Májusi MAPED hétvége

Napsütés, jókedv, gyerekek és mackók

Május utolsó hétvégéjén minden a gyermekek körül forgott, hiszen a nemzetközi gyereknap alkalmából számos rendezvényen ünnepelhettük a gyermekeket. A MAPED standjával idén ismét ellátogattunk a dunakeszi Katonadombon megrendezett egész napos rendezvényre, amin több ezer vidám gyermek és szülő vett részt. A játékos, vidám forgatagban, a színpadi műsorok zsivajában, a vattacukorfelők és légvárak szomszédságában, és lombos fák hűsítő árnyékában terült el színpompás sátrunk, melyet hamar megtöltött a kíváncsiskodó gyermekek kacaja.

Borús tavasz után ezen a vasárnapon még az időjárás is a szabadban töltött programoknak kedvezett, egyetlen esőcsepp sem maszatolta el a csodásan élénk MAPED színeket a papírokon. Szivárványt viszont annál többet láthattunk a MAPED asztaloknál, melyeket a gyerkőcök és velük ücsörgő anyukák, apukák vetettek a színező lapokra. Mindenkinek lehetősége nyílt kipróbálnia a legnépszerűbb színező termékeket, színes ceruzákat, filctollakat, különböző típusú zsírkrétákat, radírokat, hegyezőket és persze a termékújdonságokat. A meglepett tekintetek hamar elégedett mosolyokká és érdeklődéssé váltak termékeink iránt, kicsik és nagyok körében egyaránt.

A színezés minden korosztály számára feltöltődést jelentett a rendezvényen, és senki sem tért haza üres kézzel, hiszen apró termékekkel és buborékfújóval ajándékoztuk meg az ügyesen rajzoló gyerkőcöket. Két szerencsés pedig nagyértékű ajándékban is részesülhetett, hiszen a gyereknapi tombolát két fődíjjal támogattuk. A játék nyertesei két, egyenként 50 000 Ft értékű MAPED iskolaszercsomaggal gazdagodtak.

Ajándékból sosem lehet elég, ha gyermekekről van szó, ezért gyermeknapi nyereményjátékot hirdettünk a MAPED hivatalos Facebook oldalán, melyen 4 értékes MAPED ajándékcsomagot sorsoltunk ki rajongóink között. A játékra a rendezvényen jelenlévőket is invitáltuk, így nekik is lehetőségük nyílt a helyszínen saját mobiljukon részt venni az online játékban az értékes nyereményekért.

Természetesen idén sem hagyhattuk ki a medvék és farkasok társaságát a Veresegyházi Medveotthonban rendezett gyereknapi programsorozaton. Minden gyermek MAPED ajándékot kapott belépője mellé, és külön standon találkozhatott a legnépszerűbb MAPED színező termékekkel, amiket rögtön ki is próbálhattak a kedves tanító nénik segítségével.

A rendezvényen készült fényképeket megtekinthetik Galériánkban:

Dunakeszi gyereknap

Májusi MAPED hétvége
2019.05.28.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Tájékozódjon cégünk nyitvatartásáról!

2020.05.27.
Ünnepi nyitvatartás

Az örök romantikus

2020.05.13.
Bemutatjuk a SCHNEIDER „Slider Edge XB Pastel” golyóstollakat!

Ünnepi nyitvatartás!

2020.04.29.
Tájékozódjon cégünk nyitvatartásáról!

Home office protokoll

2020.04.22.
Tippek, trükkök, praktikák

A gyors tájékoztatásért!

2020.03.31.
Bemutatókeret naponta változó információk számára!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek