MAYAH székhoroszkóp

A büszke Vízöntő

A szabadságra született Vízöntő sziklaszilárd elveket támaszt mind a magánéletével, mind a munkájával kapcsolatban. Igazságossága és önzetlensége messzemenőkig híres; lojalitásával munkaadóként csak nyerhetünk. Intellektuális beállítottsága, illetve folytonos tanulási vágya miatt hatékony munkatársra lelhetünk benne. Függetlensége és idealizmusa büszke tartást eredményez, amelyet a „Maxy” szék állítható magasságú háttámlája nagyban ki is hangsúlyoz.

A lélek számára nem rejtvény; úgy olvas az emberek gesztusaiból, hangleejtéséből és mimikáiból, akár egy nyitott könyvből. Tartalmas, mély beszélgetésekre számíthatunk, a több ponton rögzíthető szinkronmechanikának, valamint az állítható deréktámasznak és ülésmélységnek köszönhetően akár órákon keresztül is.

A Vízöntő lételeme az unalmas egyszerűség kerülése; mind öltözködésében, mind világfelfogásában és viselkedésében szeret különbözni a „trendektől”. Ugyanakkor híve egyes klasszikus értékrendeknek, nála az elegancia és kifinomultság magától értetődik. „A kevesebb olykor több” elvet követve megjelenésében nincs semmi túlzó, mégis kellemes összbenyomást kelt már az első találkozáskor. A „Maxy” irodai szék karakteres, modern formavilága és izgalmas anyaghasználata bármely Vízöntőt rabul ejti, hiszen pontosan olyanok, mint ők: kivételesek.

MAYAH székhoroszkóp
2019.01.21.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

MAYAH székhoroszkóp

TEGNAP, 09:45
Az elbűvölő Bika

Tanár úr kérem!

2019.04.15.
Megérkeztek a REALSYSTEM tanári- és diákzsebkönyvei!

A bécsi kávékultúra

2019.04.12.
Idézze meg az osztrák hangulatot!

Édesítse meg a pillanatot!

2019.04.04.
MONIN szirupok a CORWELL kínálatában!

Egyensúlyban a fénnyel

2019.04.04.
Megérkeztek az ALLOCACOC LED-lámpái!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek