Kávévilág - a hónap termékei

Induljon az év az ILLY újdonságával!

Tradíció, szakértelem, innováció és kávétitkok egy aprócska kapszulába rejtve – ez az ILLY iperEspresso kávékapszula!

Az új iperEspresso kavékapszulák segítségével egyszerűen és könnyedén készíthet rendkívül finom eszpresszót és cappuccinót. Minden kapszula körülbelül 7 gramm tökéletesen pörkölt és professzionálisan őrölt, teljes mértékben fenntartható gazdálkodásból származó, gazdag és testes aromájú 100% arabica kávét tartalmaz. Az eredmény egy autentikus olasz kávé, mely állandó hibátlan minőséget és tökéletesen selymes, kiegyensúlyozott kávét jelent minden készítés alkalmával.


Az innovatív iperEspresso kapszularendszer segítségével egyszerűen készíthetünk tökéletes kávét, mely sosem lesz keserű, így hódolhatunk a minőségi kávéfogyasztásnak. A hagyományos egylépcsős kapszularendszerekhez képest, az ILLY szabadalmaztatott kétlépcsős folyamatának köszönhetően intenzív aromájú, testes eszpresszót kapunk gazdag, bársonyosan tartós crémával.

Az első fázisban a forró víz magas nyomáson optimális körülményeket teremt a kávé ízének kioldódásához, majd a második fázisban átfolyik a kávé az e-szelepen, ahol az aromás olajok összekeverednek a levegővel és kerek, hosszantartó kávékrémmel koronázzák a feketét.

A kávéélményt már csak egy ténnyel lehet felülmúlni, mégpedig, hogy az elkészítés nem jár rendetlenséggel, sőt a kávé egyáltalán nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, így a további takarításoktól is megkímélhetjük magunkat!

A kávékapszulák kizárólag az ILLY „Francis Francis Y5 és X9” kávégépekkel kompatibilisek, melyeket akár a konyhapult Ferrarijaként is emlegethetnénk, annyira meggyőző a megjelenésük. Az elegáns és szemet gyönyörködtető darabok szintén megtalálhatók kínálatunkban!

 

Kávévilág - a hónap termékei
2019.01.03.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

MAYAH székhoroszkóp

TEGNAP, 09:45
Az elbűvölő Bika

Tanár úr kérem!

2019.04.15.
Megérkeztek a REALSYSTEM tanári- és diákzsebkönyvei!

A bécsi kávékultúra

2019.04.12.
Idézze meg az osztrák hangulatot!

Édesítse meg a pillanatot!

2019.04.04.
MONIN szirupok a CORWELL kínálatában!

Egyensúlyban a fénnyel

2019.04.04.
Megérkeztek az ALLOCACOC LED-lámpái!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek