A CORWELL csatlakozott a BPGI nemzetközi beszerzési társuláshoz!

Elsőként közép-kelet-európában!

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy a CORWELL Kft. csatlakozott a BPGI (Business Product Group International) nemzetközi beszerzési társuláshoz.

A BPGI jelenleg a legnagyobb nagykereskedelmi beszerzési konzorcium az iparágban, valamennyi tagja valódi nagykereskedőként működik, kizárólag kereskedőket (viszonteladókat) szolgálnak ki. 

A CORWELL elsőként csatlakozhatott a szervezethez a közép-kelet-erurópai régióból. A BPGI immár 14 taggal rendelkezik, így az Egyesült Királyság, Dél-Afrika, Hollandia, Franciaország, Spanyolország és Olaszország mellett mostantól Magyarország is felkerült a gyártók által elérhető országok listájára.

A tagok közötti együttműködés lehetővé teszi, hogy egyenlő feltételek mellett vehessék fel a versenyt a legnagyobb nemzetközi cégellátó vállalatokkal és kereskedő partnereiket a szolgáltatásokra összpontosítva tudják megfelelő versenyhelyzetbe hozni a végfelhasználói piacon. 

A szakma piacvezető márkáival való szoros együttműködés lehetővé teszi a folyamatos növekedést, valamint kiszámítható és stabil hátteret kínál az együttműködő gyártóknak az adott piacokon a független kereskedők elérésével.

A BPGI sajtóközleményében "kiváló lehetőségként " írja le a CORWELL csatlakozását, "mely tovább erősíti a BPGI tagságának struktúráját és tovább növeli a független kereskedői csatorna kilátásait, valamint lehetőséget kínál a gyártói közösség számára, hogy termékeit a független csatornákon keresztül értékesíthesse a végfelhasználók részére". 

A CORWELL számára pedig kiváló lehetőséget teremt az együttműködés, hogy tapasztalatokat szerezzen az iparág vezető vállalataitól, akik valamennyien azonos értékrenddel, piaci stratégiával és a lehető legszigorúbb értelemben vett nagykereskedői üzletpolitikával rendelkeznek. 

A CORWELL csatlakozott a BPGI nemzetközi beszerzési társuláshoz!
2022.06.21.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

COOL újdonságok!

2022.08.11.
Fedezze fel a legújabb COOL BY VICTORIA termékeket!

Indul a grillszezon!

2022.08.02.
Hozza el a grillezést az irodába a GLOBUS és HELLMANN'S termékeivel!

Szakértő minden felületen!

2022.08.02.
Megérkezett a STAEDTLER Lumocolor brossúrája, tele újdonságokkal!

Markerek minden feladatra!

2022.07.21.
Megújult a SCHNEIDER Marker Kisokos! Friss külső, struktúra és újdonságok!

Egészséges, mentes és organikus!

2022.07.13.
Bemutatkoznak a THE BRIDGE Bio növényi italok!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek