Kreativitás és mindfullness

Készítsünk karma kártyákat otthon!

A mindfulness az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerülő fogalom, amit leginkább tudatos jelenlétként vagy éber figyelemként fordíthatnánk le. Segítségével úrrá lehetünk a mindennapjainkban uralkodó káoszon, valamint megteremthetjük azt a nyugalmi állapotot, amitől kreatívabbak lehetünk.

Az otthon elkészíthető karma kártyák inspirációként szolgálhatnak, hogy könnyeben megtaláljuk életünkben ezeket a pillanatokat. Írhatunk rájuk idézeteket, közmondásokat vagy bölcs gondolatokat, a lényeg, hogy azonosulni tudjunk a leírtakkal, és gondosan tervezzük meg a kártyákat, vagyis minél inkább a saját személyiségünkre szabjuk őket. Az elkészült kártyákat tegyük olyan helyre, ahol mindig szem előtt vannak, így mondanivalójukra gyakran emlékeztethetjük magunkat.

Első lépésként akvarell papírból vágjunk ki kis méretű kártyákat, és színezzünk ki különböző nagyságú területeket a STAEDTLER „Karat” akvarell ceruzákkal. Vízbemártott laposfejű ecsettel mossuk el ezeket a területeket. Figyeljünk rá, hogy a különböző színek elmosása között öblítsük ki az ecsetet!

Mártsuk vízbe a kerek ecsetet, majd óvatosan mossuk össze a színeket, hogy létrehozzuk az átmeneteket.

Ha minden megszáradt, halványan vázoljuk fel ceruzával az idézetet/gondolatot, amit szeretnénk megjeleníteni. Végezetül írjuk át a szöveget 0.5 vagy 0.7 mm vastag tusfilccel.

Kreativitás és mindfullness
2023.03.07.
Rovat: Kreatív tippek
Összes hír mutatása

Megújult a COOL zsírkréta!

TEGNAP, 11:00
Megújult külső, változatlan belső értékek

Útinapló a STAEDTLER-től

2023.06.07.
Élje át újra a nyaralás legszebb pillanatait!

FLÓRASZEPT Botanitech

2023.06.06.
Új, klórmentes FLÓRASZEPT termékcsalád

Szószozz és nyerj!

2023.06.02.
Ismét közeleg a grillszezon!

Induljon vidáman a tanév!

2023.06.01.
Iskolatölcsér a STAEDTLER-től
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek