Üzlet - stílusosan!

Megújult SAMSONITE notebooktáska kínálatunk!

Amikor Jesse Swydar 1910-ben megalapította a SAMSONITE márkát, az utazás még csak a módosabb réteg kiváltságaként létezett a köztudatban. Az akkori érában az utazással kapcsolatos szolgáltatások minden tekintetben az exkluzivitásra és a minőségre törekedtek. Swydar ezeket a kritériumokat figyelembe véve alkotta meg az első SAMSONITE utazóbőröndöket, mint magas színvonalú utazási kiegészítőket. 100 év eltelte után a filozófia, amely szerint kiváló minőségű, innovatív és dizájnos termékeket kínáljanak, igazodva a kor utazási trendjeihez, mit sem változott.

Bleisure utazás - Az új irányzat

Az üzleti utazások meghosszabbítása új élmények átélése céljából, elmosta az üzleti és szabadidős utak közti vékony határvonalat. Ahelyett, hogy az utolsó találkozót követően a repülőtérre rohanna péntek délután, az úgynevezett „bleisure” (business+leisure) utazó szereti megismerni a helyi kultúrát és üzleti útját kibővíti egy élményekkel teli hétvégével is. Kínálatunkban kapható notebooktáskák kíváló társak egy ilyen izgalmas kalandhoz!

Üzlet - stílusosan!
2018.08.09.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó cikkcsoportok:

Összes hír mutatása

MAYAH székhoroszkóp

TEGNAP, 08:30
Az energikus Kos

Biztonságosabb lépésekért!

2019.03.14.
Ismerje meg a „Safe2See” biztonsági villogókat!

Vezető egyéniségeknek!

2019.03.13.
Megérkeztek a TRUST gamer székei!

Újdonság a CORWELL kínálatában!

2019.03.05.
MAPED CREATIV – Kis mancsokba nagy kaland!

Kávévilág - a hónap terméke

2019.03.01.
Ébredjen tavaszra!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek