Megújult BROTHER Professzionális szalagok

Professzionális címkék szakembereknek

A BROTHER P-touch Pro szalagok korábban is elérhetőek voltak a BROTHER kínálatában, de a közel 200-féle szalagtípusból szerették volna kiemelni, illetve megkülönböztetni azokat, amelyek kifejezetten a hálózatépítő és villanyszerelő környezetben használhatók, és ezeken a területeken segítik a szakemberek napi munkáját a feliratok professzionális, minőségi megjelenítésében.

A szalagok tartós, profi minőségű anyagokból készültek és kiváló tapadásúak. Az új, önlamináló kábeljelölő szalagtól az erős tapadású szalagig sokféle típusból választhat, így biztosan megtalálja a munkájához leginkább megfelelőt.

A 7 nagy kategóriába sorolható BROTHER P-touch Pro szalagokat ezentúl fekete-fehér-kék színű csomagolásban találhatja meg, így a csomagolás színvilága segít a többi szalagtól való megkülönböztetésben.

Ismerje meg a BROTHER P-touch Pro szalagokat, melyeket kifejezetten hálózatépítő és villanyszerelő szakembereknek fejlesztettek!

Erős tapadású laminált szalagok:
Sima, durva textúrájú és porszórt felületekhez. Háromszor nagyobb szilárdságú a texturált felületeken, mint átlagosan a BROTHER Standard szalagok.

Flexibilis ID laminált szalagok:
Speciális ragasztó réteggel ellátva, így biztonságosan körbetekerheti a 3 mm vagy nagyobb átmérőjű vezetékeket és kábeleket.

Biztonsági szalagok:
Amikor a címkét eltávolítják, akkor egy "sakktábla" minta marad a helyén, amely azt jelzi, hogy a címke megsérült.

Stencil szalagok:
Nem ragasztható szalagtípus, amelyet maszkként használnak áram vezetésére alkalmas felületek tartós megjelölésére (maratására). Elektrolitikus jelölőanyagokkal, vagy üveg jelöléséhez (maratásához) üvegmarató pasztával használható.

Zsugorcsöves szalagok:
A nyomtatható zsugorcsöves szalagok hő hatására tökéletesen körbeveszik a vezetékeket és kábeleket, így garantálják a biztonságos illeszkedést. Zsugorodási arány 2:1.

 

További információkért látogasson el a https://www.brother.hu/ oldalra!

Megújult BROTHER Professzionális szalagok
2020.10.21.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Védje adatait hatékonyan!

2020.11.18.
Válassza a KINGSTON titkosított pendrive-okat!

Esszencia az életünkben

2020.11.10.
PANAROM termékek az egészségért

Stílus és teljesítmény egyben!

2020.11.10.
Ismerje meg a KINGSTON új pendrive termékcsaládokat!

ZOOM papírok a CORWELL kínálatában!

2020.10.26.
Minden típus készletről elérhető

Megújult BROTHER Professzionális szalagok

2020.10.21.
Professzionális címkék szakembereknek
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek