A siker stílusa

Megérkezett a DURABLE márka kínálatunkba!

A német DURABLE márka története egészen 1920-ig nyúlik vissza, amikor Karl Hunke és Wilhelm Jochheim megalapítják vállalatukat, amely fémből készült indexek gyártásával foglalkozik Észak-Nyugat Németországban. A cég növekedése a II. világháború alatt ugyan megtorpant, de 1945-től újult erővel kezdenek neki a munkának, és 1946-ban el is készülnek az első műanyag indexek. 1956-ban megalakult az első gyár Iserlohnban, amelynek szalagjairól 1959-ben legördülnek a DURACLIP® klip mappák, forradalmi megoldást nyújtva a dokumentumok lyukasztás nélküli lefűzésére. 1980-tól pedig megindul a nemzetközi térhódítás az első leányvállalatok megalapításával Angliában és Svédországban.

A 2000-es évek eleje óta szinte nem telt el úgy év, hogy a DURABLE valamely forgalmazó országában, legalább egy terméke ne nyerte volna el az „Év terméke” vagy más, rangos díjat. Intelligens megoldásaival és közel 100 éves tapasztalattal a szakszerű prezentáció és rendszerezési koncepciók területén kiemelkedő piaci szerepet ért el. A vállalat jövőorientált, céljaik között szerepel a trendek meghatározása és innovatív koncepciók fejlesztése, melyek kielégítik a változó világ speciális igényeit.

Ismerje meg a DURABLE modern és letisztult termékeit, amelyek kitűnő minőséget képviselnek!

A siker stílusa
2019.07.17.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó cikkcsoportok:

Összes hír mutatása

Titkosítva biztonságosabb!

2019.12.09.
Ismerje meg a titkosított pendrive-okat!

Kávévilág – a hónap termékei

2019.12.02.
Tegyen szenvedélyt napjába!

A gyurmázás élménye!

2019.11.25.
Ismerje meg és fedezze fel a Creotime Silk Clay gyurmakészleteit!

Évvégi nyitvatartás

2019.11.22.
Szombati és ünnepi nyitvatartás decemberben

MAYAH székhoroszkóp

2019.11.22.
A céltudatos Nyilas
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek