Kávévilág - a hónap terméke

Nyáresti kávészerenád

Nem kell rajonganunk a klasszikus zenéért, ahhoz, hogy lenyűgözzön bennünket az ízek, aromák és illatok páratlan összhangja, mely minden csésze MOZART kávéban lágyan testet ölt.

A MOZART kávé olyan egyedi, mint a világhírű zeneszerző munkái. Az „Excellent Mild” Mozart legismertebb szerenádja, a Kis éji zene után kapta nevét. A közepesen erősen pörkölt, zamatos kávé a zenei klasszikushoz hasonlóan felejthetetlen kompozíciót eredményez. Az enyhe ízű, finom kávé minden aromarészletében az elegancia érzését és kiemelkedő kávéélményt hordozza magában. A fehér porcelánból készült „Elegante” mokkáscsésze romantikus kíséretként kelti életre a kávé ikonikus dallamait.

Akárcsak az azonos nevű zenemű, ez a kávé is könnyedségével nyűgözi le fogyasztóját. Már az első korty után érezhető a lendület és frissesség, mely a játékos aromák vidám táncával fokozza hangulatunkat. Később a kecses ízkompozíció lassú és mély lecsengésével, akár egy lágy melódia, felmelegíti lelkünket, hogy a csésze végére érve, mámorító boldogságban oldódhasson fel a megismételhetetlen ízélmény.

Kóstolja meg a MOZART „Excellent Mild” selymes és kacér kávéremekét!

Kávévilág - a hónap terméke
2018.08.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

A sztár benned lakozik…

2018.08.03.
… és a MAYAH „Superstar” székben!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.08.01.
Nyáresti kávészerenád

A kreatív gondolatok méltó társa

2018.07.05.
Új SHKOLYARYK füzetek csak a CORWELL kínálatában!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.07.03.
A nyári napsugarak illata

Tegyünk vizeink biztonságáért!

2018.06.19.
Csökkentse ökológiai lábnyomát az ALUFIX „Biologic” konyhai eszközökkel!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek