MAYAH székhoroszkóp

A büszke Vízöntő

A szabadságra született Vízöntő sziklaszilárd elveket támaszt mind a magánéletével, mind a munkájával kapcsolatban. Igazságossága és önzetlensége messzemenőkig híres; lojalitásával munkaadóként csak nyerhetünk. Intellektuális beállítottsága, illetve folytonos tanulási vágya miatt hatékony munkatársra lelhetünk benne. Függetlensége és idealizmusa büszke tartást eredményez, amelyet a „Maxy” szék állítható magasságú háttámlája nagyban ki is hangsúlyoz.

A lélek számára nem rejtvény; úgy olvas az emberek gesztusaiból, hangleejtéséből és mimikáiból, akár egy nyitott könyvből. Tartalmas, mély beszélgetésekre számíthatunk, a több ponton rögzíthető szinkronmechanikának, valamint az állítható deréktámasznak és ülésmélységnek köszönhetően akár órákon keresztül is.

A Vízöntő lételeme az unalmas egyszerűség kerülése; mind öltözködésében, mind világfelfogásában és viselkedésében szeret különbözni a „trendektől”. Ugyanakkor híve egyes klasszikus értékrendeknek, nála az elegancia és kifinomultság magától értetődik. „A kevesebb olykor több” elvet követve megjelenésében nincs semmi túlzó, mégis kellemes összbenyomást kelt már az első találkozáskor. A „Maxy” irodai szék karakteres, modern formavilága és izgalmas anyaghasználata bármely Vízöntőt rabul ejti, hiszen pontosan olyanok, mint ők: kivételesek.

MAYAH székhoroszkóp
2019.01.21.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

MAYAH székhoroszkóp

2019.02.19.
A művészlelkű Halak

Viszlát várakozási idő!

2019.02.11.
Megérkezett a VERBATIM „Vi550” belső SSD meghajtója!

ÚJ 500 forintos bankjegy

2019.02.06.
Készüljön fel a SAFESCAN ingyenes szoftverével!

EDDING lakkmarkerek

2019.01.28.
Tökéletes fedés minden felületen!

MAYAH székhoroszkóp

2019.01.21.
A büszke Vízöntő
Az Ön böngészője
nem támogatott.
Úgy látjuk, az Internet Explorer egy olyan korábbi, elavult változatát használja, mely a legtöbb mai weboldal által már nem támogatott. Az oldal megfelelő megtekintéséhez kérjük, az alábbi böngészők valamelyikét használja. Köszönjük megértését.
Google Chrome
Letöltöm
Mozilla Firefox
Letöltöm
Internet Explorer 9+
Letöltöm
Értem, tovább megyek