Kávévilág - a hónap terméke

Kóstolja meg a CAFE FREI legújabb kávékülönlegességét!

A brandy a hollandok találmánya, mert a bornak adó- elkerülési szempontok miatt ők „gyújtottak először alá”. Lepárolták, hogy csökkentsék a mennyiségét, és így kevesebb legyen az adó mértéke. Égetett bor, hollandul brandewijn lett belőle, vagyis brandy. Később már nem csak szőlőborból készült brandy, hanem a távol-keleti gyarmatokon narancsból is. Hogy szebb legyen a színe, és persze jobb az íze, a hollandok karamellát adtak hozzá. Ők voltak Európa vezető kávékereskedői, így érthető, hogy végül a tejeskávéjukkal is összeházasították.

Az édes karamell, a frissítő narancs, a magas alkoholtartalmú, fahordókban érlelt, testes ízű brandy tökéletes ízkombinációt alkot. A különleges alkoholesszenciát az egyedülálló langyos pörkölési eljárás során a kiváló minőségű perui arabica kávészemekhez adják.

Kóstolják meg a CAFE FREI legújabb, frissítő kávékülönlegességét, melynek megismételhetetlen ízvilága a híres, árnyas fasorokkal szegélyezett csatornák világába, kalandokkal és élményekkel teli, színpompás Észak Velencéjeként ismert városba varázsolja Önöket! Merüljenek el Amszterdam semmivel sem összetéveszthető hangulatában!

Hogyan készítsünk belőle brandy-kávét?

A tökéletes eredmény eléréséhez az illatos kávészemeket célszerű frissen őrölni, csepegtetéses módszerrel elkészítve bomlanak ki a legjobban az ízei, ezért filteres kávéfőző használatát javasoljuk. 1 adag kávé elkészítéséhez 2 kanál őrölt kávét használjunk fel, a lefőtt kávéhoz legalább egyharmad adagnyi, fruktózzal édesített meleg tejet adjunk.

Kávévilág - a hónap terméke
2017.06.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Kávévilág - 12 óra koffein

2018.01.16.
Tudja hogyan hat a koffein a szervezetre?

Ahol a művészet kezdődik

2018.01.02.
FABER-CASTELL a CORWELL kínálatában!

Szédítő magasság helyett válassza az ideálisat!

2017.12.01.
A gázliftes magasságállítás fontossága az irodai munka során

Kávévilág – a hónap termékei

2017.12.01.
Melegítse fel testét és lelkét a CAFE FREI dél-amerikai különlegességeivel!

Töltse meg színnel a hétköznapokat!

2017.11.29.
FLEXOFFICE írószerek a CORWELL kínálatában!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek