SANYTOL, a kézmosás szakértője!

Kellemes illatú és tiszta kéz!

Ha egy mikroszkóp lencséjén keresztül néznénk az otthonunkat, valószínűleg elszörnyednénk attól, milyen rengeteg baktérium és vírus van otthonunkban a távirányítónkon, a kapcsolókon, az ajtók kilincsein, a nappali padlóján és a konyhapulton.

A pandémia idején a fertőtlenítés elengedhetetlenné vált a fertőzések elkerülése érdekében, ezért fontos tudunk, hogy nem minden tisztítószer fertőtlenít is egyben, és nem a klór az egyetlen megoldás.

Alap óvintézkedések hazaérkezéskor:

  • Mosson kezet, amint belép az otthonába. Ez most fontosabb, mint valaha. Amint hazaér, azonnal mosson kezet, még mielőtt a távirányítóért nyúlna, vagy kivenne egy darabka sajtot a hűtőből, bármilyen éhes is legyen. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) információi szerint a napi ötszöri kézmosás felére csökkenti a vírusfertőzés veszélyét.
  • A tisztítás nem egyenlő a fertőtlenítéssel. A rendszeres takarítás az esetek nagy részében eltünteti a szennyeződéseket és csökkenti a kórokozók számát a felületeken, de sokszor ez nem elég ahhoz, hogy megakadályozzuk a fertőzések terjedését. Fontos, hogy valamennyi kórokozót elpusztítsuk, ehhez pedig olyan termékeket kell használunk, melyek fertőtlenítő hatása bizonyított, így azok nem csak tisztítószerek, hanem fertőtlenítő funkciót is betöltenek. A jól ismert klór mellett a SANYTOL klórmentes fertőtlenítőszerei is alkalmasak erre a feladatra.
  • Miket kell leggyakrabban fertőtleníteni? A SANYTOL márka képviselői azt javasolják, hogy otthonunk gyakran használt felületiet - a kilincseket, kapcsolókat, fogantyúkat-, a többek által használt helyiségeket - például a fürdőszobát-, és a konyhai felületeket, különösen az élelmiszerrel érintkező pultokat gyakran fertőtlenítsük. Így otthonunk nem csak tiszta lesz, hanem vírusokat is távol tarthatjuk.

A SANYTOL az antibakteriális szakértő olyan folyékony antibakteriális szappant fejlesztett ki, amely bőrlágyító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező természetes kivonatokat tartalmaz - aloe vera, zöld tea, mandulatej, méhpempő. Az antibakteriális összetétel segít védekezni az agresszív külső hatások ellen és tisztává, puhává, hidratáltá és kellemes illatúvá varázsolja a kezet.

 

SANYTOL, a kézmosás szakértője!
2021.07.22.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Biztonságos és kényelmes!

TEGNAP, 00:00
Ismerje meg a KINGSTON titkosított pendrive-okat!

Ergonómia a fáradtság megelőzésére!

2021.08.17.
STAEDTLER ceruzák az iskolakezdésre!

Szépírási útmutató!

2021.07.29.
Kalligráfiai segítség a STAEDTLER-től!

SANYTOL, a kézmosás szakértője!

2021.07.22.
Kellemes illatú és tiszta kéz!

SANYTOL, a fertőtlenítés szakértője!

2021.07.07.
Extra tisztaság és 99% védelem!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek