360 – Alkosson teljes képet papíron…

360 Everyday multifunkciós irodai papírok széleskörű felhasználásra!

A CORWELL Kft. folyamatosan igyekszik bővíteni a kínálatát, hogy eleget tehessen a változó piaci elvárásoknak és fogyasztói igényeknek. Cégünk stabil gyártói kapcsolatainak köszönhetően újabb irodai papír mutatkozik be választékunkban, amely kizárólag nálunk elérhető Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Horvátországban egyaránt.

Milyen érvek szólnak a termék mellett?

Ha Önnek is fontos, hogy megbízható forrásból származó és kiváló minőségű papírral dolgozzon, akkor ezt az újdonságot imádni fogja

A 360 Everyday multifunkciós irodai papír a mindennapi irodai kommunikáció kiszolgálására tökéletesen alkalmas, legyen szó akár fekete-fehér nyomtatásról, fénymásolásról vagy színes prezentációs anyagról. Magas fehérsége (CIE 146) garantálja a szemet gyönyörködtető kontrasztot. A ColorLok technológiának köszönhetően a fekete feketébb, a színek élénkebbek, így a nyomtatott anyag káprázatosan mutat a papíron. Nem csak A4-es, de A3-as méretben is elérhető.

A prezentáció előtt még gyorsan ki kell nyomtatni az anyagot? Ebben a helyzetben is remek megoldás a 360 Everyday papír, hiszen kiemelkedő futásteljesítmény jellemzi, gyakorlatilag elakadásmentes, így pillanatok alatt kezében foghatja a kívánt nyomatokat. Felhasználásában is visszaköszön a teljeskörűség, hiszen alkalmas fénymásolókba, faxokba, lézer-és tintasugaras nyomtatókba, nagyteljesítményű multifunkciós gépekbe egyaránt. Hatékony felhasználást tesz lehetővé, hiszen kétoldalas nyomtatásra is alkalmas a termék.

A fenntarthatóság rendkívül fontos a gyártónak, így mind a csomagolást, mind a terméket illetően környezetbarát módszereket alkalmaz. A termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis környezettudatos módon, a Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa által megfogalmazott előírásoknak megfelelő körülmények között gyártják.

EU Ecolabel tanúsítvánnyal is rendelkezik, tehát az Európai Unió által felállított minőségi követelményeknek megfelelő környezetbarát termék. Az EU Ecolabel címke azonosítja azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, melyek környezeti hatása jóval alacsonyabb, mint a piacon fellelhető hasonló célt szolgáló termékeké és szolgáltatásoké.

A 360 Everyday csomagolása nem tartalmaz műanyagot, helyette a levegőben található párának hasonlóképp ellenálló organikus nyersanyag biztosítja a termék védelmét.

Alkosson teljes képet papíron is minden nap, válassza a 360 Everyday multifunkciós irodai papírt.

360 – Alkosson teljes képet papíron…
2022.09.30.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Szépírás gyerekeknek

2022.11.30.
A megoldás most is a Schneider!

Profi adatmentés bárhol, bármikor!

2022.10.17.
Bemutatkoznak a Kingston DataTraveler® USB flash meghajtói

Vásároljon ENERGIZER termékeket...

2022.10.17.
és aktiválja kedvezményét!

Mutasd meg egyéniséged színes oldalát!

2022.10.10.
LEITZ „WOW” végfelhasználói promóció!

Ne dobja ki, használjon Rexel Momentum iratmegsemmisítőt!

2022.10.07.
REXEL végfelhasználói promóció!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek