MAPED CREATIV – Kis mancsokba nagy kaland!

Újdonság a CORWELL kínálatában!

Megérkeztek a MAPED CREATIV készségfejlesztő és foglalkoztató játékai, melyekkel játékos módon fejleszthető a gyermekek kézügyessége, fantáziája és alkotókedve! A készletek 2-8 éves gyermekek számára ajánlottak. A gyermekek szabadidejükben a kézműves foglalkozások örömét élhetik át miközben játékos módon ügyesednek kezecskéik és fejlődnek művészi készségeik.

Vidámsággal és mókával teli fejlesztő játékot folytathat minden gyermek a kreatív készletekkel, melyekben minden szükséges eszköz és alkotóelem megtalálható a manuális tevékenységekhez, hogy a képzelet mindvégig zavartalanul szárnyalhasson!

MAPED CREATIV - Már a SULIVILÁGON is!

Próbálja ki az izgalmas foglalkoztató és készségfejlesztő játékokat Ön is a Sulivilág rendezvényünk keretein belül! Ismerje meg, vegye kézbe, bontsa ki a legújabb és legkülönlegesebb játékokat, melyekkel elvarázsolhatja Vásárlóit!

A 4-féle készségfejlesztő termékcsalád között mindenki megtalálja a gyermeke számára legmegfelelőbbet:

Az „Early Age” kifejezetten a legkisebbek számára (2+) készült fejlesztőjáték, mellyel a kézügyesség és finommotorika fejlődése segíthető.

Az apró kezecskékbe tervezett, ergonomikus eszközök használata támogatja a helyes fogás kialakulását. A különböző anyagok és textúrák kézzel történő tapasztalása hozzájárul az érzékelés fejlődéséhez, miközben az élénk színek és kedves formák felkeltik a kicsik érdeklődését.

A készségfejlesztő ujjfestőkészlet, a kreatív alkotókészlet, a nyomdázókészlet és a gyurmaszett minden szükséges kellékkel együtt egy praktikus, hordozható kistáskába rendszerezve kaphatók.

Különféle kézműves- és barkácstechnikák felfedezésére és különböző anyagok megismertetésére születtek a „Mini box” hordozható készletei. Az üvegfólia-készítő szett, a színezett homokszett, a mozaik- és mandalakészítő szett 4-5 éves kortól ajánlottak. Mindegyikükkel egyedi és személyre szabott alkotások készíthetők, segítségükkel játékos formában bontakoztatható ki a gyermekek határtalan képzelőereje.

A „Board” hordozható, táblás játékaival a kis kreatív művészek bárhol és bármikor, újra és újra kedvükre alkothatnak! A törölhető és mágneses táblák korlátlan lehetőséget rejtenek magukban, hiszen a vidám és játékos kiegészítőkkel kalandozhat a fantázia a szörnyecskék, hercegnők és kedves állatok világában. A rajzolás és kreatívkodás pedig számtalanszor újrakezdhető! A mókás, táblás játékok 4-6 éves kortól ajánlottak.

A „Color and Play” kreatív játékszettekkel izgalmasan és hasznosan tölthető a szabadidő. A készletben található eszközök segítségével egyedi játékok készíthetők, így a hagyományos fejlesztőjátékok és újabb meglepetéseket rejtenek! A gyermekek nem csak saját elképzeléseik szerint színezhetnek és tervezhetnek, de az egyedileg elkészült játékokkal újra és újra játszhatnak is. Az oktató- és foglalkoztatójátékok 4 éves kortól ajánlottak.

Fedezze fel webáruházunkban a MAPED CREATIVE teljes kínálatát: Készségfeljesztő termékek

Bátorítsa alkotásra a gyermekeket! Fedezzék fel a festés, vágás, hajtogatás, gyurmázás, rajzolás és alkotás örömét minden alkalommal, amikor előveszik kedvenc, testreszabott MAPED CREATIV játékukat.

MAPED CREATIV – Kis mancsokba nagy kaland!
2019.03.05.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó cikkcsoportok:

Összes hír mutatása

Tájékozódjon cégünk nyitvatartásáról!

2020.05.27.
Ünnepi nyitvatartás

Az örök romantikus

2020.05.13.
Bemutatjuk a SCHNEIDER „Slider Edge XB Pastel” golyóstollakat!

Ünnepi nyitvatartás!

2020.04.29.
Tájékozódjon cégünk nyitvatartásáról!

Home office protokoll

2020.04.22.
Tippek, trükkök, praktikák

A gyors tájékoztatásért!

2020.03.31.
Bemutatókeret naponta változó információk számára!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek