A siker stílusa

Megérkezett a DURABLE márka kínálatunkba!

A német DURABLE márka története egészen 1920-ig nyúlik vissza, amikor Karl Hunke és Wilhelm Jochheim megalapítják vállalatukat, amely fémből készült indexek gyártásával foglalkozik Észak-Nyugat Németországban. A cég növekedése a II. világháború alatt ugyan megtorpant, de 1945-től újult erővel kezdenek neki a munkának, és 1946-ban el is készülnek az első műanyag indexek. 1956-ban megalakult az első gyár Iserlohnban, amelynek szalagjairól 1959-ben legördülnek a DURACLIP® klip mappák, forradalmi megoldást nyújtva a dokumentumok lyukasztás nélküli lefűzésére. 1980-tól pedig megindul a nemzetközi térhódítás az első leányvállalatok megalapításával Angliában és Svédországban.

A 2000-es évek eleje óta szinte nem telt el úgy év, hogy a DURABLE valamely forgalmazó országában, legalább egy terméke ne nyerte volna el az „Év terméke” vagy más, rangos díjat. Intelligens megoldásaival és közel 100 éves tapasztalattal a szakszerű prezentáció és rendszerezési koncepciók területén kiemelkedő piaci szerepet ért el. A vállalat jövőorientált, céljaik között szerepel a trendek meghatározása és innovatív koncepciók fejlesztése, melyek kielégítik a változó világ speciális igényeit.

Ismerje meg a DURABLE modern és letisztult termékeit, amelyek kitűnő minőséget képviselnek!

A siker stílusa
2019.07.17.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó cikkcsoportok:

Összes hír mutatása

Irány az iskolapad!

2019.08.13.
Kezdjük el időben az iskolaszerek beszerzését!

Lesz egy kedvenc füzeted!

2019.08.05.
Mindenkire vár egy VICTORIA füzet!

Kávévilág - a hónap terméke

2019.08.01.
Fedezze fel a tökéletes cappuccino titkát!

Sikerrel zárult a Magyar K2 Expedíció!

2019.07.25.
Suhajda Szilárd feljutott a Föld második legmagasabb hegyének csúcsára

MAYAH székhoroszkóp

2019.07.23.
Az uralkodó Oroszlán
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek