Legyen igazán COOL a vásárlás az Ön boltjában is!

Megérkeztek a #COOL by Victoria állványok

Bármilyen típusú is legyen a vásárló, az bizonyos, hogy a vásárlási döntésében a legracionálisabb érvek mellett is van érzelmi töltet. Ezt az érzelmi töltetet lehet kiválóan befolyásolni, erősíteni különféle technikákkal, például vizuális elemekkel.

A bolton belül a vevő közvetlen környezetében alkalmazott vásárlásösztönző elemek sokfélék lehetnek. Már a termékek elrendezése, elhelyezése is hatással van az emberekre, ezt erősíti a csomagolás, a kínálat rendszerezése, a dekoráció, vagy akár a kedvesen mosolygó eladók. Minél inkább sikerül az eladás helyén hatni a vásárlóra, annál nagyobb lesz a kosárértéke, még a leg tudatosabb fogyasztó esetén is.

A termékek egyik leghatékonyabb kiemelési módja az állványon, displayen való bemutatás. Az azonos dizájnnal ellátott csomagolások együtt egy masszív, egységes megjelenést mutatnak, egy dekoratív állványon való elhelyezésükkel pedig garantált a figyelem felkeltés, azonnal bizalmat és kíváncsiságot ébreszt a látvány a vásárlóban.

A #COOL by Victoria kedves állatkái és színpompás kiegészítőik vonzzák a tekintetet, a választék bemutatására, pedig már 2 féle állvány közül is lehet választani.

¼-es álló kartondisplay minipalettán

Ezt az állványt úgy terveztük meg, hogy a lehető legszélesebb #COOL kínálatot tudja bemutatni általa. A megerősített hátfalba 18 kampó rögzíthető, mely az állvány tartozéka, valamint egy polc is helyet kapott a nagyobb méretű vagy súlyú termékek kihelyezéséhez. Magassága lehetővé teszi, hogy adott esetben középső polcvégre kihelyezve is átlátható maradjon a bolt, nem zavarja az eladótér beláthatóságát. A masszív karton alapanyag biztosítja, hogy az állvány a teljes suliszezonban helytálljon, ugyanakkor küldetését beteljesítve leszerelést követően újrahasznosítható. Összeállítása rendkívül egyszerű, csupán néhány percet vesz igénybe. Az összeszerelési útmutatót és a szükséges tartozékokat az állványhoz csomagoltuk. A minipaletta hasznos segítség ott, ahol az állványt feltöltve szeretnék mozgatni.

Lepje meg vásárlóit! Minden álló displayhez 100 db #COOL órarendet és egy függeszthető karton #COOL dekorációt adunk ajándékba.

A feltöltési javaslatunkat innen letöltheti:

https://www.corwell.hu/egyeb/letoltes/pag_letoltes.aspx?ID=14092

Az állvány méretei: 60x165x40 cm

Tartozékai: 18 db fém kampó, karton elválasztó a polcra, műanyag öntapadó ársín, patentok az összeállításhoz, korona, minipaletta.

Asztali kartondisplay

Kompakt megoldás kasszazónás kihelyezéshez, vagy magaspolcos terméktípus szerint kategorizált termékbemutatáshoz. A kasszánál várakozva a vásárlónak van ideje nézelődni, az őt körülvevő dolgokat szemügyre venni, így az itt kihelyezett vásárlásösztönző eszközök még tovább növelhetik a kosárértéket. Erre az impulzusvásárlásra alapozva alkottuk meg a #COOL asztali állványt egy szűkebb kínálattal, melyek közül bármely terméket bátran kosárba tesz az a vásárló is, aki esetleg csak kipróbálni szeretné a márka valamely termékét, még akkor is, ha a kosarában már ott vannak a kiválasztott, esetleg ismert és kedvelt termékek.

Ezt a displayt összeállítva szállítjuk, feltöltése mindössze 2 percet vesz igénybe.

A FELTÖLTÉS SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ

Masszív karton anyaga megbízhatóan teljesít majd a teljes szezonban, ugyanakkor az elhasznált display újrahasznosítható.

Lepje meg vásárlóit! Minden asztali displayhez 100 db #COOL órarendet adunk ajándékba.

A feltöltési javaslatunkat innen letöltheti:

https://www.corwell.hu/egyeb/letoltes/pag_letoltes.aspx?ID=14091

A display méretei: 42x61x26 cm

Tartozékai: 1 db műanyag bliszterkampó, öntapadó műanyag ársín

Bízunk benne, hogy a #COOL displayek segítségével növelheti bolti eladásait és még sikeresebb iskolaszezont tudhat magáénak.

A #COOL by Victoria állványokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal területi képviselőjéhez!

#COOL by Victoria

MEGHOZZA A KEDVED AZ ALKOTÁSHOZ!

Legyen igazán COOL a vásárlás az Ön boltjában is!
2022.05.26.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

COOL újdonságok!

2022.08.11.
Fedezze fel a legújabb COOL BY VICTORIA termékeket!

Indul a grillszezon!

2022.08.02.
Hozza el a grillezést az irodába a GLOBUS és HELLMANN'S termékeivel!

Szakértő minden felületen!

2022.08.02.
Megérkezett a STAEDTLER Lumocolor brossúrája, tele újdonságokkal!

Markerek minden feladatra!

2022.07.21.
Megújult a SCHNEIDER Marker Kisokos! Friss külső, struktúra és újdonságok!

Egészséges, mentes és organikus!

2022.07.13.
Bemutatkoznak a THE BRIDGE Bio növényi italok!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek