Megújult a NOBO Essentials fehértábla kínálata!

A NOBO ESSENTIALS fehértábla kínálata még kedvezőbb áron elérhető!

Az alkalmazottak közötti effektív kommunikáció sarkalatos pontja a szervezet sikeres működésének. A különböző vizuális eszközök segítségével történő együttműködés ösztönzése új gondolkodási módokat, valamint friss, innovatív ötleteket eredményezhet.

A Nobo új Essentials fehértábla szortimentje költséghatékony megoldást kínál az együttműködés feltételeinek megteremtéséhez. Különböző méretekben és felülettel kaphatók, így az alkalmazottak kényelmesen eldönthetik, melyik lesz számukra a legmegfelelőbb. A hagyományos kerettel rendelkező modellek könnyen, a sarkokon keresztül álló és fekvő formátumban is a falra rögzíthetők. A táblák tartós és foltálló felületet biztosítanak, valamint mágneses táblaként is funkcionálnak. Felületük könnyen tisztítható és extra ellenálló képességet garantál a tintafoltok, tollnyomok, karcolások és egyéb mechanikai sérülések ellen. Tökéletesek iskolákban és forgalmas irodákban – azaz olyan helyeken, ahol az eszköz mindennapos igénybevételnek van kitéve.

A megfelelő táblatörlők, markerek és tisztító kellékek elengedhetetlenek a hosszú élettartam érdekében. A legjobb eredmény eléréséhez a Nobo Essentials táblákhoz javasolt a Nobo saját táblafilceit használni. Ezek az élénk, erőteljes színek még nagy távolságból is könnyen olvashatóak. A Nobo mágnesekkel egyszerűen és biztonságosan rögzíthetők a dokumentumok. A prémium minőségű táblatörlők és tisztítószerek hozzájárulnak a táblák tartósságának megőrzéséhez.

A fejlődni és növekedni vágyó cégeknek nem kell „bankot robbantaniuk”. Már néhány apró változtatás is elegendőnek bizonyulhat a munkavállalók elégedettségéhez. Ilyen például azoknak az eszközöknek a biztosítása, amelyekkel a kollégák produktívabbak és eredményesebbek lehetnek. A Nobo Essentials fehér mágnestáblák pontosan ebben segítenek!

Megújult a NOBO Essentials fehértábla kínálata!
2024.01.22.
Rovat: Tájékoztatók
Összes hír mutatása

Névkitűző vagy biztonsági kártyatartó?

2024.02.26.
A DURABLE segít ebben

Ösztönözd a kíváncsiságot már a kezdetektől fogva!

2024.02.20.
Korlátlan kreativitás minden korosztály számára

Nem csak friss. Mindig friss.

2024.02.16.
Megérkeztek a TORK folyamatos adagolású légfrissítői!

Óvjuk meg a Földet együtt!

2024.02.15.
Mazzini termékek a környezetvédelemért

Szívhez szóló üzenet

2024.02.12.
Trendi Valentin napi kártyák a HP-től
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek