A hobbitevékenységek legjobb barátja!

HENKEL ragasztók

Mi az ami nélkülözhetetlen minden kreatív munka során akár az iskolában vagy otthonunkban alkotunk?

A HENKEL fejlesztette ki az első ragasztóstiftet PRITT márkával. A világújdonságot a rúzs alapján tervezték. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a mai PRITT stift már nemcsak egy nagyon jó kezdeti tapadással bíró, erős papírragasztó, de környezet- és gyerekbarát is.

A stift ragasztóanyag 90%-ban természetes, megújuló alapanyagból készül, nem kőolajszármazékból. Az összes ragasztó oldószermentes ezért használhatják biztonsággal a gyermekek is.

Az eredeti ragasztóstift ideális papír, karton és fényképek tiszta, gyors és pontos ragasztásához. Egyedülálló összetételének köszönhetően kétszer annyi papír megragasztására alkalmas. A légmentesen záró tubusban lévő ragasztó több éven keresztül is használható anélkül, hogy kiszáradna.

A HENKEL, mint a világ első számú ragasztógyártója a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az elmúlt 50 év alatt új, kompakt és kézreálló ragasztókat alkotott.

A sötétben világító ragasztóstift még a felnőtteket is ámulatba ejti. Öt vagy több ragasztóréteget kell felhordani a felületre, majd lámpafény alá tartani 30 mp-re.  A hatás idővel csökken, de bármikor újra aktiválható. Egyszerűen és tisztán ragaszthatunk vele papírt, kartont, parafát és fotót egyaránt.

A „Pritt Compact” ragasztóroller utántölhető, tartósan ragaszt és a méhsejt szerkezetnek köszönhetően tiszta és pontos felhasználást kínál.  Ne bízza a véletlenre.

A „Pritt Pink” glitteres ragasztó száradás után is rózsaszín marad, a glitter pedig plusz ragyogást ad a munkának.

A ragasztószalag átlátszó és kézzel téphető, így használatához még ollóra sem lesz szükség. Papír és parafa ragasztására is tökéletesen alkalmas.

A „Pritt2in1” általános ragasztó 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az EN 71-es norma szerint gyermekekre veszélytelen. Számtalan anyagot képes megragasztani, mint például textil, karton, fém, akár üveg és még sok minden más.

A „Pritt Prémium” ragasztótoll az általános ragasztónak a toll formájú kivitelezése. Mindenféle kézműves anyagot képes rendkívül gyorsan és megbízhatóan megragasztani.

A „Pritt Multi Tack” sokoldalú, könnyen eltávolítható és újra felhasználható ragadós négyzetekből áll. Ideális helyettesítője a ragasztószalagnak. Legjobban nem porózus felületeken, üvegen, fémen és egyéb sima anyagon használható, láthatatlanul fixál.

 

A hobbitevékenységek legjobb barátja!
2020.09.01.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

A kézmosás fontossága

2020.09.15.
Mossunk kezet helyesen BABA szappanokkal!

Elfér a zsebedben, jól áll a kezedben!

2020.09.01.
FLEXOFFICE golyóstollak

A hobbitevékenységek legjobb barátja!

2020.09.01.
HENKEL ragasztók

Metálos csillogás pillanatok alatt

2020.09.01.
Fedezze fel a FABER-CASTELL szövegkiemelőit

Minőség, mely összeköt

2020.09.01.
Vásároljon az értékes ajándékokért!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek