A sztár benned lakozik…

… és a MAYAH „Superstar” székben!

Bevágta maga mögött az ajtót. Nem bírta a fotósokat. Az ostoba kérdéseikkel és a tenyérbemászó stílusukkal az őrületbe tudták kergetni. Hányszor, de hányszor mondta az asszisztensének, hogy a színfalak mögé be ne engedje őket. Mégis itt vannak.

Az előadás végtelen hosszúnak tűnt, a közönség vastapsa már nem lelkesítette. Lerogyott székébe, önkéntelenül is az égőkkel keretezett tükörbe bámult. Meglátta az első ráncait. Bőre sápadt volt, színét vesztett. „Ezen már a púder sem segít”, gondolta.
Dörömböltek az ajtón.
– Művész úr, csak egy szóra!
– Művész úr, mik a további tervei?
„Az, hogy egyesével beverek nektek egyet!”, szerette volna mondani, de inkább magában tartotta. Hátradőlt, a szinkronmechanika lassan engedte egy kényelmesebb pozícióba. Megfeszült izmai a hátában lassan ellazultak, ahogy a feszített hálós háttámla megtartotta.

A dörömbölés lassan elhalt. Gondolatai már a színház falán túl jártak, a saját horgásztanyáján. A tó ezüstösen csillogott, halak fodrozták a vízfelszínt, valahol egy kacsa család kelt szárnyra. Csend volt. Végre csend. A mólón pedig ott állt ő. Csörgés hasított bele a néma szobába. A telefonja rezgett az asztalon, fülsüketítő melódiát játszva. Hagyta, hogy a szék visszabillentse a valóságba. Felvette a telefont.
– Halló, apa? – hallotta a világ legszebb hangját a vonal túloldalán. – Nagyon jó előadás volt, még mindig szupersztár vagy!
Újra belenézett a tükörbe. A ráncok eltűntek.

„Superstar” vagyok. Velem minden nap sztár lehetsz.

A sztár benned lakozik…
2018.08.03.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

A sztár benned lakozik…

2018.08.03.
… és a MAYAH „Superstar” székben!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.08.01.
Nyáresti kávészerenád

A kreatív gondolatok méltó társa

2018.07.05.
Új SHKOLYARYK füzetek csak a CORWELL kínálatában!

Kávévilág - a hónap terméke

2018.07.03.
A nyári napsugarak illata

Tegyünk vizeink biztonságáért!

2018.06.19.
Csökkentse ökológiai lábnyomát az ALUFIX „Biologic” konyhai eszközökkel!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek