Légies könnyedség…

… a MAYAH „Grace” székkel!

Mélyet sóhajtott. Bokájában apró tűszúrásokként pezsgett a fáradtsággal elvegyült fájdalom. Még egy próba. Ha nem sikerül, feladja. Felugrott. A szék könnyedén hátrébb gurult, megpördült tengelye körül, hogy ugyanabba a pozícióba visszatérhessen. Hívogató volt az exkluzív, puha kasmírszövet és a kényelmes fejtámla. De nem pihenhetett. Pár nap maradt a próba időpontjáig. Szigorú, öt tagú zsűrit kellett meggyőznie, hogy a több száz jelentkező közül ő a legjobb.

Elindította a zenét, felvette a tökéletes croisé pózt. Megfeszülő hátában még érezte a szék deréktámaszának nyomát. A zene felgyorsult. Táncolt. Úgy, mint soha. Minden porcikáját átjárta a dallam, ritmusra mozdult, minden pózt kellő ideig tartott ki. Már nem fájt a bokája, nem érezte a lehűlő szoba hűvösét, nem látta a padlóra vetülő napsugarak narancssárga fényét. A zene véget ért. Kitartotta az utolsó pozíciót, majd kimerülten leroskadt székébe. Mosolygott. Minden mozdulata tökéletes volt.

„Grace” vagyok. Mindig veled leszek álmaid útján.

Légies könnyedség…
2018.10.01.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

MAYAH székhoroszkóp

TEGNAP, 08:30
Az energikus Kos

Biztonságosabb lépésekért!

2019.03.14.
Ismerje meg a „Safe2See” biztonsági villogókat!

Vezető egyéniségeknek!

2019.03.13.
Megérkeztek a TRUST gamer székei!

Újdonság a CORWELL kínálatában!

2019.03.05.
MAPED CREATIV – Kis mancsokba nagy kaland!

Kávévilág - a hónap terméke

2019.03.01.
Ébredjen tavaszra!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek