Logisztikai szolgáltatásaink

Általános szállítási feltételek

A CORWELL Kft. a szállítási szolgáltatásaiban részletezett feltételekkel vállalja a megrendelések előzetesen egyeztetett címre történő kiszállítását.

A CORWELL Kft. a szállításokat szállítmányozó cégek bevonásával végzi. A megadott címen a parkolás, megállás és rakodás feltételeit a megbízó Partnerünknek kell biztosítania. Ettől eltérő esetben a CORWELL Kft. nem tudja vállalni a szállítást, Partnereink a Dunakeszi telephelyünkön történő helyszíni átadást tudják igénybe venni.

A megadott címen történő áruátadás időkorláthoz kötött. A választott szolgáltatástól függően az első 10 perc (Dealer Express, Iroda Express) vagy 20 perc (Dealer 24, Iroda 24) Partnereink számára díjmentes, költségét a CORWELL Kft. vállalja. Ezen felül minden megkezdett 10 percért nettó 800 Ft-ot számolunk fel, amelyet a szállító a számlán, vagy szállítólevélen leigazoltat az áruátvevővel. A többletköltség összege viszonteladó Partnerünk következő számláján kerül feltüntetésre.

Az áru átvétele az Ön felelőssége, amit Ön a számla, szállítólevél aláírásával, lebélyegzésével igazol.

2013. július 1-jétől a magyar utakon életbe lépett az úthasználattal arányos díjfizetési rendszer, amely a 3,5 t teherbírás feletti szállítóeszközökre vonatkozik. Sajnos ezt az extra költséget a CORWELL Kft. sem tudja egyedül viselni, kénytelen egy részét áthárítani.

Fentiek okán, a bizonylatokat „logisztikai költség” terheli a kiszámlázott áru összes nettó értékének függvényében.

Szolgáltatás, vagy egyéb nem áru típusú, illetve közvetlenül áruhoz nem kapcsolható tétel esetén útdíj nem kerül felszámításra.
 

Helyszíni áruátvétel

Az előzetesen írásban vagy a helyszínen, az ügyfélszolgálaton leadott rendelések telephelyünkön (2120 Dunakeszi, Pallag u. 37.) történő átvételre munkanapokon 8:15-16:00 közt biztosítunk lehetőséget.

átutalással fizető partnereink részére 7:15 és 8:15 között ügyeleti áruátvétellel állunk rendelkezésére.

 

 

 

Viszonteladóhoz szállítás

A megrendelt termékek kiszállítását Viszonteladó Partnerünk többféle módon és időkorláttal kérheti.

Az ön számára leginkább megfelelő szállítási megoldás kiválasztásához, kérjük, nézze át, milyen módokon szállíthatunk önhöz vagy Partneréhez, 3 vagy 24 órán belül, vagy akár éjszaka is.

Dealer Express:

Szállítás nagykereskedőtől a viszonteladóhoz 3,5 órán belül, Budapesten és vonzáskörzetében.

A szolgáltatás igénybevételével lehetősége nyílik a megrendelt árut 3,5 órán belül átvenni.

Feltételek:

 • A rendelés leadásának határideje webáruházunkon keresztül munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 16:00 óráig, valamint pénteken 15:30-ig; webáruházon kívül (faxon, e-mailben) 14:00 óra, szállítás a megrendelést követően 3,5 órán belül.
 • A szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében (a megjelölt településeken) vehető igénybe.
 • átutalással és utánvéttel fizető Partnereink egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.
 • A megrendelés maximális súlya és mérete megtalálható a szállítási módok összefoglaló táblázatában (bejelentkezés után).

Előnyök:

 • Amennyiben nincsen lehetősége a megrendelt áruért eljönni a CORWELL telephelyére, de már a másnapi szállítás későnek bizonyulna, ezzel a szolgáltatással 3,5 órán belül kézhez vehető a megrendelt termék.
 • Partnerünk megígérheti végfelhasználó Partnerének, hogy a terméket, amire sürgősen szüksége van, 3,5 órán belül üzletében átveheti.

Dealer24:

Ingyenes kiszállítás viszonteladók részére 24 órán belül, Magyarország egész területén.

A webáruházunkon keresztül munkanapokon hétfőtől csütörtökig 16:00 óráig, valamint pénteken 15:30-ig; a webáruházon kívül (faxon, e-mailben) munkanapokon 14:00 óráig leadott megrendelését a következő munkanapon 8:00 és 17:00 óra között az ön telephelyére szállítjuk. A szolgáltatás az ország egész területén, átutalással és készpénzzel fizető Partnereink számára egyaránt igénybe vehető. Nettó 35 000 Ft számlázási érték felett a szállítás díjtalan.

Feltételek:

 • A rendelés leadásának határideje 16:00 óra, a szállítás határideje a következő munkanap.
 • A rendelésleadás történhet bármely elektronikus csatornán.
 • A CORWELL Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az adott napon leadott több rendelést összevonja, nem kezeli külön szállítandó tételként.

Előnyök:

 • Viszonteladó partnereinknek nem kell raktárkészletet tartania, hiszen a CORWELL raktárkészlete mindig rendelkezésükre áll.
 • Rendeljen minden nap, az éppen aznap önhöz beérkező rendelések alapján, mi garantáltan a következő munkanapon leszállítjuk a készleten lévő tételeket.
 • Rendeléseinek mértékétől függetlenül garantált a szállítás.
Az adott napon, különböző időben leadott megrendelések értéke nem összevonható. A rendelések értékeinek külön-külön kell elérniük a nettó 35 000 Ft-os számlaértéket, hogy a szállítási költség ne önt terhelje.

Éjszakai kiszállítás:

Nagykereskedőtől a viszonteladóhoz a következő napon reggel 8 óráig.

Viszonteladó partnerünk webáruházunkon keresztül munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 16:00 óráig, valamint pénteken 15:30-ig; webáruházon kívül (faxon, e-mailben) 14:00 óráig leadott rendelését a következő napon reggel 8:00 óráig az előre regisztrált helyen található zárt helyiségbe tesszük. A szállítást egy erre specializálódott csomaglogisztikai cég végzi. Amennyiben a rendelés napja péntek, vagy a rendelés napját követő nap munkaszüneti nap, a megrendelés abban az esetben is leszállításra kerül másnap.

Feltételek:

 • A rendelés leadásának határideje 16:00 óra, szállítás a következő napon reggel 8:00 óráig.
 • Az éjszakai szállítás kizárólag kézi pakolással történik, nagy tömegű áruk gépi mozgatására nincsen lehetőség, így tömegpapír és tömegáru rendelése esetén nem vehető igénybe.
 • A szolgáltatás igénybevételét meggeneráloz Partnereink részéről szükséges kialakítani az áru fogadására megfelelő, zárható, az áru biztonságát és épségét garantáló helyiséget.
 • A szolgáltatást átutalással fizető partnereink vehetik igénybe, az ország egész területén, szerződéskötést követően.
 • Kérjük, hogy az áru átvételekor minden alkalommal első lépésben ellenőrizze a csomagok számát és épségét, reklamációt a szállítást követő munkanapon déli 12:00 óráig fogadunk el.

Előnyök:

 • A szolgáltatás használatával ön versenyelőnyhöz jut, ugyanis a 16:00 óráig (pénteken 15:30-ig) leadott megrendelés alapján a termékeket már másnap, üzletének nyitása pillanatában átveheti.
 • Ezzel a szolgáltatással önnek is lehetősége van 24 órán belüli szállításra Partnerei felé.
 • Az ország egész területén igénybe vehető.
A szállítás kizárólag abban az esetben megoldható, ha ön előzetesen kialakít egy, az áru fogadására alkalmas, zárható helységet, ahova a szállítmányozó az éjszaka folyamán gond nélkül bejuthat, és ott elhelyezheti az adott szállítmányt.
 

Végfelhasználóhoz szállítás

Közvetlen szállítás a CORWELL raktárából az Ön végfelhasználójához? Legyen szó expressz vagy hagyományos kiszállításról, cégünk aznap vagy legkésőbb 24 órán belül teljesíti az Ön végfelhasználójának rendelését. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról és éljen ezzel a remek lehetőséggel!

A megrendelt termékek kiszállítását Viszonteladó Partnerünk többféle módon és időkorláttal kérheti. Az ön számára leginkább megfelelő szállítási megoldás kiválasztásához, kérjük, nézze át, milyen módokon szállíthatunk önhöz vagy Partneréhez, 3,5 vagy 24 órán belül, vagy akár éjszaka is.

Iroda Express:

Szállítás nagykereskedőtől a végfelhasználóhoz Viszonteladó Partnerünk nevében 3 órán belül, Budapesten és vonzáskörzetében.

A szolgáltatás használatával lehetősége nyílik a megrendelt árut 3,5 órán belül közvetlenül a megadott végfelhasználó Partnere címére szállíttatni.

Feltételek:

 • A rendelés leadása munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 óra között, pénteken 8:00 és 15:30 óra között; szállítás a megrendelést követően 3,5 órán belül.
 • A szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében (a megjelölt településeken) vehető igénybe.
 • A szolgáltatást csak átutalással fizető Partnereink vehetik igénybe a nekik átutalással fizető végfelhasználó Partnereik részére.
 • A megrendelés maximális súlya és mérete megtalálható a szállítási módok összefoglaló táblázatában.

Előnyök:

 • Amennyiben nincsen lehetősége a megrendelt áruért eljönni a CORWELL telephelyére, de a másnapi szállítás már későnek bizonyul, ezzel a szolgáltatással 3,5 órán belül végfelhasználó Partnerénél lehet a rendelt termék.
 • Partnerünk megígérheti végfelhasználó Partnerének, hogy a terméket, amire sürgősen szüksége van, 3,5 órán belül kézbe veheti.
 • úgy tud express szállítani végfelhasználó Partnerei részére, hogy az áruval nem is találkozik.
A szállítmányt kísérő dokumentum hárompéldányos árnélküli szállítólevél, melynek második, harmadik példányát lebélyegezve, aláírva a szállító kollégának el kell hoznia. A leigazolt szállítólevél egyik példányát csatoljuk a viszonteladó Partnerünk részére elkészített számlához.

Iroda24:

Kiszállítás a következő munkanapon a nagykereskedőtől a végfelhasználóhoz viszonteladó Partnerünk nevében.

A megrendelt termékeket közvetlenül végfelhasználó Partneréhez tudja szállíttatni a saját nevében, telephelye érintése nélkül.

Az árukísérő okmány a megrendelés alapján készült ár nélküli szállítólevél, amelynek fejlécében eladóként az ön cége, vevőként pedig az ön által megnevezett Végfelhasználó Partnere szerepel. A csomagolás, szállítás során első számú szempont a semlegesség, sem a szállítóeszközök, sem a csomagolás, illetve a dokumentumok sem tartalmaznak a CORWELL-re utaló jelzést vagy szöveget. Az ön végfelhasználó Partnerivel kapcsolatos minden információt, adatot bizalmasan kezelünk és garantáljuk, hogy ezek harmadik fél birtokába nem kerülnek.

Feltételek:

 • A rendelés leadásának határideje munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 16:00 óráig, valamint pénteken 15:30-ig; a szállítás határideje a következő munkanap 17:00 óráig.
 • Rendelés leadása kizárólag webáruházunkon keresztül.
 • A szolgáltatást kizárólag átutalással fizető Partnereink vehetik igénybe a feléjük átutalással fizető végfelhasználó Partnereik részére.
 • Igénybe vehető az egész ország területén.
 • Az első szállítás alkalmával a CORWELL Kft. ügyfélszolgálatán regisztrálnia kell végfelhasználó Partnerét, pontos szállítási cím és kontakt személy nevének, valamint elérhetőségének megjelölésével.
 • Vidékre történő szállítás esetén a szállítmányozó az árut nem adja át tételesen, ezért kérjük, hívják fel végfelhasználó Partnerük figyelmét arra, hogy amennyiben sérült, bontott szállítmánnyal találkoznak, vegyenek fel jegyzőkönyvet, és írassák azt alá a szállítmányozóval! A jegyzőkönyvet viszonteladó Partnerünkön keresztül 2 munkanapon belül el kell juttatni ügyfélszolgálatunkra. 2 munkanapon túl nem áll módunkban reklamációt elfogadni.
 • A CORWELL Kft, viszonteladó Partnerei részére a számlát, a megrendelés alapján, a megrendelés napján állítja ki. A számla a leszállított, átadott szállítmányt igazoló dokumentum alapján kerül postázásra.

Előnyök:

 • ön a végfelhasználó Partnerétől kapott megrendelést, úgy tudja másnapra teljesíteni, hogy nem is látta, nem is fogta a termékeket, tehát a szolgáltatás díján felül, semmilyen költsége nincs, sőt munkaidőt, erőforrást takarít meg.
 • Az így megtakarított időt az ön üzletét közvetlenül támogató feladatokkal töltheti.
 • Nincsen szükség fuvareszköz és raktérkészlet fenntartására.
 • Az előzőek alapján a humán erőforrás hatékonyságának növelése is elérhető.
 • A szolgáltatás használatával mindenféle beruházás nélkül lehetősége nyílik telephelyétől távol eső Partnerei igényeinek kiszolgálására a rendelést követő munkanapon.
 • Ezzel a szolgáltatással önnek is lehetősége van 24 órán belüli kiszállításra.
 • Mivel a hátteret a CORWELL biztosítja, ön mindig biztos lehet abban, hogy a megfelelő kapacitás a rendelkezésére áll.
 

Viszonteladó nevében számlázás (VNSZ)

Az ön SHOPWELL áruházában megrendelésre kerülő és Iroda24 szolgáltatással szállítandó rendelések esetén vehető igénybe.

A számla kiállítójaként az ön cége szerepel, a CORWELL nem jelenik meg sehol. A VNSZ lehetőségét havidíjmentesen biztosítjuk, azonban bizonyos feltételeknek teljesülni kell a működéshez:

 • A szolgáltatást igénylő Partnerünknek átutalásos fizetési kondícióval kell rendelkeznie a CORWELL Kft-nél.
 • Partnerünknek SHOPWELL webáruházzal kell rendelkeznie, a szolgáltatás kizárólag SHOPWELL alatt működik, az áruházon keresztül leadott megrendelésekre. Amennyiben önnek van SHOPWELL áruháza és VNSZ szolgáltatása is, de a CORWELL webáruházon keresztül ad le végfelhasználói rendelést, úgy nem tudunk számlát kiállítani.
 • Szükséges egy szerződés megkötése Viszonteladó Partnerünk és a CORWELL Kft. között, cégünk egy meghatározott számlatartományon belül állítja ki az ön cége számláit.
 • IRODA 24 szolgáltatás, azaz végfelhasználói közvetlen kiszállítás esetén állítható ki a számla. Amennyiben az ön vevője nem kiszállításra kérte a megrendelést, vagy nem a CORWELL Kft. szállít közvetlenül, akkor nem állítható ki a számla.

A VNSZ szolgáltatással az IRODA 24-es megrendelésekben a szállítólevél mellett a számla is kimegy a vásárlóhoz. így önnek nem kell utólag eljuttatni a számlát a végfelhasználóhoz, időt és költséget takarít meg!

 
Online szolgáltatások

CORWELL webáruház

Célunk, hogy naprakész információkkal láthassuk el önt, és egyszerűsítsük a rendelés és rendelés-visszaigazolás menetét.

Webáruházunk megtervezése és kialakítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a viszonteladók vásárlási szokásai teljesen mások, mint a végfelhasználó vevőké általában. Ennek érdekében számos olyan funkciót építettünk be, amely Partnereink munkáját segíti.

A regisztráció menetében jelentős különbség van a már megszokott webáruházakhoz képest, mivel a CORWELL webáruház esetében nem automatikus a belépési név és a jelszó visszaigazolása. Ennek oka, hogy minden regisztrációnál vizsgáljuk a belépni kívánó felhasználót, hogy a végfelhasználókat kiszűrve, csak a vásárlásra jogosult viszonteladó Partnereink kapják meg a szükséges jogosultságokat.

Természetesen jelszó nélkül is látogatható webáruházunk, azonban így csak általános információk és termékismertetők érhetők el az érdeklődő számára. Bejelentkezés után minden gomb és mező aktívvá válik és megjelenik valamennyi termék aktuális (a bejelentkezett Partnernek járó kedvezményekkel csökkentett) ára és a hozzá tartozó készletinformáció. Elérhetővé válnak a letöltések és az akciós ajánlatok, továbbá bejelentkezett Partnerünk megtekintheti korábbi megrendeléseit, pénzügyi adatait.

Ha még nem próbálta volna ki webáruházunkat, kérjük, mielőbb regisztráljon, hogy ön is élvezhesse mindazon előnyöket, amit az online rendelési és információs rendszer kínál.

Webáruházunkon lehetősége van továbbá beállítani, ha az ön cégétől érkező valamennyi rendelésről visszaigazolást kér.

Regisztráció közben megjelölheti azt is, hogy mely témákban kíván tőlünk hírlevelet kapni. Ezek jelenleg az alábbiak:

 • általános információk (kiadványok megjelenése, új szolgáltatások, tájékoztatók, rendezvények, változások, értesítések)
 • Bútorok (különleges ajánlatok, akciók, promóciók, újdonságok)
 • Irodaszerek (különleges ajánlatok, akciók, promóciók, újdonságok)
 • Létesítményüzemeltetés (különleges ajánlatok, akciók, promóciók, újdonságok)
 • Technológiai termékek (különleges ajánlatok, akciók, promóciók, újdonságok)
 • úton az áru

Weboldalunkon számos letöltési lehetőség közül választhat, mint árlisták, biztonsági adatlapok, kiadványok, leírások, nyomtatványok, szórólapok, viszonteladói hírlevelek, stb. A letöltött árlista, az ön mindenkori beszerzési árát, valamint az önre vonatkozó akciókat fogja tartalmazni. Oldalunkon bátran böngészhet a hírek között, mert kiemelt hangsúlyt fordítunk a naprakész információkra. ízlésének és érdeklődési körének megfelelően több kategória közül választhat, melyek: az újdonságok, események, akciós hirdetések, érdekességek.

Amennyiben kellékanyagot szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy milyen való az ügyfele nyomtatójába, ne aggódjon. Használja a nyomtató-kellékanyag kereső megoldásunkat, amelyet a főoldalunkon érhet el. Ezen a felületen nincs más dolga, mint megadni a nyomtató gyártóját, típusát majd a rendszer azonnal felkínálja azokat a kellékanyagokat, amelyek a megadott nyomtatóhoz használhatók.

Amennyiben a webáruházzal kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem, keresse webkoordinátorainkat a webshop@corwell.hu e- mail címen.

 

SHOPWELL 4.0 végfelhasználói webáruház szolgáltatás

Megújult külsejű, korszerű végfelhasználói webáruház szolgáltatást biztosítunk viszonteladóink számára!

SHOPWELL 4.0 webáruházunk rengeteg funkcióval támogatja Partnereink online értékesítését.

Áttekinthető és könnyedén kezelhető adminisztrációs felület, valamint az online áruházban Vásárlók számára érthető, és felhasználóbarát felület áll rendelkezésre, hogy könnyen, gyorsan megrendelhessék azokat a termékeket, amikre szükségük van. Előnye, hogy közel 30 ezer termék automatikusan frissülő adatai, árait és készletinformációja automatikusan frissül vállalatirányítási rendszerünkön keresztül.

Tudjon meg többet a SHOPWELL 4.0 webáruház legfontosabb ismérveiről és tájékozódjon a szolgáltatás feltételeiről!

 

Online lapozható kiadványok

Hisszük, hogy a mai digitális világunkban a nyomtatott tartalmaknak meg kell jelenni elektronikus változatban is.

Ezért minden katalógusunk, magazinunk kiadásával egy időben biztosítunk a Partnereink számára egy digitalizált változatot is.

A lapozható e-katalógus használatának előnyei:

 • interneten keresztül bárhol a világon elérhető
 • könnyen hordozható, azaz nem kell több száz oldalas kiadványt magával cipelnie
 • nyomtatási lehetőség egy, vagy akár több oldalról is
 • kulcs- és teljes szavas keresési lehetőség
 • bármikor oldalanként áttekintheti a katalógust
 • felejtse el a nagyméretű csatolmányokat, elegendő egy linket küldenie Partnerének

Az alábbi kiadványaink jelennek meg elektronikus lapozható formátumban:

 

Végfelhasználók felé használható weboldalak

Partnereink támogatását szem előtt tartva több olyan oldalt üzemeltetünk, amelyet a végfelhasználók számára készítettünk.

Ezeken az oldalakon a CORWELL Kft. nem jelenik meg.

nyomtasson.hu – A kellékanyag-kereső, melynek segítségével a felhasználó könnyedén kiválaszthatja a nyomtatójába illő tintapatront vagy lézertonert.

VICTORIA márkaoldal – www.victoriaoffice.hu avagy minden, amit a VICTORIA márkáról és termékeiről tudni érdemes.

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány – A www.victoriaagyermekekert.hu weboldal tartalmaz minden információt az Alapítványról és annak működéséről. Az oldal célja, hogy átlátható képet adjon az Alapítványhoz érkező felajánlásokról, a kiírt pályázatokról és az átadásra került adományokról.

Az Alapítvány tevékenységét, eredményeit már a Facebook-on is követheti a www.facebook.com/vagyalapitvany oldalon.

közösségi márkaoldalak – SCHNEIDER, MAPED

Kizárólagosan forgalmazott márkáink közül a SCHNEIDER és a MAPED márkák esetén Facebook rajongói oldalakat üzemeltetünk. Az adott márkához kapcsolódó életérzést kreatív posztokkal jelenítjük meg, emellett kisebb posztjátékok, illetve applikációs játékok révén aktivizáljuk a rajongókat.

SCHNEIDER Facebook oldal: www.facebook.com/schneiderpen.hu/

MAPED Facebook oldal: www.facebook.com/MapedHungary/

 
Értékesítéshez kapcsolódó és marketing szolgáltatások

Viszonteladói árlista

Árlistánk közvetlenül honlapunkról tölthető le, bejelentkezést követően az árlistáim kezelése menüpont alatt.
 
 

Kedvezményrendszer

A CORWELL Kft. egységes kedvezményrendszert biztosít Partnerei számára, melynek célja lojális Partnereink támogatása, illetve az egy-egy termékkörben nagy forgalmat elérők erőfeszítéseinek a honorálása.

Szortimentkedvezmény számítása:

Minden Partnerünk az előző naptári negyedévi vásárlásai alapján elért kategóriának megfelelő, a számlából azonnal levonásra kerülő árengedményt kap minden egyes vásárlásakor.

Márkakedvezmény számítása:

Az adott márkából az előző naptári év során elért forgalom alapján járó kedvezmény. Egy-egy Partnerünk természetesen több termék esetében is jogosult lehet márkakedvezményre elért forgalmának függvényében.

Kedvezményrendszer összefoglalása:

A kedvezményrendszer összefoglalását bejelentkezést követően érheti el. A két különböző kedvezmény nem vonható össze. Amennyiben egy Partnerünk bármely termékre mindkét típusú kedvezményre jogosult, akkor a számára kedvezőbbet alkalmazzuk.

 

Tendertámogatás program

Viszonteladó Partnereink támogatása végfelhasználói tendereken való részvételben

Az elmúlt időszakban cégünk jelentős erőfeszítéseket tett, hogy rendszerünk még hatékonyabban működhessen. Számos beszállítói tárgyalásnak köszönhetően a CORWELL Kft. elérte, hogy a cégellátásban alapvető kulcstermékeket közvetlen gyártói háttérrel szerezhesse be, így rövidítve a kereskedelmi láncot, versenyképesebbé téve az árakat. Ennek további előnye, hogy cégünk bizonyos projektekre közvetlen gyártói támogatást is kaphat, melynek segítségével lehetőségünk nyílik nagyobb végfelhasználói tendereken viszonteladó Partnereink támogatására.

Cégünk – ahogy eddig is – valamennyi szolgáltatását pontosan megfogalmazott és bárki számára elérhető feltételekhez köti. Nagykereskedőként valamennyi Partnerünknek nyíltan kezelt feltételrendszer mentén biztosítjuk a kondíciókat és nem szánunk magunknak versenybefolyásoló szerepet.

Amennyiben Partnerünk megkeres bennünket egy adott pályázattal (tender) kapcsolatban, úgy az éves mennyiségek és valamennyi általános feltétel ismeretében a CORWELL Kft. egyes termékekre vagy termékcsoportokra egyedi projektárat (illetve sok esetben akár ártartást is) biztosít, mely kizárólag az adott végfelhasználói projekthez kapcsolódik (keretrendelések). Az ilyen projektek támogatásakor a CORWELL Kft. az alábbi feltételeket vizsgálja, illetve kéri Partnereitől:

További részletekért kérjük, jelentkezzen be.

 

KÉK KATALÓGUS

KÉK KATALÓGUS, avagy Vállalati beszerzési ABC
KÉK KATALÓGUS

A KÉK KATALÓGUS a CORWELL Kft. egyik legfontosabb szolgáltatása viszonteladó Partnerei részére. Segítségével ön könnyen, gyorsan adhat ajánlatot az irodában használatos termékekre végfelhasználó vevői részére. A KÉK KATALÓGUS birtokában vevőinek nem lesz szüksége más szállítókra, hiszen ebben megtalálnak mindent, amire az irodában szükségük lehet, a katalógus az ország legszélesebb irodaszer-választékát tartalmazza.

1999 óta minden év legelején jelentetjük meg a KÉK KATALÓGUS Vállalati beszerzési ABC-t, amely a CORWELL választékának több ezer népszerű termékét tartalmazza kb. 700 oldalon. A katalóguson cégünk neve és élérhetősége nem szerepel, így az ön számára kiváló saját eszközként használható a vevői felé történő értékesítésben.

Igényelhető változatok:

 • egységes, előre gyártott vagy egyedi borítóval
 • áras vagy ár nélküli könyvtesttel

A megszokott KÉK KATALÓGUS egységes borítója mellett a katalógust kérheti előre gyártott - cége nevét és élérhetőségét is tartalmazó - borítóval, vagy teljesen egyedi borítóval is. Amikor lényeges találkozóra készülünk, gondosan figyelünk megjelenésünkre, az első benyomás kialakítására, hiszen mindezek kiemelten járulnak hozzá a kapcsolat sikerességéhez. Soha nem kapunk második esélyt arra, hogy jó első benyomást gyakoroljunk valakire! Legalább ilyen jelentőséggel kell kezelni azt a kommunikációs és értékesítési eszközt, amelyen keresztül egész évben vevőinkhez szólunk. Minden komoly cég megítélésében meghatározó szerepe van annak, hogy éves katalógusa hitelesen képes-e vállalkozása arculatát, szellemiségét közvetíteni Partnerei felé. Ebben kívánunk az ön segítségére lenni azon lehetőség felajánlásával, hogy a KéK KATALóGUST teljes mértékben személyre szabott, egyedi borítóval készítjük el az ön számára.

Amennyiben úgy dönt, hogy az általunk javasolt grafikai tervek közül kíván katalógusborítót választani, természetesen mi ebben is rendelkezésére állunk!

Figyelje hírleveleinket, hirdetményeinket, amelyekben információt adunk a KÉK KATALÓGUS rendelési módjáról és idejéről. Ne maradjon le róla!

A KÉK KATALÓGUS termékfotóit elektronikus formában Partnereink kérésére és saját felhasználására díjmentesen biztosítjuk minden olyan márka esetén, amelyeknek a CORWELL Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója. A részleteket illetően érdeklődjön a marketing@corwell.hu e-mail címen!

 

Kiadványok, hírlevelek

Tekintse át, milyen kiadványokkal támogatjuk Partnereink értékesítését!

Elektronikus hírlevél

Viszonteladó Partnereink értékesítésének támogatására elektronikus hírlevelünkben naponta hirdetünk meg más és más akciókat, újdonságot, amelyeket legtöbb esetben végfelhasználói változatban is elérhetővé teszünk, hogy Partnerünk továbbíthassa vevőinek. Ezek a CORWELL élérhetőséget, árakat nem tartalmazó hírlevelek bejelentkezés után letölthetők a CORWELL honlap Letöltések/Szórólapok menüpontjában. Tegye rá saját árait és kondícióit és már küldheti is tovább a saját adatbázisában szereplő vevőknek!

Iskolakezdésre

Májusban jelenik meg a speciálisan iskolaszezonos termékeket tartalmazó, viszonteladói (ár nélküli) változatban készülő Iskolakezdésre című kiadványunk, amely az adott év iskolaszereinek legújabb, divatos és jól bevált termékcsaládjait egyaránt bemutatja, lehetőséget adva ezzel viszonteladó Partnerünknek arra, hogy friss árukészlettel, felkészülten várja az új szezont. Az akciós kiadvány végfelhasználói változata elektronikus formában jelenik meg. A kiadványhoz tartozó teljes viszonteladói árlista az érvényesség ideje alatt holnapunk árlistáim menüpontja alatt elérhető.

Nap-Tár-Ház

Nagyobb érdeklődésre számot tartó, viszonylag sok cikkszámot érintő témában önálló, tematikus végfelhasználói kiadványt is készítünk. A nyár folyamán már több éve rendszeresen elkészítjük népszerű Nap-Tár-Ház című naptárkatalógusunkat, amelyből vevői már szeptembertől kezdődően rendelhetnek következő éves naptárt, agendát. Az impozáns kiadvány nem tartalmaz árakat, a nyomtatott kiadvány mellett akár az online lapozható változat linkjét is bátran elküldheti végfelhasználó partnereinek. A kiadványhoz tartozó teljes viszonteladói árlista az érvényesség ideje alatt holnapunk árlistáim menüpontja alatt elérhető.

Márkakatalógusok

Időről időre elkészítjük saját márkáink katalógusát, így jelent meg a közelmúltban a VICTORIA, és a MAYAH katalógusa is, amelyek az adott márka teljes választékát felölelő igényes kivitelezésű értékesítést támogató eszközök. Mindkét kiadvány elérhető online formátumban, így partnerei is könnyedén lapozgathatják a www.victoriacatalogue.eu vagy a www.mayah.hu honlapok kiadványait.

 

Reklámeszközök

Felmatricázná autóját, amivel kiszállítást végez? új üzletet nyit, vagy esetleg feldobná meglévő üzletét? Szívesen csatlakozna egy országos promócióhoz? Tudjuk a megoldást!

Amit kínálunk:

 • kirakatmatricák, egyéb kirakat dekorációk
 • autómatricák,
 • üzletberendezés, plakátok, wobblerek
 • displayek,
 • szórólapok, partnerkiadványok
 • táblák, molinók
 • online eszközök (bannerek, landing page, végfelhasználói hírlevelek, Facebook poszt)
 

Promóciók

Kizárólagosan forgalmazott márkáink közül a SCHNEIDER és a MAPED esetében országos kampányokat működtetünk azzal a céllal, hogy a márkák ismertségét és az ahhoz való fogyasztói kötődést növeljük, ezzel viszonteladó partnereinkhez irányítva a végfelhasználói igényeket.

Mindkét márka esetén online és offline térben is aktivizáljuk a fogyasztókat. Az online megjelenések legmarkánsabb felülete a Facebook, ahol hirdetésekkel, posztokkal, és játékokkal vonjuk a márka bűvkörébe a különböző célcsoportokat. Offline területen hostess promóciókkal, a kampányhoz tartozó üzletdekorokkal, POS anyagokkal, display kihelyezésekkel támogatjuk a márkák megjelenését.

A különböző promóciók indításáról, az azokhoz való csatlakozás lehetőségéről hírleveleinkből illetve területi képviselő kollégáinktól kaphat információt.

 

Rendezvények

Magyarország egyetlen irodaszer-kereskedelmi szakvására, a CORWELL Kft. tradicionális vevőtalálkozója minden év májusában kerül megrendezésre.

SULIVILáG

A márciusban megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy ön időben és eredményesen fel tudjon készülni az iskolaszezonra. 2015-től új helyszínen, a CORWELL dunakeszi telephelyén, a B épület Imagine konferenciatermében várjuk szeretettel Partnereinket.

A rendezvény ideje alatt, lehetőséget nyújtunk önnek arra, hogy a már jól ismert „klasszikusok“ mellett megismerkedjen az idei szezon újdonságaival, illetve friss dizájnjaival is. Itt találkozhat először olyan új termékekkel, amelyeket kézbe is vehet és kipróbálhat.

A rendezvényen való részvételt kizárólag előzetes regisztráció esetén tudjuk biztosítani, így kérjük, kísérje figyelemmel hírleveleinket, illetve kérjen információt területi képviselő kollégáinktól.

IMAGINE

Cégünk örömmel biztosít helyszínt az ön partnerrendezvényéhez is! Imagine konferenciatermünk befogadóképessége és felszereltsége lehetővé teszi, hogy akár tréning vagy oktatási céllal, akár termékbemutatóval fogadja Partnereit egy színvonalas, kellemes környezetben. A CORWELL támogatást biztosít a szervezésben és lebonyolításban, valamint kollégáink is szívesen tartanak előadást termékeinkről.

 

CORWELL AKADÉMIA

CORWELL AKADÉMIA – A tudás hatalom.

CORWELL AKADÉMIA – Oktatásokkal is támogatjuk Partnereinket.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk Partnereink megfelelő tájékozottságát, ezért a CORWELL AKADÉMIA keretein belül igény szerint időről-időre szervezünk szakmai és terméktréningeket, ahol viszonteladó Partnerünk közvetlenül, akár a gyártó képviselőjének segítségével ismerkedhet meg a forgalmazott termékekkel.

A szakmai jellegű tréningek alkalmával a kereskedelmi tevékenységhez köthető, de valamivel tágabb tematikájú képzésekre is koncentrálunk. Legyen szó akár pénzügyi témákról, értékesítési technikákról, logisztikai megoldásokról vagy épp online lehetőségek kiaknázásáról, a CORWELL felkészült szakértői csapata, elismert és közismert szakemberei osztják meg önnel tudásukat annak érdekében, hogy ön még többet hozhasson ki vállalkozásából.

A CORWELL AKADÉMIA rendezvényeiről rendszeresen tájékoztatjuk Partnereinket hírlevélben, illetve weboldalunkon.

Éljen a lehetőséggel, pörgesse fel cége teljesítményét ön is!

 
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek