MAYAH székhoroszkóp

Az energikus Kos

Az ébredő természet ereje összpontosul a Kosban, amely energiákat egyaránt felszabadít mind a munka világában, mind a hétköznapokban. Számára a múlt eseményei csekély jelentőséggel bírnak; tekintetét csak előre, a jövőre szegezi. Vezetőként és munkatársként is a céltudatosság, a precizitás és a haladás mintaképe. Hatalmas munkabírása példaértékű, ugyanakkor fontos, hogy kizárólag rövidtávú projektek kerüljenek a keze közé: a lassan érkező eredmények elkedvetlenítik, hirtelen fellobbanó teljesítési vágya pedig hamar kihűl. Ha letörik a szarvát, elveszti motivációját, ugyanakkor bármikor szívesen magára vállalja a kezdeményező szerepet, amennyiben munkáját megbecsülik.

Tempóját sokan nehezen veszik fel; meg sem áll, amíg elképzeléseit véghez nem viszi, még ha ehhez falakat is kell döntenie. Talán emiatt is a türelem nem az erőssége, lendülete sok esetben elszólítja a munkaasztal mellől, hogy belevesse magát a dolgok sűrűjébe. Ha mégis megállna egy pillanatra, akkor az „Energetic” menedzserszék állítható háttámlamagasságának -dőlésszögének, valamint az ülőlap dőlésszögének köszönhetően mindig a „vérmérsékletének” megfelelő üléspozíciót élvezheti. Az állítható magasságú karfa helyzetéből pedig kitalálhatjuk, hogy a Kos nyugalmi állapotban van, vagy újabb rohamra készen várakozik az ergonomikusan formázott székben.

Bár nyers őszintesége és elsöprő energiája sokaknak ijesztő lehet, sosem szabad elfelejteni, hogy néhány kedves, dicsérő szóval minden Kos szelíd kezesbáránnyá változtatható.

MAYAH székhoroszkóp
2019.03.21.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Fénybe zárt elegancia

2019.06.03.
Ismerje meg a SCHNEIDER új „Ceod Shiny” roller- és töltőtollait!

Májusi MAPED hétvége

2019.05.28.
Napsütés, jókedv, gyerekek és mackók

MAYAH székhoroszkóp

2019.05.21.
Az örökmozgó Ikrek

Újabb csúcson a VICTORIA márka

2019.05.20.
Most egy kicsit másként

Harmadjára is Business Superbrands díjat nyert a CORWELL!

2019.05.14.
Elismerés a legkiválóbb márkáknak
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek