Lesz egy kedvenc füzeted!

Mindenkire vár egy VICTORIA füzet!

A legfrissebb trendek figyelembevételével 25 különböző fiús és lányos mintával készültek az idei iskolaszezon legelragadóbb VICTORIA füzetújdonságai.

A kifogástalan minőségű füzetek mindegyike tartós, laminált borítólapokkal ellátott, így a beleírt jegyzetek, feljegyzések sokáig elkísérik az élénk színeket és egyedi mintákat kedvelő felhasználókat, legyen szó általános iskolás, gimnazista vagy akár főiskolai hallgatókról.

A tűzött füzetek A4 méretben, 96 lapos kivitelben elérhetők vonalas, kockás, valamint sima belívvel.

A spirálfüzetek A5 és A4 méretben, 80 és 96 lapos kivitelben kaphatók vonalas és kockás belívvel.

Akik hagyományos iskolai füzetet keresnek, azok is megtalálják a VICTORIA széles választékában a gyermekek korának megfelelőt 1. osztályostól 8. osztályosig kapható színes, vidám mintás változatok között. Az A4 méretű, 32 lapos tűzött füzetek vonalas, kockás, sima és franciakockás kivitelben készülnek, A5 méretű társaik között hangjegy- és szótárfüzetetek is megtalálhatók.

Középiskolások, egyetemisták és irodai dolgozók számára a színes és perforált spirálfüzetek nyújtanak praktikus és megbízható segítséget a jegyzetelésben. Az erős, fémspirálozású füzetek A5 és A4 méretben, vonalas, kockás, sima és franciakockás kivitelben készülnek. Grafikák, rajzok és vázlatok készítéséhez a B5 és B4 méretű félfamentes és famentes, 32 lapos vázlatfüzetek kínálnak gazdaságos megoldást.

A népszerű VICTORIA márka különböző méretű és beosztású füzetek széles kínálatában mindenki megtalálja a maga a kedvencét!

Összes hír mutatása

Tegye biztonságosabbá munkahelyét

2021.05.04.
a FLÓRASZEPT klórmentes termékeivel!

Adatbiztonság felsőfokon!

2021.03.18.
Védje eszközeit az APC termékeivel!

Adjon tökéletes keretet mondanivalójának!

2021.02.05.
DURAFRAME® - Az infokeret

A megfelelő fertőtlenítés

2021.02.01.
DURABLE fertőtlenítő adagoló

A tisztaság adagolva

2021.02.01.
Ügyeljünk a fertőtlenítésre!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek