Bemutatkozunk

Irodaszer nagykereskedelem csak viszonteladóknak

Irodaszer-nagykereskedelem: kizárólag viszonteladóknak!

A CORWELL Kft. 1991-ben alakult és napjainkban is 100%-ban hazai tulajdonban lévő vállalkozás.

Az elmúlt 30 évben cégünk mindvégig kitartott kereskedő Partnerei mellett és ez természetesen így lesz ezután is. Ennek érdekében fejlesztjük szervezetünket, eszközeinket és szolgáltatásainkat. Számunkra nem csupán egy szlogen a „kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki” kijelentés. Mi ezt tettük eddig és ezt tesszük a jövőben is.

Célunk a magyarországi irodaszer-kereskedő Partnereinket olyan helyzetbe hozni, hogy végfelhasználó Partnereik részére azok elvárásainak maximálisan megfelelő szolgáltatást nyújthassanak.

Vállalatunk mára Magyarország piacvezető nagykereskedésévé nőtte ki magát szakterületén. A jelentős hazai jelenlét mellett nemzetközi törekvéseink is egyre meghatározóbbak, melynek első fontos lépéseként 2007-ben megalapítottuk leányvállalatunkat Szlovákiában, 2012 végén Csehországban, majd 2015 novemberében egy akvizíció keretében Horvátország is bekapcsolódott a saját CORWELL cégek sorába.

Mi nem egyszerűen eladni szeretnénk Partnereinknek! Hisszük, hogy az értékesítési csatorna optimális működtetésével, kereskedő Partnereinkkel való szoros együttműködéssel, együttgondolkodással és részükre a nemzetközi tapasztalatok (know-how) átadásával biztosítani lehet kereskedő partnereink versenyképességét a végfelhasználói piacon.

A CORWELL csoport jelenleg mintegy 190 fővel működik és kiterjedt szállítói kapcsolatokkal rendelkezik. Termékeinket hazai gyártóktól, Európából és részben Kínából, Indiából szerezzük be.

Bízunk abban, hogy ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal és cégünk teljesítményével. Ha mégsem vagy bárminemű javaslata van, úgy kérjük, küldje el ide részünkre hozzászólását: eszrevetel@corwell.hu.


CORWELL, ahol a jobb szolgáltatás még csak a kezdet!

 

Küldetésünk, jövőképünk, értékeink

Integrált irányítási rendszerek

Cégünk 4 különböző típusú ISO rendszerrel büszkélkedhet, mely a szakmában egyedülálló.

 

2012-ben került bevezetésre az ISO 9001 Minőségirányítási és az ISO 14 001 Környezetirányítási Rendszer.

2013-ban további két irányítási rendszer került bevezetésre: az ISO 28 001 (2019 óta ISO 45 001) Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Rendszer (MEBIR) és az ISO 27 001 Információbiztonsági Irányítási Rendszer (IBIR).

A megszerzett minősítésekkel cégünk a kiemelt területeket, mint a környezetvédelmet, az információ biztonságát és a munkahelyi környezet megfelelő ergonómiáját, biztonságát kívánja hangsúlyosabbá tenni.

ISO 9001: A minőség irányítási rendszerek gerince, alapja. A bevezettet irányítási rendszer átláthatóságot, struktúrát ad az adott szervezetnek és folyamataiknak. A külső szemlélő számára is feltűnik, hogy az auditált folyamatok mindenki számára ugyanazt jelentik. Ez egyfajta keretrendszert húz a cégek működési folyamatai köré. Mivel nemzetközi szabványokról beszélünk, ezért bizonyos sarokpontok, dokumentumok a világ minden táján ugyan azt jelenti, ahol ISO rendszerek működnek.

ISO 14 001: Kifejezetten fontosnak gondoljuk a „jövő értékét”, amelyre minden gazdálkodó szervezetnek és egyénnek kiemelt figyelmet kell fordítani. A környezetirányítási rendszer segíti a cégeink működése során a környezetre ható terhelésinket mérni, dokumentálni. Amennyiben a rendszer működése során a megfelelő adatokhoz jutunk, lehetőségünk nyílik a beavatkozásra ott, ahol ez szükséges. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy az általunk és szolgáltató Partnereink által okozott környezeti hatások az elfogadható szint alatt maradhassanak.

ISO 45 001 Szokták mondani, hogy „a cég értéke az ember”. Mi ezt nem csak így gondoljuk, hanem teszünk is érte. Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink számára biztosítsuk legoptimálisabb munkakörnyezetet. Természetesen az ergonómián túl, kiemelt hangsúlyt kap az adott munkahely biztonsága. A bevezetett biztonsági irányítási rendszer segítségével feltártuk a hiányos területeket és megtettük a megfelelő lépéseket, mindenekelőtt a biztonság, kollégáink és Partnereink biztonsága érdekében.

ISO 27 001: A gazdasági társaságok működésük során rengeteg adattal, információval dolgoznak. Ma az információ megszerzése, áramoltatása és tárolása, a cég működésének az egyik legfontosabb területe. Nem létezhetünk megfelelő információ nélkül. ám nem elég ezeket az adatokat megszerezni, élni is kell tudni vele, és ami még fontosabb, meg kell tudni őrizni. A specifikusan erre a területre bevezetett biztonsági rendszer átláthatóbbá és egyben ellenőrizhetővé tette az információs csatornáinkat, a telephelyünk biztonságával kezdve egészen a szervereink, dokumentumaink biztonságán át.

 
Társadalmi szerepvállalás

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány

Választásával együtt segítünk!

Amikor 2010-ben a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány bejegyzésre került, az alapítóknak, Bartucz Györgynek és Wittmann Róbertnek egy régóta dédelgetett álma vált valóra, amelyet a CORWELL dolgozói is egységes csapatként támogatnak.

Az Alapítvány létrehozásával kifejezésre került az az egyszerű, de értékadó gondolat, ami a felelős, üzleti magatartásunkat fejezi ki: „Számunkra a társadalmi szerepvállalás arról szól, hogy mit tegyünk, és nem azt, hogy mit kellene tennünk!”

A „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány alapgondolata az volt, hogy a VICTORIA irodaszerek népszerűségét nemes cél érdekében is felhasználjuk.

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT egészségvédelmi közhasznú alapítvány

Az Alapítvány célja: „A köz érdekében álló, gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.”

A CORWELL, mint márkatulajdonos, azt vállalta, hogy a VICTORIA márkájú papíráruk, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok legtöbbjének értékesítése után egy meghatározott összeget átutal a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számlájára. Ez a termékenként különböző összeg a VICTORIA termékeket tartalmazó katalógusokban az adott termék mellett kerül feltüntetésre.

Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor. Az, hogy mely kórház, intézmény részére mit vásárol az Alapítvány, valamint az, hogy milyen szempontok alapján döntött az adott intézmény támogatása mellett, minden esetben az országos sajtóban, illetve az Alapítvány honlapján is közzétételre kerül.

Az Alapítvány létrejötte óta több mint 100 millió forint összeggel támogatott gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket.

Az irodaszerek vásárlásából befolyó összeg mellett az Alapítvány a személyi jövedelemadó 1%-ával és egyéni felajánlásokkal is támogatható.

Az Alapítványról, a megvalósult támogatásokról és pályázati felhívásokról az Alapítvány honlapján olvashat a www.victoriaagyermekekert.hu címen, tevékenységét pedig a www.facebook.com/vagyalapitvany oldalon követheti.

Bízunk abban, hogy támogatásunkkal sok gyermek életét könnyítjük, segítjük egészséges fejlődésüket és boldogabbá tesszük mindennapjaikat! Szeretnénk, hogy Partnereink közreműködésével folyamatosan hasonló eredményekről számolhassunk be.

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a VICTORIA termékek vásárlásával ön is hozzájárul az Alapítványunk célkitűzéseinek megvalósításához, és ön is vallja, hogy „Jobb adni, mint kapni!”

 

Zöld CORWELL

Napjaink egyik legégetőbb problémája, feladata természeti környezetünk védelme. Ebből meggyőződésünk szerint mindannyiunknak legjobb tudásunk szerint ki kell vennünk a részünket.

Elkötelezett környezetvédőként hisszük, hogy korunk fogyasztói társadalmának egyre kiemelkedőbb fontosságú az energia- és anyagtakarékos eljárások igénye, a helyi erőforrások hasznosítása, a megújuló természeti erőforrások előtérbe helyezése, a szemét- és hulladékképződés minimalizálása, a szennyeződések csökkentése, a mennyiség helyett a minőség ösztönzése, a természeti értékek tisztelete és védelme.

Napjaink fogyasztói szerencsére már nem csak a minőséget követelik meg: a vásárlással értékelik a környezeti szempontoknak megfelelő gyártást és szolgáltatást is. A környezeti terhelés csökkentése, a környezeti teljesítmény növelése egyre inkább elvárt, nem csupán a szigorodó törvények által a hatóságok felől, de a vevők részéről egyaránt.

Termékválasztékunk kialakításakor is kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. Arra törekszünk, hogy a kínálat lehető legnagyobb részében „zöld”, azaz környezetbarát megoldásokat is tartalmazzon. Az ilyen termékek megkülönböztetésére, azonosítására „zöld” ikonokat hoztunk létre, így ezek választásával ön is óvhatja a természetet!

Zöld Corwell

„Zöld” termékeink közül kiemelendő az irodai papíráru és nyomató-kellékanyag kínálatunk.

Nyomtató-kellékanyagok, a lézertorerek, tintapatronok vagy festékpatronok döntő többsége újrahasznosított alapanyagokból épül fel, így a lehető legkevesebb hulladékkal terhelve környezetünket!

A papírgyártás terén az elmúlt évtizedben egyre nagyobb hangsúlyt kapott, hogy a társadalom figyelme minden korábbinál nagyobb mértékben fordult az erdők, illetve az erdőgazdálkodás felé, számon kérve a természeti környezet egyik legértékesebb alkotójának, az erdőnek a fenntartását és fejlesztését. A gazdasági életben az erdő, termékei révén játszik szerepet, ebben jelenleg elsősorban az újratermelhető és környezetbarát nyersanyag, a fa, és ezen túlmenően a papír szerepe kiemelendő.

E környezettudatos világban a MA fogyasztója tudni akarja, hogy az általa vásárolt fa és papír termékek olyan erdőségből származnak, amelyek a „fenntartható fejlődés” elveit alkalmazva megakadályozzák az erdők világméretű fogyatkozását, és általuk egészséges természeti környezet marad a jövő generációja számára is.

A minőségi, környezettudatos alapanyag kiválasztásán túl meghatározó szerep jut cégünknél az alkalmazott technológiának is. Fontos számunkra, hogy termékeink a környezetvédelem szempontjából a legjobb elérhető technika alkalmazásával készüljenek. Ide tartozik mindazon technika, technológia, módszer, beleértve a tervezést, a megvalósítást, az üzemelést, a karbantartást és felszámolást, amelyek elfogadható műszaki és gazdasági feltételek mellett a gyakorlatban alkalmazhatók és leghatékonyabbak a környezet egészének magas szintű védelme szempontjából.

Valljuk, hogy a felelősebb környezetvédelmi gondolkodás helyes alkalmazása egy gazdálkodó szervezetnél megtakarításokkal is járhat. Kézzel fogható példa erre, hogy a magas minőségű és kiváló összetételű, környezetbarát alapanyagú papírok, nyomtató- kellékanyagok eredményeként ön is csökkentheti nyomtató-karbantartási költségeit.

Segítjük abban, hogy akár otthoni, akár irodai felhasználásra keresi termékeinket irodaszer-beszerzése során ön is felelős, környezettudatos döntést hozhasson! Hisszük, hogy a jövőben értékmérő tulajdonsággá fog válni a vállalkozások környezethez fűződő viszonya.

óvjuk együtt a természetet!

Saját márkák

VICTORIA

Saját márkánk a VICTORIA, 1993-ban kelt életre és mára több kontextusból is ismert. Fémjelzi a közel 1500 cikkszámból álló VICTORIA termékcsaládot, amely az egyik legismertebb hazai irodaszermárka.

A már jól ismert és kedvelt termékek mellett VICTORIA kínálatunk folyamatosan újabb cikkekkel, termékcsaládokkal bővül. A sokéves bizalom folyamatosan arra sarkall minket, hogy korszerű és naprakész szortimentet alakítsunk ki a vásárlói igényeknek megfelelően.

Magyarország egyik legnépszerűbb irodaszermárkája, a VICTORIA termékcsalád kialakítása során kiemelkedő hangsúlyt fektettünk a megbízható minőségre. Emellett termékeink sikere annak is köszönhető, hogy igyekszünk mindenki számára elérhető árakkal szolgálni.

Ma már a tudatos márkaépítésnek köszönhetően 13 termékcsaládban csaknem 1500 VICTORIA termék kapható országszerte és – 2007 eleje óta – külföldön is.

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a VICTORIA irodaszerek a mindennapi használat során széles választékban álljanak a felhasználók rendelkezésére mind otthon, mind az irodában, a multifunkciós irodai papíroktól a számológépekig, a nyomtató- kellékanyagoktól az irodai tisztítószerekig.

VICTORIA termékválasztékunkban kiemelt figyelmet fordítottunk a környezetvédelemre. Egyre több természetbarát alapanyagból készült termék gazdagítja termékpalettánkat. Törekszünk arra, hogy a kínálatunk „ZöLD”, azaz környezetbarát megoldásokat is tartalmazzon. A nyomató-kellékanyagok, a lézertorerek, tintapatronok vagy festékpatronok döntő többsége újra hasznosított alapanyagokból készül, így a lehető legkevesebb hulladékkal terhelik környezetünket!

Folyamatos marketingakcióinkkal támogatjuk a márka sikeres értékesítését és segítjük viszonteladóinkat az ismertség növelésében és a potenciális vásárlók megszerzésében.

Célunk a bizalom kiépítése és megtartása mind viszonteladói, mind végfelhasználói szinten. A VICTORIA értéket közvetít, többletszolgáltatást nyújt, valamint mozgásteret hagy viszonteladó Partnerünknek az árat illetően.

Mindemellett a VICTORIA termékek forgalma után cégünk támogatást nyújt a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számára (www.victoriaagyermekekert.hu). Az Alapítvány ebből az összegből a gyermekgondozást és a gyermekek gyógyulásának, fejlődésének elősegítését támogatja. Minden fogyasztó, aki VICTORIA terméket használ, hozzájárul az Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához. Az egyes VICTORIA termékek után az Alapítvány javára átutalásra kerülő összeget feltüntetjük a Kék Katalógusban, webáruházainkban és egyéb kiadványainkban is.

Valamennyi VICTORIA termék közös jellemzője a megbízható minőség. A minőségbiztosítás a gyártásnál felhasznált alapanyagok gondos kiválasztásával kezdődik, majd a munkafolyamat különböző szintjein beépített minőség-ellenőrzéssel folytatódik, végül színvonalas kiskereskedelmi egységek és profi cégellátók és üzletek kínálják a teljes VICTORIA választékot a felhasználóknak.

Nem csak egy alkalommal szeretnénk eladni VICTORIA irodaszert a vásárlónak. Arra törekszünk, hogy aki egy VICTORIA terméket egyszer kipróbált, kitartson mellette és máskor is azt keresse a polcokon, sőt megismerve a márkát kedve, bizalma legyen kipróbálni más VICTORIA termékeket is.

Meggyőződésünk, hogy ide a következetes munkán, megalkuvás nélküli minőségen és ennek eredményeképpen a felhasználók tökéletes megelégedettségén keresztül vezet az út.

Bízunk benne, hogy a VICTORIA termékek kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően az ön Partnereinek is tökéletes megoldást nyújtanak!

A VICTORIA márka CORWELL-től független márkaoldala a www.victoriairodaszer.hu, a teljes választékot pedig egy több nyelven elérhető online lapozható kiadványban foglaltuk össze a www.victoriacatalogue.eu címen.

 

MaYAH

2013. januárjában tűnt fel az irodabútor piacon MaYAH márkánk.

MaYAH

2013. januárjában tűnt fel az irodabútor piacon MaYAH márkánk.

Egy olyan kitűnő minőségű, mégis bárki által elérhető árú fiatalos márkáról van szó, amely kifejezetten irodabútorokat tartalmaz. Elemes bútorai, illetve irodai székei alkotják a választék gerincét. Fiatalos, dinamikus, modern darabok találhatók portfóliójában, melyek magas minősége nem csak az anyagok kiválóságában, hanem a számtalan extra funkcióban és praktikus megoldásban rejlik.

Az öt kategóriába sorolt termékkínálatot a www.mayah.hu oldalon elérhető impozáns lapozható márkakatalógus prezentálja a nagyközönség számára.

MaYAH értékesítését több eszközzel igyekszünk támogatni. Ennek egyik lényeges eleme, hogy telephelyünkön található MaYAH bemutatótermünkben a bútorok nem csak megtekinthetők, hanem ki is próbálhatók, így első kézből tapasztalhatja meg a kényelem és minőség összhangját. A bemutatóteremben kiállított székek el is vihetők kipróbálásra.

Kiszállítjuk és össze is szereljük, kérje személyre szabott ajánlatunkat. A szakszerű összeszerelésnek köszönhetően nem csak az ön partnere részesül extra kényelmi szolgáltatásban, de a bútorok élettartama is meghosszabbítható.

 

AVATAR

It’s all about the lens.
A 2020-as év nyarára érkezett meg a 11 napszemüveg modellt felölelő AVATAR márkánk.

AVATAR

A gyártó termékei kiválóan vizsgáztak az elmúlt 10 évben az USA-ban, ennek köszönhetően vágtunk bele saját márkánk, az AVATAR bevezetésébe, amely portfólióját tervezzük további termékkategóriákkal bővíteni.

A HD-, polarizált és HD-polarizált lencsék gondoskodnak a fantasztikus színekről, az éles kontúrokról, a megfelelő kontrasztról, a zavaró tükröződések kizárásáról és természetesen a maximális UV-védelemről.

Minden egyes darabra igaz, hogy:
  • UV400-védelemmel ellátott
  • a 2-es vagy 3-as fényszűrő osztályba sorolható (autóvezetéshez is alkalmas)
  • rugalmas és könnyű polikarbonát lencsével készül, ezáltal hosszú távon is kényelmes viselet

A karcmentes bevonat, a gumi orrpapucsok és szárvégek fokozzák a kényelmet. Minden termékhez logózott hordozótasak és finom, mikroszálas törlőkendő tartozik.

A kifejezetten fiatalos, divatos napszemüvegeket bátran ajánljuk bármilyen szabadtéri tevékenységhez, kényelmes viselet, akár túrázás, kerékpározás vagy épp városnézés legyen a program.

A teljes választék ide kattintva elérhető: AVATAR termékek

 
Galéria és Videók

Megörökített pillanatok vállalatunk életéből, rendezvényeiről, és jelentősebb eseményeiről.

A CORWELL több mint egy vállalkozás, több mint egy nagykereskedelem. Ismerjen meg bennünket, tekintsen bele mindennapjainkba, rendezvényeinkbe, szakmai életünkbe! Szívesen vesszük irántunk tanusított érdeklődését, nézzen körül nálunk!

A galéria megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

A videók megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek