Még nem késő!

Egészsége megőrzése érdekében tartsa tisztán klímaberendezését!

A tikkasztó nyári melegben, amikor a kinti hőmérséklet 30 Celsius fok fölé emelkedik, mindenki igyekszik a hőség elől egy hűvös helyre menekülni. Ilyenkor legegyszerűbben egy klímaberendezéssel hűthetjük le a körülöttünk lévő levegőt, hogy kellemes környezetben vészelhessük át az elviselhetetlen forróságot.

Légkondicionáló használatával egyetlen gombnyomással optimalizálhatjuk a benti levegő hőmérsékletét és pillanatokon belül élvezhetjük a hűsítő fuvallatokat. A klímaberendezésekről köztudott, hogy kifejezetten hasznosak lehetnek a legúti betegségben érintetteknek, megváltást nyújtanak az asztmától vagy allergiától szenvedőknek, hiszen a rendszeresen ellenőrzött és karbantartott rendszer speciális szűrőalkatrészeinek segítségével kiszűri a levegőben található port, polleneket, kórokozókat, csökkenti a levegő páratartalmát és megtisztítja a levegőt.

Fontos megemlíteni, hogy a berendezés pozitív hatásait csak megfelelő karbantartás mellett tapasztalhatjuk. Ugyanakkor a klímák tisztításától sem kell megriadnunk, tisztítóspray-jel könnyedén elvégezhető a művelet. Rendszeres használatukkal nem csak a tiszta és hideg levegőről gondoskodhatunk, hanem a klíma élettartamát is meghosszabbíthatjuk.

A légtechnikai berendezések tisztításának elmulasztásával azonban rengeteg veszélynek tehetjük ki egészségünket. Az elhanyagolt rendszerben lerakódó kosz, gombák, baktériumok komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A kórokozók elszaporodásának egyik jele a kellemetlen szagok kialakulása, mely arra figyelmeztet, hogy a legkondicionáló használata egészségkárosító hatású lehet.

Mit tehetünk komfortérzetünk növeléséért és egészségünk megőrzésért?

  • Fordítsunk gondot a rendszer megfelelő és rendszeres tisztítására, karbantartására, hogy kórokozómentes környezetben hűsölhessünk!
  • Találjuk el a megfelelő hőmérsékletet! Ne hűtsük túl otthonunkat és autónkat, így elkerülhetjük a megfázásos és felső legúti megbetegedések vagy ízületi gyulladások kialakulását. A kellemes közérzethez elég, ha a kinti hőmérő higanyszálához képest 4-6, de maximum 8 fokkal alacsonyabbra állítjuk a benti hőmérsékletet.

Néhány perc, pár apró mozdulat, egy csipet figyelem és máris sokat tettünk egészségünk megóvása érdekében!

 

Még nem késő!
2019.05.10.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Minden, amire a tiszta irodához szüksége lehet!

2019.10.14.
Eljött az őszi nagytakarítás ideje!

Titkosítva biztonságosabb!

2019.10.07.
Ismerje meg a titkosított pendrive-okat!

Kávévilág - a hónap terméke

2019.10.01.
A hamisítatlan olasz életérzés

MAYAH székhoroszkóp

2019.09.23.
A diplomatikus Mérleg

4 tipp a jó megbeszéléshez!

2019.09.05.
Mitől sikeres egy értekezlet?
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek