hello, DIY!

Kreatív készletek karácsonyra!

A trendi témákkal és a kifinomult kombinációkkal a „Design Journey” inspirálja a hobbi művészeket, valamint a kíváncsi kezdő művészeket. Megajándékozhatjuk szeretteinket a tökéletes kreatív készlettel vagy akár már az elkészült alkotással. Biztosak lehetünk benne, hogy mindkettőnek nagy sikere lesz. A kreatív készletek mindegyikében kiváló minőségű STAEDTLER termékek találhatók. Sőt a készletekben megtalálhatók a részletes leírások és utasítások is, de az elkészítés menetéről on-line oktatóanyag is elérhető.

A káprázatos csillagjegyek a csillagos éjszakai égbolton mindenkit lenyűgöznek. A csillagjegyű akvarell szett igazán kedves ajándék egy gyermek születésére, születésnapra vagy például karácsonyra.

A csinos, csillagjegyű kulcstartókkal ezt a varázslatot a kézbe vihetjük. Hozzon létre galaxisokat, gyönyörű márvány hatásokkal és csillogásokkal.

Ezekben a hideg időkben vágyunk igazán a nyári napsütésre, meleg szellőre, tengerpartra. Merüljön el a bohémek sugárzó világában ezzel a bámulatos mandala rajzzal. A geometrikus mintákat és a színes tollakat tusfilcekkel és különböző színű, extra széles, de finomvonalú tűfilcekkel készíthetjük el.

A bohém stílus egy igazi különlegességnek számít. A bohó trend kedvelőinek elengedhetetlen kiegészítője ez a csinos vászontáska, melyet saját ízlésünk szerint dekorálhatunk. Ez a szupernőies és vagány táska használható neszeszernek, írószerek tárolására.

Igazán egyedi dekorációt készíthetünk a faszeletből a naturális stílus jegyében. Ezen a dekoráción megelevenednek a természet motívumai, és mutatós díszekké válhatnak otthonunkban. Minden kreatív erdőjárónak készítenie kell egyszer ilyen erdei gyönyörűséget.

Akár egy vászontáskát is kidekorálhatunk a természet motívumaival. Legyen környezettudatos és trendi: ez a klassz és egyedi táska egyetlen háztartásból sem hiányozhat! Sőt egy ilyen táska praktikus ajándék is, igazán jól jön a hétköznapokban.

hello, DIY!
2021.12.08.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Információ kihelyezés tökéletesen:

2021.12.14.
DURAFRAME® az infokeret!

hello, DIY!

2021.12.08.
Kreatív készletek karácsonyra!

Közös élmény a karácsonyi szünetben!

2021.11.30.
Fedezze fel a MAPED színesceruza-készleteit!

Egy kompromisszumok nélküli adathordozó!

2021.11.03.
Ismerkedjen meg a KINGSTON új meghajtóival!

Énekre kelnek az ajándékok!

2021.10.25.
ENERGIZER végfelhasználói promóció
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek