Kávévilág - a hónap termékei

Induljon az év az ILLY újdonságával!

Tradíció, szakértelem, innováció és kávétitkok egy aprócska kapszulába rejtve – ez az ILLY iperEspresso kávékapszula!

Az új iperEspresso kavékapszulák segítségével egyszerűen és könnyedén készíthet rendkívül finom eszpresszót és cappuccinót. Minden kapszula körülbelül 7 gramm tökéletesen pörkölt és professzionálisan őrölt, teljes mértékben fenntartható gazdálkodásból származó, gazdag és testes aromájú 100% arabica kávét tartalmaz. Az eredmény egy autentikus olasz kávé, mely állandó hibátlan minőséget és tökéletesen selymes, kiegyensúlyozott kávét jelent minden készítés alkalmával.


Az innovatív iperEspresso kapszularendszer segítségével egyszerűen készíthetünk tökéletes kávét, mely sosem lesz keserű, így hódolhatunk a minőségi kávéfogyasztásnak. A hagyományos egylépcsős kapszularendszerekhez képest, az ILLY szabadalmaztatott kétlépcsős folyamatának köszönhetően intenzív aromájú, testes eszpresszót kapunk gazdag, bársonyosan tartós crémával.

Az első fázisban a forró víz magas nyomáson optimális körülményeket teremt a kávé ízének kioldódásához, majd a második fázisban átfolyik a kávé az e-szelepen, ahol az aromás olajok összekeverednek a levegővel és kerek, hosszantartó kávékrémmel koronázzák a feketét.

A kávéélményt már csak egy ténnyel lehet felülmúlni, mégpedig, hogy az elkészítés nem jár rendetlenséggel, sőt a kávé egyáltalán nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, így a további takarításoktól is megkímélhetjük magunkat!

A kávékapszulák kizárólag az ILLY „Francis Francis Y5 és X9” kávégépekkel kompatibilisek, melyeket akár a konyhapult Ferrarijaként is emlegethetnénk, annyira meggyőző a megjelenésük. Az elegáns és szemet gyönyörködtető darabok szintén megtalálhatók kínálatunkban!

 

Kávévilág - a hónap termékei
2019.01.03.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Kávékapszula, 21 db, ILLY "IPERespresso"

Cikkszám: KHKIP01
Kat. kód:19C1
Márka:ILLY

Kávékapszula, 21 db, ILLY "IPERespresso", sötét pörkölésű

Cikkszám: KHKIP02
Kat. kód:19C2
Márka:ILLY

Kávékapszula, 21 db, ILLY "IPERespresso", koffeinmentes

Cikkszám: KHKIP03
Kat. kód:19C4
Márka:ILLY

Kávékapszula, 21 db, ILLY "IPERespresso", hosszú kávé

Cikkszám: KHKIP04
Kat. kód:19C3
Márka:ILLY
Összes hír mutatása

MAYAH székhoroszkóp

2019.02.19.
A művészlelkű Halak

Viszlát várakozási idő!

2019.02.11.
Megérkezett a VERBATIM „Vi550” belső SSD meghajtója!

ÚJ 500 forintos bankjegy

2019.02.06.
Készüljön fel a SAFESCAN ingyenes szoftverével!

EDDING lakkmarkerek

2019.01.28.
Tökéletes fedés minden felületen!

MAYAH székhoroszkóp

2019.01.21.
A büszke Vízöntő
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek