Harmadjára is Business Superbrands díjat nyert a CORWELL!

Elismerés a legkiválóbb márkáknak

Idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a CORWELL márka eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Az idén tizenkét éves Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Idén tizenötödik alkalommal ült össze a szakmai grémium, amely a CORWELL Kft-t 2015 és 2018 után 2019-ben is érdemesnek találta a Business Superbrands védjegy viselésére. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet a CORWELL elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt Partnereink mindennapi választásához.

Büszkeséggel tölt el minket a Business Superbrands cím elnyerése, célunk, hogy viszonteladóink színvonalas kiszolgálásával a jövőben is méltók maradjunk viselésére!

Harmadjára is Business Superbrands díjat nyert a CORWELL!
2019.05.14.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Megérkezett a TESA forradalmi újítása!

2023.03.22.
Ismerje meg a TESA „Sugru” formázható ragasztógyurmát!

Ismerje meg az APLI etikettjeit!

2023.03.14.
5. rész: CD/DVD címkék

Ragyogó mosoly minden nap

2023.03.09.
Szájhigiénia és fenntarthatóság a Signálnál

Üdvözöljük a PENTEL világában!

2023.03.07.
Japán minőség 1946 óta

Kreativitás és mindfullness

2023.03.07.
Készítsünk karma kártyákat otthon!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek