Professzionális adatvédelem!

Ismerkedjen meg a KINGSTON új termékcsaládjával!

KINGSTON „IronKey Vault Privacy 80” hordozható külső SSD meghajtó:

A KINGSTON első innovatív, operációs rendszertől független, hardverrel titkosított külső SSD-je értintőképernyővel a professzionális adatvédelem érdekében. A KINGSTON „IronKey Vault Privacy 80” védelmet nyújt a Brute Force támadások és a BadUSB ellen digitálisan aláírt firmware-rel. A meghajtó FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkezik, XTS-AES 256 bites titkosítással, Common Criteria EAL5+ (CC EAL5+) tanúsítvánnyal rendelkező biztonságos mikroprocesszorral, és TAA-kompatibilis. 

Az intuitív színes érintőképernyővel és a numerikus PIN- vagy jelmondat-módokkal rendelkező több jelszavas (rendszergazdai és felhasználói) opcióval a KINGSTON „IronKey Vault Privacy 80” fejlettebb, mint az internet és a felhőszolgáltatások használata az adatok védelmére.

Az adminisztrátor engedélyezheti a felhasználói jelszót, és beállíthat biztonsági beállításokat, például a jelszókövetelmények konfigurálását a megosztott próbálkozások maximális számának, a 6–64 karakteres minimális jelszóhossznak és az alfanumerikus jelszószabályoknak a beállításával. Ezenkívül használhatja a „szóköz” karaktert, mely segítségével könnyebben megjegyezhet egy jelszót, mint szavak listája, egy emlékezetes idézet vagy egy kedvenc dal szövege.

KINGSTON „IronKey Vault Privacy 50” pendrive termékcsalád:

Prémium USB-meghajtók, amelyek üzleti szintű biztonságot nyújtanak FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező AES 256 bites hardveres titkosítással XTS módban, beleértve a BadUSB elleni védelmet digitálisan aláírt firmware-rel és a Brute Force jelszavas támadásokkal szemben. A KINGSTON „IronKey Vault Privacy 50” sorozat szintén TAA-kompatibilis. Az „IronKey Vault Privacy 50” sorozat esetében egy titkosított tárhelyről van szó, amely a felhasználó fizikai ellenőrzése alatt áll, így megbízhatósága felülmúlja az internet és a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket.

A KINGSTON „IronKey Vault Privacy 50” szintén támogatja a több jelszavas (rendszergazdai, felhasználói és egyszeri helyreállítási) opciót komplex vagy jelszómóddal. Ez javítja az adatokhoz való hozzáférés helyreállításának lehetőségét, ha valamelyik jelszót elfelejti. A hagyományos összetett mód 6-16 karakteres jelszó megadását teszi lehetővé. Az új jelszómód 10-64 karakter hosszúságú numerikus PIN-kódot, mondatot, szavak listáját vagy akár hosszabb szövegek megadását teszi lehetővé. Az adminisztrátor engedélyezheti a felhasználói és az egyszeri helyreállítási jelszót, vagy visszaállíthatja a felhasználói jelszót az adathozzáférés visszaállításához. 

KINGSTON „IronKey Locker 50+” USB Flash Drive:

A KINGSTON „IronKey Locker 50+” USB flash meghajtók fogyasztói szintű biztonságot nyújtanak AES hardveres titkosítással XTS módban, beleértve a BadUSB elleni védelmet digitálisan aláírt firmware-rel és Brute Force jelszavas támadásokkal. Az „IronKey Locker 50+” TAA-kompatibilis is, támogatja a többjelszavas opciót komplex vagy jelmondat móddal. A Brute Force támadás elleni védelem blokkolja a felhasználót, ha egymás után 10 érvénytelen jelszót ad meg, és titkosítással törli a meghajtót. Ezenkívül egy beépített virtuális billentyűzet védi a jelszavakat a billentyűzet- és képernyőnaplózóktól.

A KINGSTON „IronKey Locker 50+” a kényelem érdekében tervezték kis fémházzal és beépített kulcshurokkal, hogy bárhová elvigye az adatokat. Az „IronKey Locker 50+” opcionális USBtoCloud (ClevX®) biztonsági mentéssel is rendelkezik, hogy a meghajtón lévő adatokhoz hozzáférjen személyes felhőtárhelyéről a Google Drive™, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox™ vagy Box segítségével. Az „IronKey Locker 50+” bárki számára könnyen beállítható és használható, nincs szükség alkalmazástelepítésre; minden szükséges szoftver és biztonság már a meghajtón van. Windows® és macOS® rendszeren is működik, így a felhasználók több rendszerről is hozzáférhetnek a fájlokhoz.

Professzionális adatvédelem!
2022.09.22.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Szépírás gyerekeknek

2022.11.30.
A megoldás most is a Schneider!

Profi adatmentés bárhol, bármikor!

2022.10.17.
Bemutatkoznak a Kingston DataTraveler® USB flash meghajtói

Vásároljon ENERGIZER termékeket...

2022.10.17.
és aktiválja kedvezményét!

Mutasd meg egyéniséged színes oldalát!

2022.10.10.
LEITZ „WOW” végfelhasználói promóció!

Ne dobja ki, használjon Rexel Momentum iratmegsemmisítőt!

2022.10.07.
REXEL végfelhasználói promóció!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek