Sokoldalúan használható rendszerezők

APLI rendszerező tasakok

Az APLI márkanévről először minden bizonnyal az etikettek jutnak eszébe. Ez nem meglepő, hiszen az APLI címkék kiváló minősége világszerte ismert és elismert. Azonban az APLI ennél jóval többet kínál, évről évre színesebb termékskálájával arra törekszik, hogy vásárlói ne kizárólag etikettjeivel, hanem az innováció fogalmával is azonosítsák.

A cég a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva, új felhasználási ötletekkel állt elő. Tudta, hogy az APLI rendszerező tasakok kiválóan alkalmasak szájmaszk tárolására? A maszk esetében fontos, hogy akkor is kellő odafigyeléssel tároljuk, mikor épp nem viseljük. Biztos volt már olyan helyzetben, mikor gyorsan kellett eljutni egy megbeszélésre, így beszállt az autójába, beindította a kocsit és már indult is, vagy mikor az ebédszünetet egy kávézó teraszán töltötte el, a nap végén pedig kedvenc étteremében fogyasztotta el a vacsorát. Hol tartja ilyenkor a maszkot? Az esetek többségében általában csak zsebre teszi az ember, majd mikor szükségessé válik, csak előveszi és felhelyezi. Higiéniai szempontból nem ez a legmegfelelőbb megoldás a maszk tárolására és a legtöbben nem is gondolnak bele, hogy bizony ennek is meglehet a maga következménye, ugyanis a maszk így nem nyújt teljes körű védelmet a vírusokkal szemben.

Használja kreatívan, használja egészséggel!

Az APLI iratrendező tasakok tartós anyaguknak köszönhetően hosszú távon megoldást nyújtanak és cipzár garantálja a tasak tartalmának biztonságát. Vegyes színekben elérhető, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

 

 

Sokoldalúan használható rendszerezők
2020.10.13.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Megújult BROTHER Professzionális szalagok

TEGNAP, 00:00
Professzionális címkék szakembereknek

Sokoldalúan használható rendszerezők

2020.10.13.
APLI rendszerező tasakok

UNILEVER márkák a Földünkért

2020.10.06.
Október 21. - A Földünkért világnap

A tartós ételek új dimenziója

2020.10.06.
Egy adag étel befőttes üvegben

Hagyjon üzenetet!

2020.10.06.
VICTORIA parafa- és üzenőtáblák segítségével!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek