Professzionális adatvédelem!

Ismerkedjen meg a KINGSTON új termékcsaládjával!

KINGSTON „IronKey Vault Privacy 80” hordozható külső SSD meghajtó:

A KINGSTON első innovatív, operációs rendszertől független, hardverrel titkosított külső SSD-je értintőképernyővel a professzionális adatvédelem érdekében. A KINGSTON „IronKey Vault Privacy 80” védelmet nyújt a Brute Force támadások és a BadUSB ellen digitálisan aláírt firmware-rel. A meghajtó FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkezik, XTS-AES 256 bites titkosítással, Common Criteria EAL5+ (CC EAL5+) tanúsítvánnyal rendelkező biztonságos mikroprocesszorral, és TAA-kompatibilis. 

Az intuitív színes érintőképernyővel és a numerikus PIN- vagy jelmondat-módokkal rendelkező több jelszavas (rendszergazdai és felhasználói) opcióval a KINGSTON „IronKey Vault Privacy 80” fejlettebb, mint az internet és a felhőszolgáltatások használata az adatok védelmére.

Az adminisztrátor engedélyezheti a felhasználói jelszót, és beállíthat biztonsági beállításokat, például a jelszókövetelmények konfigurálását a megosztott próbálkozások maximális számának, a 6–64 karakteres minimális jelszóhossznak és az alfanumerikus jelszószabályoknak a beállításával. Ezenkívül használhatja a „szóköz” karaktert, mely segítségével könnyebben megjegyezhet egy jelszót, mint szavak listája, egy emlékezetes idézet vagy egy kedvenc dal szövege.

KINGSTON „IronKey Vault Privacy 50” pendrive termékcsalád:

Prémium USB-meghajtók, amelyek üzleti szintű biztonságot nyújtanak FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező AES 256 bites hardveres titkosítással XTS módban, beleértve a BadUSB elleni védelmet digitálisan aláírt firmware-rel és a Brute Force jelszavas támadásokkal szemben. A KINGSTON „IronKey Vault Privacy 50” sorozat szintén TAA-kompatibilis. Az „IronKey Vault Privacy 50” sorozat esetében egy titkosított tárhelyről van szó, amely a felhasználó fizikai ellenőrzése alatt áll, így megbízhatósága felülmúlja az internet és a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket.

A KINGSTON „IronKey Vault Privacy 50” szintén támogatja a több jelszavas (rendszergazdai, felhasználói és egyszeri helyreállítási) opciót komplex vagy jelszómóddal. Ez javítja az adatokhoz való hozzáférés helyreállításának lehetőségét, ha valamelyik jelszót elfelejti. A hagyományos összetett mód 6-16 karakteres jelszó megadását teszi lehetővé. Az új jelszómód 10-64 karakter hosszúságú numerikus PIN-kódot, mondatot, szavak listáját vagy akár hosszabb szövegek megadását teszi lehetővé. Az adminisztrátor engedélyezheti a felhasználói és az egyszeri helyreállítási jelszót, vagy visszaállíthatja a felhasználói jelszót az adathozzáférés visszaállításához. 

KINGSTON „IronKey Locker 50+” USB Flash Drive:

A KINGSTON „IronKey Locker 50+” USB flash meghajtók fogyasztói szintű biztonságot nyújtanak AES hardveres titkosítással XTS módban, beleértve a BadUSB elleni védelmet digitálisan aláírt firmware-rel és Brute Force jelszavas támadásokkal. Az „IronKey Locker 50+” TAA-kompatibilis is, támogatja a többjelszavas opciót komplex vagy jelmondat móddal. A Brute Force támadás elleni védelem blokkolja a felhasználót, ha egymás után 10 érvénytelen jelszót ad meg, és titkosítással törli a meghajtót. Ezenkívül egy beépített virtuális billentyűzet védi a jelszavakat a billentyűzet- és képernyőnaplózóktól.

A KINGSTON „IronKey Locker 50+” a kényelem érdekében tervezték kis fémházzal és beépített kulcshurokkal, hogy bárhová elvigye az adatokat. Az „IronKey Locker 50+” opcionális USBtoCloud (ClevX®) biztonsági mentéssel is rendelkezik, hogy a meghajtón lévő adatokhoz hozzáférjen személyes felhőtárhelyéről a Google Drive™, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox™ vagy Box segítségével. Az „IronKey Locker 50+” bárki számára könnyen beállítható és használható, nincs szükség alkalmazástelepítésre; minden szükséges szoftver és biztonság már a meghajtón van. Windows® és macOS® rendszeren is működik, így a felhasználók több rendszerről is hozzáférhetnek a fájlokhoz.

Professzionális adatvédelem!
2022.09.22.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Ne adjon esélyt a kórokozóknak!

TEGNAP, 00:00
Új TORK alkoholmentes felületfertőtlenítő termékcsalád!

360 – Alkosson teljes képet papíron…

2022.09.30.
360 Everyday multifunkciós irodai papírok széleskörű felhasználásra!

Egy vízióval és egy tollal kezdődött...

2022.09.29.
a BIC sikertörténete!

Professzionális adatvédelem!

2022.09.22.
Ismerkedjen meg a KINGSTON új termékcsaládjával!

Feltöltjük energiával!

2022.09.20.
ENERGIZER promóció
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek