Pénzkezelési megoldások a SAFESCAN tárházából!

Frissítse az eszközöket, ismerje fel az új eurós bankjegyeket!

A SAFESCAN széles választékban biztosít pénzkezelő termékeket, melyekkel széles körben nyújt megoldást a készpénzkezelő műveleteket végző kereskedelmi felhasználók számára, legyen szó készpénzes ki- és befizetésekről, pénzszámlásról vagy pénzhamisítványok detektálásáról.  Termékskálájukban megtalálhatók a pénzkasszák, a nagysebességű pénzszámlálók és a pénzszámláló mérlegek, valamint a fejlett bankjegyszámlálók és a bankjegyvizsgáló készülékek, amelyek nemcsak a megszámlálják a készpénzt, hanem még a legkifinomultabb pénzhamisítványokat is felismerik, kiszűrik.

A SAFESCAN bankjegyvizsgáló és bankjegyszámláló készülékek naprakész szoftverekkel frissíthetők, így velük mindig készen állhat a legújabb, pénzforgalomba kerülő bankjegyek átvizsgálására.

Május 28-án forgalomba kerülnek az új 100 és 200 eurós bankjegyek, melyekhez a SAFESCAN weboldaláról ingyenesen letölthetők, majd a készülékekre telepíthetők az új bankjegy felismerésére szolgáló szoftverek.

Az legfrissebb szoftverek elérhetők a következő készülékekhez:

155

2985-SX

2600-as sorozat

6185

A készülékek frissítése egyszerű folyamat, mely csupán néhány percet vesz igénybe. Töltse le ingyenesen a www.safescan.com/download weboldalról a bankjegyvizsgáló vagy bankjegyszámláló eszközéhez tartozó frissítési csomagot. A frissítés a készülék hátoldalán található USB-port vagy MicroSD kártyaolvasó használatával könnyedén telepíthető.

Részletesebb utasításokért kérjük, látogasson el a support.safescan.com weboldalra.

 

Pénzkezelési megoldások a SAFESCAN tárházából!
2019.05.10.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

4 tipp a jó megbeszéléshez!

2019.09.05.
Mitől sikeres egy értekezlet?

Kávévilág - a hónap terméke

2019.09.03.
Lendületes szeptember

Írás mesterfokon!

2019.08.23.
Ismerje meg a STAEDTLER új „Hand Lettering” kalligráfiai készletét!

MAYAH székhoroszkóp

2019.08.23.
A megbízható Szűz

A művészet barátja

2019.08.22.
Ragadja meg a lehetőséget!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek