Légies könnyedség…

… a MAYAH „Grace” székkel!

Mélyet sóhajtott. Bokájában apró tűszúrásokként pezsgett a fáradtsággal elvegyült fájdalom. Még egy próba. Ha nem sikerül, feladja. Felugrott. A szék könnyedén hátrébb gurult, megpördült tengelye körül, hogy ugyanabba a pozícióba visszatérhessen. Hívogató volt az exkluzív, puha kasmírszövet és a kényelmes fejtámla. De nem pihenhetett. Pár nap maradt a próba időpontjáig. Szigorú, öt tagú zsűrit kellett meggyőznie, hogy a több száz jelentkező közül ő a legjobb.

Elindította a zenét, felvette a tökéletes croisé pózt. Megfeszülő hátában még érezte a szék deréktámaszának nyomát. A zene felgyorsult. Táncolt. Úgy, mint soha. Minden porcikáját átjárta a dallam, ritmusra mozdult, minden pózt kellő ideig tartott ki. Már nem fájt a bokája, nem érezte a lehűlő szoba hűvösét, nem látta a padlóra vetülő napsugarak narancssárga fényét. A zene véget ért. Kitartotta az utolsó pozíciót, majd kimerülten leroskadt székébe. Mosolygott. Minden mozdulata tökéletes volt.

„Grace” vagyok. Mindig veled leszek álmaid útján.

Légies könnyedség…
2018.10.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Karácsonyi kávévarázs

2018.12.14.
Kávé az ünnepi asztalon

Három királyok...

2018.12.01.
... és a MAYAH „Crown” irodai szék!

Örökségünk az innováció!

2018.11.20.
Megérkezett a TUNGSRAM márka a CORWELL kínálatába!

Kávé, ha tejfelhővel találkozik

2018.11.16.
A légiesen könnyű tejhab titka

Kreativitás és szakértelem? Ez a SPEEDLINK!

2018.11.09.
Új márkával bővült a CORWELL kínálata!
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek