Kávévilág - a hónap terméke

Kóstolja meg a CAFE FREI legújabb kávékülönlegességét!

A brandy a hollandok találmánya, mert a bornak adó- elkerülési szempontok miatt ők „gyújtottak először alá”. Lepárolták, hogy csökkentsék a mennyiségét, és így kevesebb legyen az adó mértéke. Égetett bor, hollandul brandewijn lett belőle, vagyis brandy. Később már nem csak szőlőborból készült brandy, hanem a távol-keleti gyarmatokon narancsból is. Hogy szebb legyen a színe, és persze jobb az íze, a hollandok karamellát adtak hozzá. Ők voltak Európa vezető kávékereskedői, így érthető, hogy végül a tejeskávéjukkal is összeházasították.

Az édes karamell, a frissítő narancs, a magas alkoholtartalmú, fahordókban érlelt, testes ízű brandy tökéletes ízkombinációt alkot. A különleges alkoholesszenciát az egyedülálló langyos pörkölési eljárás során a kiváló minőségű perui arabica kávészemekhez adják.

Kóstolják meg a CAFE FREI legújabb, frissítő kávékülönlegességét, melynek megismételhetetlen ízvilága a híres, árnyas fasorokkal szegélyezett csatornák világába, kalandokkal és élményekkel teli, színpompás Észak Velencéjeként ismert városba varázsolja Önöket! Merüljenek el Amszterdam semmivel sem összetéveszthető hangulatában!

Hogyan készítsünk belőle brandy-kávét?

A tökéletes eredmény eléréséhez az illatos kávészemeket célszerű frissen őrölni, csepegtetéses módszerrel elkészítve bomlanak ki a legjobban az ízei, ezért filteres kávéfőző használatát javasoljuk. 1 adag kávé elkészítéséhez 2 kanál őrölt kávét használjunk fel, a lefőtt kávéhoz legalább egyharmad adagnyi, fruktózzal édesített meleg tejet adjunk.

Kávévilág - a hónap terméke
2017.06.01.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Miért fontos a kinyomtatott adatok védelme?

2017.06.13.
HIDENTITY a biztonságos munkáért!

Kávévilág - Cserjétől a csészéig

2017.06.13.
Utazzon velünk a kávé világkörüli útján

Kávévilág - a hónap terméke

2017.06.01.
Kóstolja meg a CAFE FREI legújabb kávékülönlegességét!

Hihetetlen, de igaz!

2017.05.29.
Iskolaszerek, melyek mosolyt csalnak a gyerekek arcára!

Kávévilág - 10 érv a kávéfogyasztás mellett

2017.05.18.
Ismerje meg a kávé alapvető élattani hatásait
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek