MAYAH székhoroszkóp

A vadóc Skorpió

Tegye fel a kezét, aki szereti a nyugalmat? Erre a felszólításra valószínűleg az összes Skorpió felállna és hanyatt-homlok kimenekülne a teremből. Szenvedélyessége nem engedi meg a lassan csordogáló életet: temperamentumával újra és újra felkavarja az állóvizet. A mérhetetlen lángolásából jóval több előnye származik, mint amit környezete elsőre fel tud fogni: a végletek embereként hamar megjárja a poklot és a mennyországot is, emiatt korai bölcsességre, komplex gondolkodásra tesz szert. Extremitása megjelenésében és stílusában is megmutatkozik, ezért a „Superstar” irodai szék bionikus, formatervezett háttámlája tökéletesen passzol a Skorpió különc egyéniségéhez.

Megszerzett tapasztalatait magabiztosan kamatoztatja mind a magánéletében, mind a munkájában. Céljától semmi nem tántoríthatja el: vagy teljes gőzerővel végigviszi a feladatot, vagy bele sem kezd. Munkájában maximálisan jelen van, önmagát sem kímélve hajt előre a számára tökéletesnek tartott irányba. Gyors és mélyreható gondolatainak felszínre töréséhez a „Superstar” több ponton rögzíthető szinkronmechanikája és az állítható magasságú karfája segíti a Skorpiót.

Képes vészhelyzetben megőrizni a hidegvérét, az égő házból gondolkodás nélkül kimentene mindenkit. Ha elsőre félünk is a Skorpió mérgétől, egy dolgot ne feledjünk: ha eljutunk a páncél mögött megbújó érzékeny lélekhez, örök társra lelhetünk benne.

MAYAH székhoroszkóp
2019.10.24.
Rovat: Érdekességek
Összes hír mutatása

Betonbiztos megoldás!

2019.11.05.
Elegáns borítás, komplett védelem!

Kávévilág – a hónap termékei

2019.11.04.
Ajándékozzon kalandot!

MAYAH székhoroszkóp

2019.10.24.
A vadóc Skorpió

Hatékony védelem adatai számára!

2019.10.18.
Válogasson a KINGSTON „IronKey” titkosított modelljei közül!

Minden, amire a tiszta irodához szüksége lehet!

2019.10.14.
Eljött az őszi nagytakarítás ideje!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek