Ragyogó mosoly minden nap

Szájhigiénia és fenntarthatóság a Signálnál

A SIGNALNÁL már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A SIGNAL az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

A SIGNALNÁL törődünk a bolygóval. Ezért a márka globális szinten ambiciózus kötelezettségeket vállal a műanyagok felhasználásával kapcsolatban.

A környezeti problémák súlyossága arra késztetett bennünket, hogy újragondoljuk a fogkrémtubusainkhoz felhasznált anyagokat. A SIGNAL globálisan törekszik olyan fogkrémtubusokat használni, melyek technikailag alkalmasak az újrahasznosításra, azonban ez egyelőre még nem minden országban valósul meg, többek között Magyarországon sem.

Tudjuk, hogy egy ragyogó mosoly mennyi mindent megváltoztathat, és meg vagyunk győződve arról, hogy ha jobban bízol a mosolyodban, az segíthet kifejezni magadat, és megmutatni egyedi szépségedet.

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű fehérítő hatással rendelkező fogkrémek fejlesztése mellett, amelyek lehetővé teszik, hogy mosolyod már az első használattól kezdve egyre fehérebbé váljon (az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai).

Az egyes SIGNAL fogkrémek különböző természetes eredetű összetevőkkel készülnek, ilyen például az aktív szén, a kókusz kivonat vagy a zsálya- és kakukkfűolaj. Emellett antibakteriális hatású ásványi cinket tartalmaznak, mely összetevő segít védelmet nyújtani a lepedékképződés ellen.

Vásároljon SIGNAL termékeket most 15% kedvezménnyel!

Ragyogó mosoly minden nap
2023.03.09.
Rovat: Termékismertetők
Összes hír mutatása

Megújult a COOL zsírkréta!

MA, 11:00
Megújult külső, változatlan belső értékek

Útinapló a STAEDTLER-től

2023.06.07.
Élje át újra a nyaralás legszebb pillanatait!

FLÓRASZEPT Botanitech

2023.06.06.
Új, klórmentes FLÓRASZEPT termékcsalád

Szószozz és nyerj!

2023.06.02.
Ismét közeleg a grillszezon!

Induljon vidáman a tanév!

2023.06.01.
Iskolatölcsér a STAEDTLER-től
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek