A művészet barátja

Ragadja meg a lehetőséget!

Az 1835-ben Nürnbergben alapított STAEDTLER Németország egyik legrégebbi gyártóvállalata. Johann Sebastian Steadtler eredetileg ceruzagyártó manufaktúraként alapította, és a gyorsan fejlődő vállalkozás 5 éven belül már 63 különböző típusú ceruzát gyártott. Az innováció a mai napig folytatódik a STAEDTLER immáron 21 gyártóegységében világszerte. A márkát több mint 180 éve tartják az iparág élvonalában a kutatási, fejlesztési és innovatív gyártási folyamatai, melyben kiemelt szerepet kapnak az az ökológiai szempontból biztonságos anyagok és a környezetbarát gyártási folyamatok.

A STAEDTLER különleges hangsúlyt fektet arra, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét a kreativitás szerepére az emberek életében. Az alkotás örömének megélésére állandó lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnék saját ötleteiket életre kelteni és élethosszig tartó inspirációt nyújt minden korosztály számára.

Legnépszerűbb termékeik:

A töretlen népszerűségnek örvendő kreatív termékcsalád évről évre új tagokkal bővül. 2019 friss újdonsága a „Hand lettering” kalligráfiakészlet, amely egy online kurzussal egybekötve kalauzol el minket a kalligráfia művészetébe.  A kiváló minőségű, innovatív, német gyártású kreatív termékek széles skálájával a STAEDTLER elősegíti az egyén személyes fejlődését és kreativitásának kibontakozását.

A művészet barátja
2019.08.22.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

A kézmosás fontossága

2020.02.10.
Mossunk kezet helyesen BABA szappanokkal!

Kávévilág - a hónap termékei

2020.02.03.
CAFE FREI - kapszulás kényeztetés

Egyszerűen kreatív!

2020.01.23.
Megérkeztek a VICTORIA krepp papírok!

Gyorsan, finomat!

2020.01.20.
Ismerje meg a KNORR tésztás és zöldséges snack termékeket!

Hamarosan új márkát üdvözölhet a CORWELL kínálatában!

2020.01.15.
#COOL by Victoria - jókedvet hoz az iskolába!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek