Kávévilág – a hónap termékei

Melegítse fel testét és lelkét a CAFE FREI dél-amerikai különlegességeivel!

CAFE FREI „Perui Chanchamayo Organic” szemes kávé

Peru közepén, a Chanchamayo folyó mentén, az Andok meredek és árnyékos lejtőin termő biokávét – az inkák leszármazottai két hónapon keresztül szüretelik aprólékos munkával. A kézi szedés „hand-picking” során csak a hibátlan és tökéletesen érett szemeket szedik le az ültetvényesek. A szüret ennél fogva idő- és munkaigényes, hiszen időről-időre visszatérnek a kávécserjékhez, hogy a szemezgetést megismételjék.

Az inka biokávé madár- és esőerdőbarát, mert az indiánok a cserjék elültetésekor nem zavarják meg a természetet, nem vágnak ki fákat, védik az esőerdőt annak minden lakójával együtt.

A „Perui Chanchamayo Organic” ültetvénykávé vásárlásával Ön is úgy érezheti, hogy hozzájárult bolygónk természetének védelméhez. Az organikus kávét a füstös, testes, kesernyés ízeket kedvelő, telt ízélményre vágyó kávérajongóknak ajánljuk. Kiválóan alkalmas automata kávéfőző gépekhez.

Hogyan készítsünk belőle doppio-t?

A dél-amerikai kávészemekből leggyorsabban automata kávéfőzővel készíthetjük el kedvenc eszpresszónkat dupla adagban, mely garantáltan gyorsan felébreszti és egész napra elengendő lendületet ad. Készítsünk dupla adag kávét egyetlen gombnyomással és néhány másodperc elteltével élvezhetjük a füstös, kesernyés ízvilágú doppio-t.

CAFE FREI „Ecuadori herbál” szálas tea

Édeskés szálas herbál-tea. Az ízélményt a pörkölt kakaó és szárított kakaóhéj alapozza meg, melyet citromfűvel, narancshéjjal, kevéske almával és csipkebogyóval bolondítanak meg az igazán kulináris élvezet eléréséért.

A hideg időjárás beköszöntével mi lehetne ideálisabb, mint egy finoman gőzölgő, nyugtató teakeverék? Ugyan télen rövidülnek a nappalok, de rohanó világunk ilyenkor sem lassít. Rohamosan közeledik a karácsony, az év vége, mi pedig rohanunk az elintézendő feladataink után. Szánjon időt Önmagára, a megfelelő relaxációra, válassza az „Ecuadori herbál” szálas teát, mely társa lesz a kikapcsolódásban, valamint elősegíti a nyugodt, pihentető alvást. Az édesszájú, ugyanakkor egészséges életmódot szem előtt tartó teakedvelők figyelmébe ajánljuk.

Hogyan készítsen belőle nyugtató teát?

Hőálló pohárba tegyünk egy evőkanál teakeveréket, majd öntsünk rá 90 °C-os vizet, a nyugtató hatóanyagok és a pikáns aromák kioldódása 5-10 percet vesz igénybe. Vegyük a kezünkbe kedvenc magazinunkat és hagyjuk hogy a meleg tea íze és illata átjárja egész testünket.

Ölelje át Önt is a forró, dél-amerikai ízek páratlan varázsa!

 

 

Kávévilág – a hónap termékei
2017.12.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Herba tea, 100g, CAFE FREI "Ecuadori herbál"

Cikkszám: KHK495
Kat. kód:27A1
Márka:CAFE FREI

Kávé, pörkölt, szemes, 1000 g, CAFE FREI "Perui CHANCHAMAYO ORGANIC"

Cikkszám: KHK529
Kat. kód:9A1
Márka:CAFE FREI
Összes hír mutatása

PILOT - 100 év

2018.05.11.
Színes MIKA kampánnyal ünnepel a PILOT!

Zene szemeidnek promóció

2018.05.10.
Garantált ajándékban részesülhet!

Kifürkészhetetlen megoldás az adatok védelméért

2018.05.10.
Csökkentse a vizuális adatlopás kockázatát!

Ha nagy a fejetlenség…

2018.05.08.
… pihenjünk meg fejtámasszal ellátott székünkben!

Ismét Business Superbrands díjat nyert a CORWELL!

2018.05.08.
Tizenegyedik alkalommal osztották ki a Business Superbrands díjakat!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek