Új 1000 forintos bankjegy

A SAFESCAN készen áll!

A Magyar Nemzeti Bank a magyar bankjegyek megújításával és fejlesztésével kívánja csökkenteni a hamis bankjegyek előfordulásának valószínűségét. A folyamat részeként az elmúlt néhány évben már fogalomba kerültek az új bankjegysorozat bizonyos címletei. 2018. március elsejével pedig bevezetésre került az új 1000 forintos bankjegy is.

A SAFESCAN és az MNB folyamatosan együttműködnek annak érdekében, hogy a bankjegyvizsgáló gépek felkészüljenek a pénzpiacra bevezetett új bankjegyek vizsgálatára, és a korábban megszokott módon, kiemelkedő biztonsággal, valamint pontossággal kezeljék. Az új bankjegyek bevezetésével párhuzamosan a SAFESCAN ingyenesen elérhetővé teszi weboldalán a szoftvereket bankjegyvizsgáló- és számláló gépeinek frissítéséhez. Ezáltal Ön az új címlet megjelenése után is zökkenőmentesen és maradéktalanul használhatja SAFESCAN eszközeinek funkcióit.

SAFESCAN eszközök frissítése

A legtöbb Safescan bankjegyvizsgáló- és számláló készülék esetében frissítésre van szükség új bankjegyek bevezetésekor. Ezt egy rendkívül egyszerű folyamat segítségével megteheti, ami mindössze néhány percet vesz igénybe. Látogasson el a safescan.com weboldalra, ahol a letöltések menüpontban megtalálja a rendelkezésre álló frissítéseket. A készülék típusának megfelelő szoftver kiválasztása után indítsa el az egyszerű telepítési folyamatot. A csatlakozás USB kapcsolat vagy MicroSD eszköz segítségével lehetséges, melyhez a csatlakozó bemenetek a készülék hátoldalán találhatók.

Új 1000 forintos bankjegy
2018.03.09.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Bankjegyszámláló,HUF, EUR, USD bankjegyek, SAFESCAN "6185"

Cikkszám: UBSC6185
Kat. kód:631B1
Márka:SAFESCAN

Bankjegyvizsgáló, HUF, EUR vizsgálat, SAFESCAN "155-S", fekete

Cikkszám: UBSC155SB
Kat. kód:630H
Márka:SAFESCAN

Bankjegyszámláló, SAFESCAN "2665-S"

Cikkszám: UBSC2665S
Kat. kód:631D4
Márka:SAFESCAN
Összes hír mutatása

Utat mutat több mint egy évszázada

2018.04.10.
OSRAM autós izzók a CORWELL kínálatában!

A felhők fölött jár?

2018.04.06.
Ismerje meg a lábtartógyűrű és a magasított munkaszék előnyeit!

Új 1000 forintos bankjegy

2018.03.09.
A SAFESCAN készen áll!

GDPR kompatibilisek vagyunk!

2018.03.05.
A VERBATIM titkosított adattárolói segítenek Önnek biztonságban tárolni adatait!

Tartsa magát karban!

2018.03.01.
A karfa szerepe az irodai székeknél
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek