Védje adatait hatékonyan!

Válassza a KINGSTON titkosított pendrive-okat!

Ismerje meg a KINGSTON „DT 2000” és „DataTraveler Locker+ G3” USB flash meghajtóit, melyek magas fokú védelmet nyújtanak bizalmas információinak tárolására!

A KINGSTON „DT 2000” a biztonságra lett tervezve az alfanumerikus zárral, mely egyszerűen használható PIN-védelmet biztosít felhasználója számára.
A számítógépről való leválasztáskor az eszköz automatikusan lezárja magát, továbbá a pendrive lezárul 10 elhibázott, illetéktelen bejelentkezést követően. A titkosítást nem a számítógép végzi, melyhez a pendrive csatlakoztatva van, hanem maga az eszköz, így nem marad nyom a PIN-kódra vonatkozóan. 
A meghajtó platformfüggetlen, mind USB 2.0 és USB 3.1 eszközökkel működőképes. Nem szükséges szoftver telepítése a használatához. FIPS 140-2 Level 3. tanúsítvánnyal rendelkezik és 256 bites AES hardveralapú titkosítást végez XTS módban.

A „DataTraveler Locker+ G3” pendrive-ok hatékony megoldást jelentenek személyes adatainak tárolására a hardveres titkosításnak, és a jelszavas védelemnek köszönhetően. Bankkivonatait, számláit és egyéb bizalmas dokumentumait mindig biztonságban tudhatja.
Készíthet automatikus biztonsági másolatot adatairól a Google DriveTM, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox tárhelyekre, így ha meghajtója elveszne, vagy esetleg ellopnák, adatai továbbra is biztonságban lesznek, nem kerülnek idegen kézbe.

Az USB 3.0 interfész 135 MB/s olvasási sebességre is képes, ami az előző generációk sebességének közel háromszorosa.

A „DataTraveler Locker+ G3” használata könnyű, egyszerű beállítani, nem igényli semmiféle program feltelepítését. Működik Windows- és Mac-alapú rendszereken is, így könnyen elérheti dokumentumait több rendszeren is.

Védje adatait fejlett biztonsággal, KINGSTON titkosított pendrive-val!

Védje adatait hatékonyan!
2021.01.18.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Adatbiztonság felsőfokon!

2021.03.18.
Védje eszközeit az APC termékeivel!

Gyújtsuk be együtt az iskolaszezon rakétáit!

2021.03.05.
SULIVILÁG 2021 - Regisztráljon online rendezvényünkre!

Adjon tökéletes keretet mondanivalójának!

2021.02.05.
DURAFRAME® - Az infokeret

A megfelelő fertőtlenítés

2021.02.01.
DURABLE fertőtlenítő adagoló

A tisztaság adagolva

2021.02.01.
Ügyeljünk a fertőtlenítésre!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek