Üdvözöljük a PENTEL világában!

Japán minőség 1946 óta

A PENTEL egy japán márka, mely kiváló minőségű termékeket gyárt már 1946 óta. Választékuk a klasszikus és divatos írószerektől a jelölő filcekig és a hobbi művészeti kellékekig terjed. Termékfejlesztéseikkel új szabványokat állítanak fel évtizedek óta. A ma használatos írószer-technológia nagy rész a cég saját kutatásából és fejlesztéséből származik. A következő 75 évben is csak a legmagasabb minőségű anyagokat kívánják felhasználni a bevált termékek fejlesztésében és új ötletek megvalósításában annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabb írásélményt biztosítsák az Ön számára. 

Mit jelent a „PENTEL” szó?

Valójában két szó összetétele: a „pen” tollat, illetve íróeszközöket jelent, a „tell” pedig a kommunikációra utal: a kiváló minőségű írást és művészeti igényeket, valamint az önkifejezést és fejlődést támogatják. Átfogó választékuk szinte minden felhasználási területre kínál termékeket: otthonra, iskolába, irodába, kereskedelembe, ipari környezetbe, a klasszikus írószerektől a jelölő filcekig és a színes kreatív termékekig.

Kiemelten fontos a cég számára, hogy környezetbarát és fenntartható termékeket gyártsanak, ezért a legtöbb termék újratölthető, és magas az újrahasznosított anyagok aránya.

PENTEL termékek

Íráshoz a megfelelő íróeszközre van szükség. Olyanra, amely kellemes írásélményt biztosít, szépen ír, ugyanakkor erős a színe – mindezen tulajdonságok megvannak a PENTEL „EnerGel” termékekben.  Az azonnal száradó tintás „EnerGel” zseléstollak 84%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, és kifejezetten ajánlottak grafikák és karikatúrák rajzolásához. 12 színben érhetők el, amelyekkel élvezetessé, változatossá és hangulatossá tehetjük a hagyományos irodai és otthoni felhasználást is.

Ha PENTEL markert választ, biztos lehet a termék kiemelkedő minőségében. Legyen az irodában, a műhelyben vagy otthon: az olyan eszközökkel történő munka, amelyek nem működnek megfelelően, idegesítő és időigényes. A PENTEL táblamarkerek ráadásul 50%-ban újhasznosított anyagokból készülnek, míg a megfordítható hegyű, nedvesen törölhető folyékony krétamarkernél ez a szám 69%!

Számos filctoll extra hosszú írásképességgel rendelkezik és tökéletes megoldás jelölésre vagy rajzolásra különféle felületekre: karton, fém, üveg, kerámia, műanyag és gumi. A PENTEL kreatív termékei a Bullet Journal kéziírási technikához is használhatók.

PENTEL golyóstollak amellett, hogy kényelmes írást biztosítanak az azonnal száradó tintának és a gumis fogórésznek köszönhetően, 83%-ban újrahasznosított anyagból is készülnek. A számos színt variálva pedig egyedi és változatos tartalmakat hozhat létre, melyekre öröm lesz ránézni. 

A PENTEL termékekkel minden egyes nap olyan „eszközt” vehet a kezébe, amely kreatív ötletekre inspirálja. Próbálja ki Ön is!  

 

Üdvözöljük a PENTEL világában!
2023.03.07.
Rovat: Termékismertetők

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Megjelent a STAEDTLER „Design Journey” katalógus!

2024.05.24.
Örömmel mutatjuk be legújabb kiadványunkat!

Váljon izgalmasabbá a tanulás!

2024.05.23.
Megérkezett a MAPED BARBIE kollekció!

COOL by Victoria: Az állatvilág csodái

2024.05.23.
Rajzpályázat óvodások és alsó tagozatos iskolások számára

Gratulálunk a nyertes óvodának!

2024.05.22.
Megvan a fődíj nyertese, és elindult a közönségszavazás!

Kreatívan Barbie-val!

2024.05.22.
Barbie gondoskodik a gyerekek kreativitásának fejlesztéséről!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek