Ismerje meg az APLI etikettjeit!

5. rész: CD/DVD címkék

Legyen szó irodai archiválásról, kedvenc zenéink összeállításáról, vagy éppen otthoni felhasználásról, az APLI etikettjei egyszerű és átlátható megoldást kínálnak a CD és DVD lemezek rendszerezésére.

Kínálatukban elérhető a klasszikus kivitel, ahol a címke nem borítja be teljes egészében a hordozót, vagyis a középső, átlátszó rész szabadon marad, de találhatunk olyan változatot is, aminél az etikett teljesen lefedi a felületet. Mindkét opció kapható eltávolítható vagy tartósan fedő formában is. A címkék közös jellemzője, hogy nem átlátszóak, így kiválóan lefedik a ragasztott felületet.

Alkalmazásuk egyszerű, hiszen lézer- és tintasugaras nyomtatókban, valamint fénymásolókban is használhatók, de akár kézzel is írhatunk rájuk. Az eredménnyel biztosan elégedettek leszünk, hiszen a nyomtatási kép garantáltan nem kenődik el. Az APLI a felhasználás megkönnyítése érdekében egy ingyenes szoftvert is biztosít számunkra, aminek a segítségével megtervezhetjük és kinyomtathatjuk az etiketteket: https://www.apli.com/en/software

Ismerje meg az APLI etikettjeit!
2023.03.14.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Megérkezett a TESA forradalmi újítása!

2023.03.22.
Ismerje meg a TESA „Sugru” formázható ragasztógyurmát!

Ismerje meg az APLI etikettjeit!

2023.03.14.
5. rész: CD/DVD címkék

Ragyogó mosoly minden nap

2023.03.09.
Szájhigiénia és fenntarthatóság a Signálnál

Üdvözöljük a PENTEL világában!

2023.03.07.
Japán minőség 1946 óta

Kreativitás és mindfullness

2023.03.07.
Készítsünk karma kártyákat otthon!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek