Érkeznek a nyár sztárjai!

Új roller- és töltőtollakkal bővül a SCHNEIDER kínálata!

A tavaszi megújulás után itt az ideje, hogy a nyár színpompás varázslatáé legyen a főszerep. A SCHNEIDER két termékcsaládja is 2-2 új roller- és töltőtollal bővül hamarosan, melyek első ránézésre is tükrözik a nyár pezsgő, bohókás, vidám hangulatát.

SCHNEIDER „Voice” – A nyár hangja

A „Voice” széria vonzó megjelenésű, virágmintás tollai ergonomikusan gumírozott markolattal rendelkeznek, ami biztonságos fogást és fáradtságmentes írást eredményez, ráadásul jobb- és balkezeseknek egyaránt alkalmas. A tiszta írást a tollakhoz járó 1 db királykék színű, radírozható tintapatron és a megerősített acél tollhegy biztosítja. Az utántöltés rendkívül egyszerű, hiszen a tollak minden szabványos tintapatronnal kompatibilisek.

SCHNEIDER „Voyage” – Utazás a nyárba

A „Voyage” termékcsalád káprázatos színátmeneteivel kalauzol el minket a nyárba. A szemet gyönyörködtető tollak megerősített acél hegye tiszta írást, míg az ergonomikusan gumírozott markolat biztonságos fogást és fáradtságmentes írást garantál mind jobb-, mind balkezesek számára egyaránt. A kollekció darabjai négy különböző színben lesznek elérhetők: rózsaszín naplemente és karibi kék színben töltőtoll verzióban, valamint pasztell rózsaszín és olajzöld színben rollertollként.

Érkeznek a nyár sztárjai!
2023.05.22.
Rovat: Termékismertetők
Összes hír mutatása

Megújult a COOL zsírkréta!

MA, 11:00
Megújult külső, változatlan belső értékek

Útinapló a STAEDTLER-től

2023.06.07.
Élje át újra a nyaralás legszebb pillanatait!

FLÓRASZEPT Botanitech

2023.06.06.
Új, klórmentes FLÓRASZEPT termékcsalád

Szószozz és nyerj!

2023.06.02.
Ismét közeleg a grillszezon!

Induljon vidáman a tanév!

2023.06.01.
Iskolatölcsér a STAEDTLER-től
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek