A felhők fölött jár?

Ismerje meg a lábtartógyűrű és a magasított munkaszék előnyeit!

Előző cikkünkben boncolgattuk a kartámasz fontosságát, most pedig a lábak alátámasztásának szükségességét vesszük górcső alá.

Minek a lábtámasz, ha van gázliftes magasságállítás?

A legtöbb irodai munka esetében elegendő a gázlifttel ellátott szék, hiszen a fix magasságú asztalokat az átlag emberi magassághoz tervezték. A hagyományos irodai székeknél a lábcsillagok nyújthatnak alátámasztást, bár ezek sem optimálisak. A lábszárak a combok alá hajlanak, a térdízületben nyomás alakulhat ki, az erek elzáródhatnak. Hosszú távon tehát mindennél fontosabb a megfelelő testtartás biztosítása (combok és a lábszár, valamint a lábszár és a lábfej 90 fokot zárjanak be). Bizonyos munkakörök esetén azonban elengedhetetlen a lábkeresztnél rugalmasabb, kényelmesebb támaszték, a lábtartógyűrű.

Magasan a hagyományos székek fölött

A hotelek és irodaházak recepciós pultjainak kialakítása kifejezetten igényli a magasított munkaszékeket. Egyetlen munkatárstól sem elvárható, hogy nyolc vagy akár több órán át ácsorogjon egy mellmagasságig érő pult mellett. Az ideális magasított munkaszék súlypontja jóval magasabban van hagyományos társaiéval szemben, emiatt a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében görgők helyett tappancsokkal van ellátva. Már a fix lábtámasz is elengedhetetlen egy ilyen típusú széknél, az állítható lábtartógyűrű azonban még nagyobb kényelmet nyújt.

Tekintsen másképpen a világra a MAYAH „High” irodai munkaszékben!

A felhők fölött jár?
2018.04.06.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

A sztár benned lakozik…

2018.08.03.
… és a MAYAH „Superstar” székben!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.08.01.
Nyáresti kávészerenád

A kreatív gondolatok méltó társa

2018.07.05.
Új SHKOLYARYK füzetek csak a CORWELL kínálatában!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.07.03.
A nyári napsugarak illata

Tegyünk vizeink biztonságáért!

2018.06.19.
Csökkentse ökológiai lábnyomát az ALUFIX „Biologic” konyhai eszközökkel!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek