Fedezzünk fel egy új dimenziót!

Megérkezett a MAPED új „Pixel Party” kollekciója!

A MAPED újdonságai között köszönthetjük a tinédzserek körében is népszerűségnek örvendő pixeleket! A kis színes kockák életre keltik a „Pixel Party” kollekció varázslatos tagjait!

A 12 és 24 db-os kiszerelésben elérhető élénk, intenzív színekkel rendelkező színesceruza készletek alapkellékei egy retro-futurisztikus világnak. Egyaránt alkalmasak kreatív tevékenységekhez, rajzoláshoz, valamint az iskolai feladatok elvégzéséhez.

A ruhából könnyen kimosható, vízbázisú tintával ellátott filctollak biztosítják a kezdő művészek számára a precíz színezést. A nyomásnak ellenálló hegyének köszönhetően a nagyobb felületek kiszínezése sem okoz problémát.

A kétféle pixelmintában pompázó grafitceruzák ergonomikus kialakításukkal kényelmes használatot biztosítanak, 6, 12 és 72 db-os kiszerelésben elérhetőek a tanulók számára.

Az egyedi megjelenésű, díszített papírtokban rejlő háromszög formájú ceruzaradír mellett a szintén PVC és ftalátmentes radírstift is elkápráztat bennünket. Csavaró mechanizmusával könnyen használható, és praktikus kialakításának köszönhetően tiszta marad a tolltartóban.

A trendi külső a kétlyukú, fém- illetve átlátszó tartályos hegyezőket is jellemzi. Normál és vastag ceruzához egyaránt használhatók, a kis kezek számára könnyű és kényelmes használatot biztosítanak. A 2 az 1-ben hegyező és radír páros ideális kiegészítő a helytakarékosság jegyében! Az egyik végén egy PVC és ftalátmentes „Essentials Soft” radír, a másik végén egy kétlyukú, tartályos hegyező található.

A magával ragadó „Pixel Party Mini” szövegkiemelők bármely aprócska kézben elférnek, aranyos mintáikkal biztosan kicsik és nagyok kedvencévé válnak.

A technika és matematika órák elengedhetetlen tartozékai: a törhetetlen, hajlítható vonalzókészlet, a körző – melynek univerzális adapterébe bármilyen írószer behelyezhető, és a 13 cm-es, lekerekített végű, 4 éves kortól biztonságosan használható olló.

A kollekció kiegészült egy könnyen kinyitható kulaccsal, melynek kinyitódását egy reteszelő gomb akadályozza, hogy az iskolatáskában is biztonsággal szállítható legyen.

Fedezzünk fel egy új dimenziót!
2024.04.10.
Rovat: Termékismertetők

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Újdonságok a KORES-től!

2024.06.13.
Fedezze fel a legújabb KORES termékeket!

Felkészültél a nyárra?

2024.06.07.
Itt az ideje, hogy felkészüljünk az Avatarral a nyári kalandokra!

A fejnek is kell támaszték!

2024.06.07.
Az ergonomikus irodaszékek hozzánk igazodnak

Megérkeztek az új MAPED PICNIK termoszok!

2024.06.05.
Új dizájn, változatlan minőség!

Praktikus és professzionális

2024.06.04.
DURABLE megoldások karnyújtásnyira
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek