PILOT - 100 év

Színes MIKA kampánnyal ünnepel a PILOT!

A fejlődő Japánban két fiatal mérnök a kereskedemi flottában arról álmodott, hogy a világnak egy „Made in Japan” terméket kínál és legyőzi majd a technikai kihívást: olyan töltőtollat alkotnak meg, amely nem rozsdásodik a tengeren. Ezek a vágyak szülték a PILOT céget, amely egymás után számos technológiai és ipari sikert ért el. A nemzetközi terjeszkedés 1926-ban kezdődőtt és mára már több mint 100 országban van jelen világszerte.

MIKA teljes popuniverzuma a PILOT tollakban

Az énekes és dalszerző MIKA és testvére, Yasmine minden tehetségét bevetette, amikor a PILOT 100. évfordulójára megtervezte a jubileumi kreatívot. Így készült el az egyedülálló dizájn összesen 24 limitált kiadású PILOT tollhoz. Energikus, fiatalos grafikai mintákkal, harsány színekkel és szokatlan ötletekkel kápráztatják el a PILOT rajongókat.

Szerezze be a pompázatos színekben kapható MIKA limitált kiadású PILOT tollakat! A termékeket ide kattintva tudja megtekinteni.

 

PILOT - 100 év
2018.05.11.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Kávévilág - a hónap terméke

2018.09.03.
Indián kávé az indián nyárra

Kávé, szinte aranyáron

2018.08.15.
Ismerje meg a világ 10 legdrágább kávéját!

Üzlet - stílusosan!

2018.08.09.
Megújult SAMSONITE notebooktáska kínálatunk!

A sztár benned lakozik…

2018.08.03.
… és a MAYAH „Superstar” székben!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.08.01.
Nyáresti kávészerenád
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek