KÉK KATALÓGUS - Vállalati beszerzési ABC

Minden év legelején jelentetjük meg a KÉK KATALÓGUS • Vállalati beszerzési ABC-t, amely a CORWELL választékának többezer népszerű termékét tartalmazza kb. 700 oldalon. A katalóguson cégünk neve és elérhetősége nem szerepel, így viszonteladó Partnereink számára kiváló saját eszközként használható a vevőik felé történő értékesítésben. A KÉK KATALOGUS-t viszonteladó Partnereink kérhetik akár saját, általuk készített egyedi borítóval, végfelhasználói árakkal vagy ár nélküli változatban is.
 
A KÉK KATALÓGUS a CORWELL Kft. egyik legfontosabb szolgáltatása viszonteladó Partnerei részére. Segítségével Ön könnyen, gyorsan, a kornak megfelelő formában adhat ajánlatot az irodában használatos termékekre végfelhasználó vevői részére. A KÉK KATALÓGUS birtokában vevőinek nem lesz szüksége más szállítókra, hiszen ebben megtalál mindent, amire az irodában szüksége lehet, a katalógus az ország legszélesebb irodaszer-választékát tartalmazza.
 
A megszokott KÉK KATALÓGUS • Vállalati beszerzési ABC egységes borítója mellett viszonteladó Partnereink a katalógust kérhetik előregyártott - cégük nevét és elérhetőségét is tartalmazó - borítóval, vagy teljesen egyedi borítóval is. Amikor lényeges találkozóra készülünk, gondosan figyelünk megjelenésünkre, az első benyomás kialakítására, hiszen mindezek kiemelten járulnak hozzá a kapcsolat sikerességéhez. Soha nem kapunk második esélyt arra, hogy jó első benyomást gyakoroljunk valakire! Legalább ilyen jelentőséggel kell kezelni azt a kommunikációs és értékesítési eszközt, amelyen keresztül egész évben vevőinkhez szólunk. Minden komoly cég megítélésében meghatározó szerepe van annak, hogy éves katalógusa hitelesen képes-e vállalkozása arculatát, szellemiségét közvetíteni Partnerei felé. Ebben kívánunk kereskedő Partnereink segítségére lenni azon lehetőség felajánlásával, hogy a KÉK KATALÓGUS belíveit teljes mértékben személyre szabott, egyedi borítóval készítjük el az Ön számára.
Amennyiben úgy dönt, hogy az általunk javasolt grafikai tervek közül kíván katalógusborítót választani, természetesen mi ebben is rendelkezésére állunk!
 
A KÉK KATALÓGUS képeinek átadása elektronikus formában Partnereink saját felhasználására
Viszonteladó Partnereink kérésére díjmentesen biztosítjuk minden olyan márka termékképeit elektronikus formában, amelyeknek a CORWELL Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója. A részleteket illetően érdeklődjön a marketing@corwell.hu e-mail címen!