MAYAH székhoroszkóp

Az uralkodó Oroszlán

Az Oroszlánt nem lehet nem észrevenni. Akárcsak uralkodó bolygója, a Nap, igyekszik túlragyogni mindenkin. Királyi külleme, eleganciája és kisugárzása vonzza a tekintetet, akár a „Grande” tekintélyt parancsoló megjelenése különleges feszített hálós háttámlájával. A külsőségek mellett az Oroszlán kiállása, gesztusai és viselkedése is mérhetetlen magabiztosságot sugároz. A kemény, kérlelhetetlen arcvonások mögött azonban egy védelmező, vajszívű és bátor harcos bújik meg.

Az igazán jó vezetők az Oroszlánok közül kerülnek ki, hiszen amellett, hogy nem tűrik a mások általi irányítást, hatékony és dinamikus szervezők. Beosztottjaival szívélyes viszonyt ápol, de képes meghúzni a határokat kollegialitás és barátság között. Véleményét nem takargatja, nyílt őszintesége sokakat meglephet, de pontosan ez teszi igazán jó vezetővé: nem szépíti a hibákat, hanem egyenesen, kíméletlenül, hidegfénnyel rájuk világít. Szeret a figyelem középpontjában lenni, szüksége van közönségre. Az Oroszlán az egész teret uralhatja a „Grande” irodai szék grandiózus méreteinek köszönhetően.

Céljai eléréséért időt, pénzt és energiát nem kímélve küzd. Beosztottjaitól, munkatársaitól ugyanazt a lendületet, lelkesedést és energiát várja el, amellyel ő is ezer fokon lángol. Hátráltatni a munkájában, vagy nyíltan kritizálni teljesítményét esztelen ötlet. Nem érdemes rángatni az Oroszlán bajszát, ugyanis, ha elbődül, abba még a hegyek is beleremegnek. A „Grande ” szék erősített ülőlapjának, háttámlájának és lábcsillagának kiemelkedő teherbírása elbánik az Oroszlán szédítő temperamentumával.

Minden Oroszlánban ott lapul egy cseppnyi a szelíd kiscicából. A jegy szülötte büszke, már-már hiú önmagára és elért sikereire, ezért sörényének borzolásával szinte bármit elérhetünk nála. Ha teljesen megszelídíteni nem is fogjuk, ideig-óráig visszahúzza karmait és akár még dorombol is nekünk.

MAYAH székhoroszkóp
2019.07.23.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Hatékony védelem adatai számára!

2019.10.18.
Válogasson a KINGSTON „IronKey” titkosított modelljei közül!

Minden, amire a tiszta irodához szüksége lehet!

2019.10.14.
Eljött az őszi nagytakarítás ideje!

Titkosítva biztonságosabb!

2019.10.07.
Ismerje meg a titkosított pendrive-okat!

Kávévilág - a hónap terméke

2019.10.01.
A hamisítatlan olasz életérzés

MAYAH székhoroszkóp

2019.09.23.
A diplomatikus Mérleg
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek