A sztár benned lakozik…

… és a MAYAH „Superstar” székben!

Bevágta maga mögött az ajtót. Nem bírta a fotósokat. Az ostoba kérdéseikkel és a tenyérbemászó stílusukkal az őrületbe tudták kergetni. Hányszor, de hányszor mondta az asszisztensének, hogy a színfalak mögé be ne engedje őket. Mégis itt vannak.

Az előadás végtelen hosszúnak tűnt, a közönség vastapsa már nem lelkesítette. Lerogyott székébe, önkéntelenül is az égőkkel keretezett tükörbe bámult. Meglátta az első ráncait. Bőre sápadt volt, színét vesztett. „Ezen már a púder sem segít”, gondolta.
Dörömböltek az ajtón.
– Művész úr, csak egy szóra!
– Művész úr, mik a további tervei?
„Az, hogy egyesével beverek nektek egyet!”, szerette volna mondani, de inkább magában tartotta. Hátradőlt, a szinkronmechanika lassan engedte egy kényelmesebb pozícióba. Megfeszült izmai a hátában lassan ellazultak, ahogy a feszített hálós háttámla megtartotta.

A dörömbölés lassan elhalt. Gondolatai már a színház falán túl jártak, a saját horgásztanyáján. A tó ezüstösen csillogott, halak fodrozták a vízfelszínt, valahol egy kacsa család kelt szárnyra. Csend volt. Végre csend. A mólón pedig ott állt ő. Csörgés hasított bele a néma szobába. A telefonja rezgett az asztalon, fülsüketítő melódiát játszva. Hagyta, hogy a szék visszabillentse a valóságba. Felvette a telefont.
– Halló, apa? – hallotta a világ legszebb hangját a vonal túloldalán. – Nagyon jó előadás volt, még mindig szupersztár vagy!
Újra belenézett a tükörbe. A ráncok eltűntek.

„Superstar” vagyok. Velem minden nap sztár lehetsz.

A sztár benned lakozik…
2018.08.03.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Kávé, ha tejfelhővel találkozik

MA, 15:15
A légiesen könnyű tejhab titka

Kávévilág – a hónap termékei

2018.11.06.
Ajándékozzon kalandot!

Kitartó munka...

2018.11.06.
...a MAYAH „Spirit” irodai székkel!

Kávévilág – a hónap termékei

2018.10.03.
Tegyen szenvedélyt napjába!

Légies könnyedség…

2018.10.01.
… a MAYAH „Grace” székkel!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek