Viszlát várakozási idő!

Megérkezett a VERBATIM „Vi550” belső SSD meghajtója!

A VERBATIM „Vi550” belső SSD meghajtó most még nagyobb adatátviteli sebességgel, továbbfejlesztett PHISON vezérlőrendszerrel és megnövelt adatírási teherbírással* várja mindazokat, akik megunták a lassú adatátvitellel járó nehézségeket.

A SATA III csatlakozóval felszerelt „Vi550” belső SSD-k akár 560 MB/sec adatátviteli sebességre és akár 535 MB/sec írási sebességre is képesek.*

A mechanikus meghajtókhoz képest hatékonyabb átviteli sebességgel bíró „Vi550” SSD-vel készüljön fel a rendszer extrarövid betöltési idejére, a több feladat hatékonyabb végrehajtására és a gyors rendszerműködésre!
 
A többféle kiszerelésben elérhető „Vi550” választási lehetőséget nyújt Önnek hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb megoldást adatai, képei, videói, vagy szoftverei tárolására.

Elérhető kapacitások: 128 GB / 256 GB / 512 GB

A „Vi550” SSD-k az élvonalbeli 3D NAND flash-technológiát párosítják a fejlett PHISON vezérlőrendszerrel, hogy villámgyors és megbízható SSD működést biztosítsanak a felhasználóknak.

A fentiekkel, valamint a VERBATIM nyújtotta 3 éves garanciaidővel együtt a „Vi550” 2,5”-os belső meghajtók tökéletes megoldást jelentenek a HDD-alapú rendszerek kiegészítésére.

* TBW (Total Bytes Written): akár 360 TB
*Az írási/olvasási sebesség nagyban függ a kapacitástól, a fogadóeszköz jellemzőitől, és egyéb felhasználási körülményektől.

Viszlát várakozási idő!
2019.02.11.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Betonbiztos megoldás!

2019.11.05.
Elegáns borítás, komplett védelem!

Kávévilág – a hónap termékei

2019.11.04.
Ajándékozzon kalandot!

MAYAH székhoroszkóp

2019.10.24.
A vadóc Skorpió

Hatékony védelem adatai számára!

2019.10.18.
Válogasson a KINGSTON „IronKey” titkosított modelljei közül!

Minden, amire a tiszta irodához szüksége lehet!

2019.10.14.
Eljött az őszi nagytakarítás ideje!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek