Az ellentétek vonzzák egymást

Ismerje meg az aszinkronmechanika működését!

Az aszinkronmechanika az irodai székek mechanikáinak egy fejlettebb változata, amely sokkal szélesebb körű beállítási lehetőséget biztosít használója számára. A szinkronmechanikához képest az aszinkronmechanika még szabadabb felhasználói élményt nyújt, aki az egyszerűbb kezelés híve, válassza az elsőt, de aki vágyik egy kis pluszra, annak érdemes az aszinkronmechanika mellé letenni a voksát.

A mozgás szabadsága

Akárcsak a ruhaiparban az irodai székek gyártása során is fellép a konfekció-gyártás, vagyis a nem személyre szabott kivitelezés. Nem csoda, hiszen ahány ember, annyi testarány, magasság és mozgáskultúra. Emiatt a tervezés során a gyártók kénytelenek igazodni az „átlagos” testarányokkal rendelkező emberképhez.

Mik is ezek az ideális tulajdonságok?

  • A gerinc dupla S-rajzolatot formál.
  • A térdek és csípő 90° szöget zárnak be ülés közben.
  • A könyökök derékszögben hajlanak be, az alkarok párhuzamosak az asztallappal.
  • A lábfejek 90° szöget zárnak be a sípcsonttal.

De mielőtt megijednénk, hogy nem találjuk meg a számunkra ideális irodai „társat”, a tervezők olyan megoldást fejlesztettek ki, amellyel személyre szabhatóvá tehetjük a „merev” rendszert. Megszületett az aszinkronmechanika, amelynek segítségével az ülőlap és a háttámla dőlésszöge külön-külön, egymástól független állítható be. Az aszinkronmechanikával ellátott szék használója olyan üléspozíciót vehet fel, amely saját testi adottságaival, illetve az adott munkával/munkakörrel összhangban van.

Hogyan működik?

Az aszinkronmechanikát kezelő kar az ülőlap alatt jobb oldalon hátul található. A kar felfelé húzásával nyithatjuk meg a mechanika működését, a támla dőlésszöge kb. 20°-os eltéréssel, míg az ülőlap további 5°-os lejtéssel állítható be. A kar lefelé tolásával, vagyis a mechanika zárásával az adott üléspozíció rögzíthető. A aszinkronmechanika esetében az ülőlap és a háttámla nem képes folyamatos mozgást végezni, hiszen külön állíthatók be, a beállítás után pedig fixálni szükséges őket. Folyamatos szinkronmozgásra csak a szinkronmechanika képes.

Ha Önt is vonzza a mozgás szabadsága, válassza a MAYAH „Champion” menedzserszéket, amely sokoldalú beállításaival és elegáns megjelenésű, puha tapintású, bonded bőrkárpitjával kiemelkedik az átlagos irodai székek sorából!

Az ellentétek vonzzák egymást
2018.02.05.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó letöltések:

Fájltípus
MAYAH „Champion” irodai szék .pdf, 363,61 KB, 2015.07.12.
Adatlap

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

A kóla magyarul

2018.02.12.
Ismerje meg a hazai TIKKADT SZÖCSKE márkát!

Az ellentétek vonzzák egymást

2018.02.05.
Ismerje meg az aszinkronmechanika működését!

Kávévilág - 12 óra koffein

2018.01.16.
Tudja hogyan hat a koffein a szervezetre?

Ahol a művészet kezdődik

2018.01.02.
FABER-CASTELL a CORWELL kínálatában!

Szédítő magasság helyett válassza az ideálisat!

2017.12.01.
A gázliftes magasságállítás fontossága az irodai munka során
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek