UNILEVER márkák a Földünkért

Október 21. - A Földünkért világnap

Habár mostanában a legtöbben otthonról dolgozunk, a kialakult helyzet következtében egyre jobban szükséges odafigyelnünk a környezetünk tisztántartására, legyen szó az otthonunkról vagy a munkahelyünkről. Napjainkban a környezettudatosság és a zöld megoldások egyre nagyobb szerepet kapnak a tisztítószerpiacon is, így egyidejűleg óvhatjuk környezetünket és tarthatjuk tisztán az otthonunkat vagy irodánkat.

A következő bekezdésekben két zöld UNILEVER márkát mutatunk be, melyek segítségével mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy megóvjuk Földünk egészségét a következő generációk számára is!

A SEVENTH GENERATION termékeit kőolaj helyett növényi alapanyagokból fejlesztik, csomagolásuk fenntartható, flakonjaik 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek és 100%-ban újrahasznosíthatók, nem használnak káros anyagokat, és természetesen állatkísérlet-mentes termékeket kínálnak. Legyen szó mosó-, mosogató- vagy tisztítószer termékekről, a vállalat célja, hogy támogassa a fenntartható fejlődést, életmódot.

 

A termékek EU Ecolabel minősítésűek, vagyis a gyártásukhoz használt alapanyagok legalább 85%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tavalyi kutatása is bizonyítja, melyben öko-mosószereket teszteltek, hogy a SEVENTH GENERATION az egyetlen olyan márka, amely alacsony hatóanyagtartalommal tudott magas folttisztítási hatékonyságot produkálni. Így tehát nem kell kompromisszumot kötnünk a tisztítási hatékonyság és a Földünk megóvása között.

A mosogatószerekhez használt illatanyagok is 100%-ban természetes illóolajokból és növényi kivonatokból származnak, így mosogatás közben nyugodtan élvezhetjük a citrus és gyömbér különleges illatát.

A CIF „Természet Receptje” termékeiben a márka sok éves tapasztalatát és értékeit, a tisztítási hatékonyságukról jól ismert természetes összetevőkkel – mint a citrom vagy az ecet – vegyítették és hozták létre egyedülálló tisztítószereit. A „Nature’s” termékcsalád vízkő- és zsíroldója 100%-ban természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak, ezen felül a flakonok kizárólag újrahasznosított anyagból készültek. A fürdőszobai és konyhai spray mellett a CIF „Nature's All-in-One” mosogatógép-tablettái is mindamellett, hogy hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, garantáltan környezetbarát összetételűek. 90%-ban tartalmaznak természetes összetevőket és megfelelnek az EU Ecolabel követelményeinek. Ezen kívül a kartoncsomagolás is 100%-ban újrahasznosított anyagból készült és 100%-ban újrahasznosítható.

UNILEVER márkák a Földünkért
2020.10.06.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Védje adatait hatékonyan!

2020.11.18.
Válassza a KINGSTON titkosított pendrive-okat!

Esszencia az életünkben

2020.11.10.
PANAROM termékek az egészségért

Stílus és teljesítmény egyben!

2020.11.10.
Ismerje meg a KINGSTON új pendrive termékcsaládokat!

ZOOM papírok a CORWELL kínálatában!

2020.10.26.
Minden típus készletről elérhető

Megújult BROTHER Professzionális szalagok

2020.10.21.
Professzionális címkék szakembereknek
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek