Ergonómia a fáradtság megelőzésére!

STAEDTLER ceruzák az iskolakezdésre!

Az iskolakezdésre az írószer- és kreatív cikkeket gyártó STAEDTLER színes portfólióval rendelkezik, kiváló minőségű termékeik az első osztályosoktól a felsőbb évfolyamok diákjain át a felnőttekig mindenkinek tökéletes választás.

Világszerte a ceruza a legfontosabb eszköz az írás tanulásakor. Különösen fontos a megfelelő eszköz használata a tanulási folyamat során, az ergonómia, a keménység és a törésállóság szintén kulcsfontosságú tényezők a korai íráskísérleteknél.

A STAEDTLER egy mindennapi hasznos segítőt ajánl a diákok számára a „Noris Eco” készlet személyében. A hatszögletű 3 db HB keménységű ceruza, radírral és hegyezővel együtt egy sokoldalú, univerzális készlet íráshoz és rajzoláshoz.

A modern WOPEX anyagból készült színes ceruzák pihentető és kreatív időt biztosítanak a rajzlapnál. Ez az innovatív WOPEX anyag a fából készült kompozit (elsősorban faliszt) használatával lényegesen hatékonyabb fafelhasználást tesz lehetővé, mint a hagyományos ceruzák esetében. A gyártási folyamatnak köszönhetően nagy a törésállósága a ceruzáknak, így nyugodtan alkothatnak vele a gyerkőcök. Emellett a fa alapanyag rövid, energiatakarékos szállítási útvonalat jár be, kizárólag PEFC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntarthatóan kezelt erdőkből származik, főleg Németországból.

Az ergonomikus forma mellett a ceruzák csúszásmentes és puha felülete megkönnyíti a használatot. Élénk színeik gondoskodnak arról, hogy a tanulás szórakoztató legyen és jó hangulatban teljen. Klasszikus hatszögletű vagy ergonomikus háromszög alakban is kaphatók.

Ergonómia a fáradtság megelőzésére!
2021.08.17.
Rovat: Aktuális híreink

Kapcsolódó termékek:

Grafitceruza, HB, hatszögletű, STAEDTLER "Noris Eco 180 30"

Grafitceruza, HB, hatszögletű, STAEDTLER "Noris Eco 180 30"

Cikkszám: TS18030HB
Márka:STAEDTLER
Megszûnt!
Forgalmazás vége: 2021.10.22
Kifutott termék
Megszûnt!
Forgalmazás vége: 2021.10.22
Összes hír mutatása

Biztonságos és kényelmes!

2021.09.21.
Ismerje meg a KINGSTON titkosított pendrive-okat!

Ergonómia a fáradtság megelőzésére!

2021.08.17.
STAEDTLER ceruzák az iskolakezdésre!

Szépírási útmutató!

2021.07.29.
Kalligráfiai segítség a STAEDTLER-től!

SANYTOL, a kézmosás szakértője!

2021.07.22.
Kellemes illatú és tiszta kéz!

SANYTOL, a fertőtlenítés szakértője!

2021.07.07.
Extra tisztaság és 99% védelem!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek