COCCOLINO, éljenek a ruhák!

Ha imádja a ruháit, mutassa meg, hogy törődik velük!

Ki hinné, hogy COCCOLINO maci már több mint 50 éves! Igazán nem látszik rajta. 1970-ben született Németországban, és már kora ifjúságában bejárta Európát. Magyarországra 1993-ban érkezett meg, és hamar jó ismerősünkké vált.

A COCCOLINO öblítők és kedvenc COCCOLINO mackónk már évtizedek óta a magyar családok tagja. Segít megóvni a ruhákat a mosás okozta károsodástól, miközben fantasztikus illatúvá varázsolja azokat.

Miért van szükség öblítőre?

A ruhák mosása, illetve viselése során a szövetszálak kibolyhosodnak, ami a ruhákat durva tapintásúvá teszi. Az öblítő használata ezt a folyamatot hivatott megakadályozni. Az öblítővel átitatott szálak gátolják az anyag kibolyhosodását, így biztosítva a ruhák puhaságát.

A COCCOLINO öblítő alkalmazása számos előnnyel jár. Amellett, hogy kellemes, hosszantartó illatot biztosít, segít abban, hogy a ruhák hosszabb ideig újként pompázzanak, és megőrizzék színüket és formájukat.

A COCCOLINO azokkal is törődik, akiknek különleges ápolásra van szükségük, ezért alkotta meg a Sensitive termékcsaládunkat, amely bőrgyógyászatilag tesztelt és hipoallergén összetétele révén nemcsak a ruhákhoz, de az érzékeny bőrhöz is kíméletesen gyengéd.

Emellett a COCCOLINO öblítők számos illatvariánsban elérhetők, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább passzoló illatot.

Tudta, hogy elérhető már a COCCOLINO Care finommosószer is?

A COCCOLINO család már nemcsak fantasztikus illataival varázsolja élménnyé a mosást, hanem a COCCOLINO Care mosógél segítségével ápolja és segít megvédeni szeretett darabjainkat a mosás során fellépő, kopást okozó hatásokkal szemben. Az átfogó védelem és a kiváló illatélmény érdekében használja együtt a COCCOLINO öblítőt és COCCOLINO Care mosószereket!

COCCOLINO, éljenek a ruhák!
2023.08.08.
Rovat: Termékismertetők

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Megérkezett Barbie a MAPED CREATIV világába!

2023.09.14.
Ismerje meg Barbie kreatív újdonságait!

5 dolog, ami nem hiányozhat egy tolltartóból sem!

2023.08.31.
Hasznos tippek a nélkülözhetetlen íróeszközök kiválasztásához

COCCOLINO, éljenek a ruhák!

2023.08.08.
Ha imádja a ruháit, mutassa meg, hogy törődik velük!

Ajándékötlet a gyümölcsök szerelmeseinek

2023.08.07.
Házi készítésű lekvár egyedi dekorációval

Merüljön el a ragyogóan vibráló színek világában!

2023.08.01.
Ismerje meg a STAEDTLER Multi Ink tintáját!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek