Újabb csúcson a VICTORIA márka

Most egy kicsit másként

Mint bizonyára Ön is tudja, a VICTORIA márkához eddig is közel állt a sport, egy-egy kiváló magyar sportolóval való együttműködés. Ennek kézzel fogható példája a VICTORIA „Balance Energy” irodai papír termék, amelynek csomagolásán nem kisebb név, mint Bessenyei Péter műrepülő világbajnok és az ő ikonikus repülőgépe szerepelnek. Emellett a VICTORIA márka logója évekig látható volt a túraautó bajnokságban (WTCC) sikereket elérő Michelisz Norbert autóján is.

Így a CORWELL örömmel fogadta idén a Himalája Koronája hegymászó expedíció megkeresését, és meg is kezdtük az együttműködést a két kiváló hegymászó, Klein Dávid és Suhajda Szilárd csapatával.


Annapourna, Himalája, Nepál - 8091 m – Klein Dávid, 2016, első magyar megmászás

A sportolók nem kisebb feladatra vállalkoznak, minthogy ezen a nyáron oxigénpalack és magashegyi teherhordók nélkül másszanak fel a 8611 m magas K2 csúcsára, amely a Föld második legmagasabb hegye. A Kína és Pakisztán határán álló K2 csúcsát ez idáig magyar hegymászónak nem sikerült elérnie. Az embert próbáló időjárási viszonyok mellett, ebben a magasságban a levegő oxigéntartalma rendkívül alacsony (csupán harmadannyi, mint az „idelent” általunk megszokott), ami még inkább próbára teszi a sportolókat a kemény fizikai kihívás mellett.

Ehhez a semmiképp sem veszélytelen, ámde annál nagyszerűbb kihíváshoz csatlakozott támogatóként cégünk a VICTORIA márkával, amelynek logóját a sportolók végig magukon viselik az expedíció során a különböző ruházatokon, használati tárgyakon, reményeink szerint egészen a csúcsig juttatva az immár 26 éve filigrán VICTORIA lovacskát.


Készülődés a K2 expedícióra – Klein Dávid (balra) és Suhajda Szilárd (jobbra) 2019

Az expedíció június 8-án indul Budapestről, a Liszt Ferenc repülőtérről, ahonnan a csapat Pakisztánba érkezik. A csúcsmászásra a tervek szerint július végén vagy augusztus elején kerül sor. A teljes expedícióról Dávid és Szilárd folyamatosan tájékoztatni fognak minket, mi pedig ennek megfelelően beszámolunk Önnek minden eseményről.

A velük készült interjúkat itt tekintheti meg:

Szurkoljon velünk, kövesse figyelemmel az expedíciót Ön is!

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ilyen sporttörténeti esemény részese az a VICTORIA márka, amelynek irodaszer-piaci sikeréhez értékesítésével Ön is hozzájárul!

Sok sikert kívánunk a sportolóknak, a teljes expedíciónak!

Újabb csúcson a VICTORIA márka
2019.05.20.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Készüljön egy menő iskolaszezonra!

TEGNAP, 17:38
Trendi mintákkal kaphatók a VICTORIA dizájnfüzetek!

Fénybe zárt elegancia

2019.06.03.
Ismerje meg a SCHNEIDER új „Ceod Shiny” roller- és töltőtollait!

Májusi MAPED hétvége

2019.05.28.
Napsütés, jókedv, gyerekek és mackók

MAYAH székhoroszkóp

2019.05.21.
Az örökmozgó Ikrek

Újabb csúcson a VICTORIA márka

2019.05.20.
Most egy kicsit másként
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek