Kávévilág - a hónap termékei

Pezsdüljön fel a CAFE FREI frissítő termékeivel!

CAFE FREI „Dél-Amerikai espresso” szemeskávé

Az espressokhoz, feketekávékhoz CAFE FREI olaszosan pörköli ezt a 100% arabica kávékeveréket. Elkészítéséhez csak csúcsminőségű, kézzel szedett és többször átválogatott, úgynevezett „mikro-ültetvény” kávékat használnak. Az ízek, mint egy remek cuveé borban, lágyan házasodnak össze csokoládés, kesernyés és krémes espressová.

A friss pörkölésű, kiegyensúlyozott ízvilágú kávé ideális választás azoknak, akik kávé nélkül elképzelhetetlennek tartják az ébredést és a nap megkezdését. A koncentrált kávéesszencia gyorsan feltölt energiával és a munkahelyen is segítségünkre lehet, amikor új lendületet igényel szervezetünk a munka folytatásához. A kávészünetben elfogyasztott espresso pontosan olyan gyorsan pezsdíti fel elménket, mint amilyen hamar elkészül. Stimuláló hatása késő estig ébren tart, ha elhalaszthatatlan tennivalónk akad.

Kóstolja meg CAFE FREI „Dél-Amerikai espresso” kávéját és tökéletes espresso-élményben lesz része!

Hogyan készítsünk belőle krémes espresszót?

A dél-amerikai kávészemekből leggyorsabban automata kávéfőzővel készíthetjük el kedvenc krémes eszpresszónkat, hiszen a kávébabtartó feltöltése után egyetlen gombnyomással készíthetjük el a sűrű fekete italt. Hagyományos kotyogós kávéfőző használata esetén a szűrőkosarat töltsük fel a pereméig közepes durvaságú kávéörleménnyel. Csupán néhány perc elteltével élvezhetjük a zamatos, bársonyosan krémes kávénkat.

CAFE FREI „Marokkói menta” szálastea

A menta teát Észak-Afrikában egész nap fogyasztják, leginkább az ételekhez. A helyi kultúrában nem bort fogyasztanak, hanem emésztést segítő menta teát.

A mentatea édes, hűsítő ízével koffein nélkül is felfrissülést nyújt az irodai hétköznapokban. A gyógyhatásáról ismert menta görcsoldó, jót tesz az emésztésnek és erősíti az idegrendszert. Fogyasztása különösen hatásos étkezések után és hosszú, fárasztó munkavégzés közben, hiszen élénkítő hatása kiemelkedő.

Hogyan készítsünk belőle aromás mentateát?

A hőálló kancsót töltsük fel 90 °C-os vízzel, szűrőjét pedig töltsük meg marokkói szálasteával, az ízek kellő kioldódása 5-10 percet vesz igénybe. Az oldódási idő leteltével magasról csorgatva öntsük átlátszó üvegpohárba a kész teát és díszítsük friss mentalevelekkel. A mentateát hidegen és melegen is egyaránt fogyaszthatjuk.

Egy csésze finom kávéval vagy teával még a munka is jobban megy!

Kávévilág - a hónap termékei
2017.09.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Zöld tea, 100g, CAFE FREI "Marokkói menta"

Cikkszám: KHK496
Kat. kód:27A3
Márka:CAFE FREI

Kávé, pörkölt, szemes, 1000 g, CAFE FREI "Dél-Amerikai ESPRESSO"

Cikkszám: KHK531
Kat. kód:9A2
Márka:CAFE FREI
Összes hír mutatása

A kóla magyarul

2018.02.12.
Ismerje meg a hazai TIKKADT SZÖCSKE márkát!

Az ellentétek vonzzák egymást

2018.02.05.
Ismerje meg az aszinkronmechanika működését!

Kávévilág - 12 óra koffein

2018.01.16.
Tudja hogyan hat a koffein a szervezetre?

Ahol a művészet kezdődik

2018.01.02.
FABER-CASTELL a CORWELL kínálatában!

Szédítő magasság helyett válassza az ideálisat!

2017.12.01.
A gázliftes magasságállítás fontossága az irodai munka során
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek