Új 1000 forintos bankjegy

A SAFESCAN készen áll!

A Magyar Nemzeti Bank a magyar bankjegyek megújításával és fejlesztésével kívánja csökkenteni a hamis bankjegyek előfordulásának valószínűségét. A folyamat részeként az elmúlt néhány évben már fogalomba kerültek az új bankjegysorozat bizonyos címletei. 2018. március elsejével pedig bevezetésre került az új 1000 forintos bankjegy is.

A SAFESCAN és az MNB folyamatosan együttműködnek annak érdekében, hogy a bankjegyvizsgáló gépek felkészüljenek a pénzpiacra bevezetett új bankjegyek vizsgálatára, és a korábban megszokott módon, kiemelkedő biztonsággal, valamint pontossággal kezeljék. Az új bankjegyek bevezetésével párhuzamosan a SAFESCAN ingyenesen elérhetővé teszi weboldalán a szoftvereket bankjegyvizsgáló- és számláló gépeinek frissítéséhez. Ezáltal Ön az új címlet megjelenése után is zökkenőmentesen és maradéktalanul használhatja SAFESCAN eszközeinek funkcióit.

SAFESCAN eszközök frissítése

A legtöbb Safescan bankjegyvizsgáló- és számláló készülék esetében frissítésre van szükség új bankjegyek bevezetésekor. Ezt egy rendkívül egyszerű folyamat segítségével megteheti, ami mindössze néhány percet vesz igénybe. Látogasson el a safescan.com weboldalra, ahol a letöltések menüpontban megtalálja a rendelkezésre álló frissítéseket. A készülék típusának megfelelő szoftver kiválasztása után indítsa el az egyszerű telepítési folyamatot. A csatlakozás USB kapcsolat vagy MicroSD eszköz segítségével lehetséges, melyhez a csatlakozó bemenetek a készülék hátoldalán találhatók.

Új 1000 forintos bankjegy
2018.03.09.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Bankjegyszámláló,HUF, EUR, USD bankjegyek, SAFESCAN "6185"

Cikkszám: UBSC6185
Kat. kód:631B1
Márka:SAFESCAN

Bankjegyvizsgáló, HUF, EUR vizsgálat, SAFESCAN "155-S", fekete

Cikkszám: UBSC155SB
Kat. kód:630H
Márka:SAFESCAN

Bankjegyszámláló, SAFESCAN "2665-S"

Cikkszám: UBSC2665S
Kat. kód:631D4
Márka:SAFESCAN
Összes hír mutatása

A sztár benned lakozik…

2018.08.03.
… és a MAYAH „Superstar” székben!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.08.01.
Nyáresti kávészerenád

A kreatív gondolatok méltó társa

2018.07.05.
Új SHKOLYARYK füzetek csak a CORWELL kínálatában!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.07.03.
A nyári napsugarak illata

Tegyünk vizeink biztonságáért!

2018.06.19.
Csökkentse ökológiai lábnyomát az ALUFIX „Biologic” konyhai eszközökkel!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek