Kávévilág - a hónap terméke

Nyáresti kávészerenád

Nem kell rajonganunk a klasszikus zenéért, ahhoz, hogy lenyűgözzön bennünket az ízek, aromák és illatok páratlan összhangja, mely minden csésze MOZART kávéban lágyan testet ölt.

A MOZART kávé olyan egyedi, mint a világhírű zeneszerző munkái. Az „Excellent Mild” Mozart legismertebb szerenádja, a Kis éji zene után kapta nevét. A közepesen erősen pörkölt, zamatos kávé a zenei klasszikushoz hasonlóan felejthetetlen kompozíciót eredményez. Az enyhe ízű, finom kávé minden aromarészletében az elegancia érzését és kiemelkedő kávéélményt hordozza magában. A fehér porcelánból készült „Elegante” mokkáscsésze romantikus kíséretként kelti életre a kávé ikonikus dallamait.

Akárcsak az azonos nevű zenemű, ez a kávé is könnyedségével nyűgözi le fogyasztóját. Már az első korty után érezhető a lendület és frissesség, mely a játékos aromák vidám táncával fokozza hangulatunkat. Később a kecses ízkompozíció lassú és mély lecsengésével, akár egy lágy melódia, felmelegíti lelkünket, hogy a csésze végére érve, mámorító boldogságban oldódhasson fel a megismételhetetlen ízélmény.

Kóstolja meg a MOZART „Excellent Mild” selymes és kacér kávéremekét!

Kávévilág - a hónap terméke
2018.08.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Kávé, ha tejfelhővel találkozik

MA, 15:15
A légiesen könnyű tejhab titka

Kávévilág – a hónap termékei

2018.11.06.
Ajándékozzon kalandot!

Kitartó munka...

2018.11.06.
...a MAYAH „Spirit” irodai székkel!

Kávévilág – a hónap termékei

2018.10.03.
Tegyen szenvedélyt napjába!

Légies könnyedség…

2018.10.01.
… a MAYAH „Grace” székkel!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek