MAYAH székhoroszkóp

A megbízható Szűz

A Szűz jegy szülötte világítótorony a háborgó tengeren: mind a hétköznapokban, mind a munkában stabil háttérország, ahova rendre hazatérhetünk. Persze csak akkor, ha idejében szólunk, mikor érkezünk. Maximalizmusa és merev szabályrendszerei olykor szőrszálhasogatásnak tűnhetnek a kollégák szemében, de főnökként bízhatunk alapos, precíz és kitartó munkájában. A kutatással és apró részletek feltárásával járó feladatokat nyugodtan bízzuk rá, hiszen a „Grace” irodai szék állítható, rugalmas deréktámaszának és a kényelmes fejtámasszal ellátott, magasított háttámlájának köszönhetően órákig képes elmélyülten dolgozni.

Érdeklődő, ugyanakkor mindenről meg van a véleménye és komoly észérvekkel lehet meggyőzni annak ellenkezőjéről. A nagy szavak és a drámai viták leperegnek róla, dicséretét szűken méri, de ha jut belőle nekünk, az a legőszintébb. Nincsenek földtől elrugaszkodott elvárásai, a „letisztult szépség” és a praktikusság kombinációja szerez neki megelégedést. A „Grace” szék exkluzív, különleges tűzéssel készült kasmírszövete a Szűz maximalista elvárásainak is maradéktalanul megfelel.

Bár józan, pragmatikus gondolkodása miatt elsőre úgy tűnhet, hogy a Szűz híján van az érzelmeknek és az életet egy kocka egyszerűségére szeretné leredukálni, valójában legbelül vágyik egy csipet vadságra és a mindent elsöprő szeretetre.

MAYAH székhoroszkóp
2019.08.23.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Hatékony védelem adatai számára!

TEGNAP, 10:00
Válogasson a KINGSTON „IronKey” titkosított modelljei közül!

Minden, amire a tiszta irodához szüksége lehet!

2019.10.14.
Eljött az őszi nagytakarítás ideje!

Titkosítva biztonságosabb!

2019.10.07.
Ismerje meg a titkosított pendrive-okat!

Kávévilág - a hónap terméke

2019.10.01.
A hamisítatlan olasz életérzés

MAYAH székhoroszkóp

2019.09.23.
A diplomatikus Mérleg
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek